הפשוש בן שנה, פעיל, שמח, שובב מאוד ומפונק... 
אני נמצאת איתו כמעט כל יום בבית ולאחרונה אני מרגישה שהוא לא נותן לי כל כך לזוז ![]()
אני לא יכולה לבשל, לסדר, לנקות, לאכול....
הוא רוצה אותי כל הזמן לידו, שאשחק איתו, שאסתכל איתו בספר, שארים אותו.... אני ממש נהנת מכל רגע איתו!!! אין לי בעיה לשבת איתו שעות ולשחק! באמת, יש לי המון סבלנות... אבל בימים האחרונים אני מרגישה שהוא ממש לא נותן לי ללכת... למשל, היום לא הספקתי לבשל... ואז, הייתי חייבתתת לאכול משהו.... אז לקחתי סתם מנה חמה
לא טעימה אפילו... ואני לא רוצה שהוא יראה אותי אוכלת ממנה כי הוא ירצה גם (דווקא מהאוכל של אימא כמובן) ואני לא רוצה לתת לו מהזבל הזה... אז שמתי אותו בלול עם משחקים והלכתי לאכול קצת רחוק... הוא צרחחחחחחחחחחחח! באתי אליו - הוא נרגע. אני משחקת איתו - הוא רגוע. אני הולכת - הוא צורחחחחחחחחחח!
אין לי אחים/אחיינים קטנים ולכן אני שואלת אתכן - כל הילדים בני שנה הם ככה?
לא מזמן רציתי לקנות לו משחקים שיעניינו אותו יותר, אבל הכול היה כל כך יקר, ודוד של בעלי שמגיע עוד מעט מחו"ל הבטיח לקטן מלא צעצועים... אז אני משתדלת לחכות בסבלנות..... מה בינתיים? יש לכן רעיונות למשחקים שאפשר להכין בבית? הכנתי לו קופסא עם כל מני קשקושים מהמטבח... אבל לא נראה לי שזה ממש מאתגר אותו והוא עוזב את זה צ'יק צ'אק... למי יש רעיונות טובים? אולי פשוט משעמם לו....
אה, חייבת לספר משהו חמוד בטירוףףף: כשהכנתי לו את הקופסא, הראיתי לו איך להכניס לתוכה דברים... זו הייתה קופסא ריקה של דגנים... אז הראתי לו איך אני מכניסה, ואז גם הוא הכניס והיה נחמד... ואז התרחקתי קצת וראיתי אותו כמו תלמיד טוב - רוצה להכניס לבפנים דברים... אז מה הוא בחר??? את הדובי הגדולללל שלו!!! להכניס לתוך הקופסא הקטנה!!! זה היה מתוקקק כל כך!!!!
הוא כזה ניסה לדחוף את היד של הדובי לקופסא ולא הלך...
מתוק שלי!!