אז ככה, ילדתי לפני חודש וחצי, בהתחלה כל עניין ההנקה הלך ממש טוב, אבל מלפני שועיים העסק התחיל להדרדר, ועכשיו אני ממש מתוסכלת.
פעם היה לי מ-ל-א חלב, ואם הייתי מחוץ לבית ומדלגת על ארוחה לנסיכה היה כבר מתחיל גודש- היום ממש לא!! הייתי השבוע בלימודים של 7 שעות בלי להניק/לשאוב ובקושי הרגשתי התמלאות...
פעם גם היה מפטף לי קצת, היום בכלל לא.
הנסיכה גם לא אוכלת כ"כ כמו שצריך, היא למדה לאכול כשהיא מחזיקה אך ורק את הפיטמה שלי- לא משנה כמה פעמים אני מפסיקה אותה ולא משנה כמה היא פותחת פה גדול בהתחלה, מהר מאד רק הפיטמה שלי אצלה בפה, ואני לא מתייאשת ומנתקת, וזה כואב ממש. ובאיזה שהוא שלב שהיא חצי נרדמת ברגע שאני מנתקת אותה כדי שתחזור לשאוב נורמלי היא נרדמת ולא רוצה יותר לאכול ואז נרדמת ואחרי שעה מתעוררת שוב פעם לאכול- בקיצור מעגל של תסכול וכאב...
בנוסף גם רציתי לשאוב, ופעם הייתי מצליחה לשאוב בקלות 100 מ"ל והיום בקושי 30 מ"ל... עוד חודש וחצי אני אמורה לחזור לעבודה ואין לי שום דבר במקפיא, גם סתם ככה אם אני הולכת פעם בשבוע ללמוד אני צריכה להתכונן שבוע מראש ולנסות להוציא משהו. והיום ניסיתי לשאוב,מיד אחרי שהיא אכלה, ובקושי יצא ובנוסף בארוחה הבאה לא כ"כ היה לה חלב לינוק...
מה עושים??? אני ממש שוקלת להפסיק להניק למרות שאני ממש לא רוצה...איך מגבירים חלב? מה עושים עם הנסיכה שלמדה לינוק לא נכון ובצורה כואבת? ומה עושים עם השאיבות??
ממני המיואשת-מתוסכלת-כואבת