במדור של אביגיל מייזליק (טעימות, טבת), היא נשאלה לגבי מתכון של עוגיות שהביאה ללא מרגרינה וענתה שאכן מדובר במתכון לא פשוט, "כזה שצריך להכין כמה פעמים עד שקולטים איך לעשות אותו. מכיוון שהוא מבוסס רק על קמח, סוכר ושמן, ללא נוזלים, הוא מתקבל פריך במיוחד, אך צריך לדעת איך לעבד אותו וכן כמה שמן לשים. אם הוא לא נדבק ומתאחד, מוסיפים עוד שמן (הוא ממש לא דיאטטי, אך עדיין בריא יותר מכל בצקי המרגרינה למיניהם).
יש להכניס את החומרים לקערה, להוסיף שמן ולנסות לאחד. זה לא יהפוך בשום מצב לבצק חלק ורך שאפשר לרדד אותו, אלא אם אפשר לאחד אותו לכדורים והכדורים נשארים בצורתם- סימן שיש מספיק שמן. אם לא, מוסיפים עוד שמן- עד חצי כוס וממשיכים לעבד ולראות את התוצאות".
)
)

