זה היה יום כ''כ מעצבן!
לא רק שהייתי מעוצבן,הייתי גם חסר סבלנות.. כל היום קדחו לי,חפרו לי.. הקימו אתר חפירה ולא הודיעו לי? ובכלל? מישהו מריח נפט?
תנו לחיות בשקט!!!
סוף סוף הגעתי הבייתה.. כוס קפה.. ו--למיטה!
אבל לפני זה,רק כדי להרגיש מעודכן,פתחתי ת'אינטרנט ונכנסתי לפורום.
דינג-דינג-דינג
כל החושים שלי צועקים הצילו!!!
מולי,ישר בהתחלה,נחה לה בלי שום בושה,בלי שום כבוד--
ההודעה הכי מעצבנת בעולם!!!
מדובר ב- "מיסטר כותב" שחושב שהוא משהו משהו.. ולכן הוא כותב הודעה נחרצת על "הא ועל דא" ולא רק שזה נושא שכ''כ מעצבן אותי,אלא שהוא כתב ב-ד-י-ו-ק דעה הפוכה ממה שאני חושב!
הנקודה האדומה,בדיוק באמצע המצח, מתחילה לעלות אדים. אני רואה שחור ואדום חליפות.
הפעם אני אראה לו! מה הוא חושב לעצמו? שזה מדינה חופשית? הפקרות? כל אחד יכול לרשום מה שבא לו?
ובכלל- מה הוא כותב על נושאים שהוא בכלל לא מבין בהם? ואיזה שטויות הוא שהוא מדבר! ואם אני הייתי במקומו הייתי מתבייש לפתוח ת'פה! שייתבייש לו!
אני משחיז את המקלדת,משפשף ידים בפוזת "אני הולך לעשות משהו"
ו--
ואז אני נזכר,איך בדיוק בשבוע שעבר,כתבתי על נושא רגיש וקרוב לליבי,בסכ''ה רציתי קצת אמפתיה..
ואיך שהוא, "מאן דהו" פירש את זה כהתקפה חזיתית ונכנס בי בתוקפנות..
ואיך ההיא,שסוף סוף העזה לפתות ת'פה ולכתוב פה משהו. קיבלה קיטונות של לעג,בוז וחרפה ומאז.. לא רק שהיא לא מגיבה על נושאים כאלו,אלא שהיא לא מגיבה בכלל!
ואני זוכר שאז חשבתי שאם רק הם היו יודעים מאיזה מקום נכתבה ההודעה שלי.. ואם רק הם היו יודעים איזה נפש יקרה הם הפסידו כשלעגו ל"היא"..
ואם רק הם היו כותבים בקצת יותר סובלות,קצת יותר מתינות...
ואם רק הם היו חושבים שניה לפני שהם כתבו..
ואם רק..
ואני סוגר את המחשב,את דברי לאומה בנושא הזה,אני אכתוב כשאני כבר ארגע...
ונכון שזה נושא כ''כ חשוב ודראסטי.. ונכון אם אני לא אכתוב עכשיו-האנשים המסכנים האלו לא יראו את האור.. ואם אין אני לי מי לי ואם לא עכשיו אמתי?
אבל לפני כל ההצהרות לאומה.. הנאומי מוטיבציה..ההפגנות ענק--
כדאי לזכור שמאחורי כל מחשב,מאחורי כל כינוי-- יושב בנאדם.. עם לב,רגשות..בדיוק כמו שלך.. ואולי גם עליו עבר יום קצת מעצבן ולא כ''כ נעים...
ואולי.. מאחורי ההודעה הצעקנית שלו-הוא בסכ''ה קורא לך לעזרה..שתשים לב שהוא פה.
ואולי הוא קצת לא מבין בנושא הזה,אבל זו דעתו...
ואולי הוא חושב חושב בדיוק ה-ה-פ-ך הגמור ממך-אבל גם לו,בדיוק כמו לך מותר להתבטא.
ואולי הוא מעצבן אותך בהודעה שלו,אבל תמיד תזכור שהוא,כמוך, לא אוהב שמתנפלים עליו..
רק תחשוב טיפה.
*חברים,בואו ביחד נוביל את השינוי! עוברים על ההודעה לפני ששולחים!
*אין בכל מה שכתבתי שום חלק או פרט שמוציא את עצמי מכלל.

ברור שבכך יש איסור חמור