מכינים מרק, איזה אוהבים (בעיניי, הכי מוצלח מרק ירקות, בו הירקות חתוכות לקוביות קטנות, או מרק עגבניות)
רצוי להכין אותו בסיר רחב, אבל אם אין, לא נורא.
כשהמרק מוכן מביאים אותו לרתיחה טובה
פותחים ביצה ושופכים אותה שלמה לתוך המרק
מוסיפים כך ביצים אחת אחת, כמספר המנות שצריך, וכדאי להוסיף עוד איזה אחת או שתיים, כי לפעמים מתפוצצת/מתפרקת ביצה. (ולפעמים גם רוצים עוד)
סוגרים את הסיר ומבשלים עוד מספר דקות שהביצים יתבשלו כראוי.
אפשר להוסיף ליד גם פרוסת לחם, והנה יופי של ארוחת ערב טעימה ומחממת

)
)
