אני בהריון. מתחילה שבוע 12.
בחודש האחרון חטפתי דלקת בשתן די חזקה, כמעט עם כל התסמינים האפשריים וסבלתי מאוד!!!
כמובן קיבלתי אנטיביוטיקה מהרופא. אך לא לקחתי ובחרתי לטפל בדלקת הנ"ל באמצעים הטבעיים תוך התייעצות צמודה עם נטורופתית, ויטמינים, חמוציות, תזונה בריאה תואמת וכד'..
התסמינים אכן הלכו ופחתו עד להיעלמות כמעט מוחלטת והקלה רבה. באתי לעשות בדיקה לפני כשבוע וחצי.
ורק היום ניגשתי לאחות להבנת התוצאות. היא ראתה שהן אינן תקינות, ומשהבינה שלא לקחתי אנטיבי' הכניסה אותי מיד בתור דחוף לרופאת נשים שתלחיץ אותי..
ואכן זה מה שהיא עשתה, הסבירה לי שאני עלולה לסכן אותי (נזק לכליות) ואת העובר (זיהום ברחם, הפלה..) ולא לשחק עם זה, וככה זה ידוע בהריון שלא תמיד באים לידי ביטוי סימנים של דלקת שתן למרות שהיא עדיין קיימת, אז השיפור בהרגשתי לא אומר כלום.. .
אז עכשיו אני מבולבלת.
(אני ממש לא מחכה לשמוע תגובות שמתנגדות עקרונית לאורח חיים הזה של ריפוי טבעי ומיעוט תרופות, יש לי מספיק כאלה אנשים בסביבתי, אנא חסכו התקפות, זה לא מה שישכנע אותי..)
אני פונה לעזרתכן, אשמח לשמוע מאוד תגובות ענייניות מהמבינות בדבר - האם זה באמת מסוכן?? משהו מהנ"ל שכיח? או שזה סיבוכים נדירים יחסית? ואם זה חו"ח מסתבך - אין איזה שלב ביניים שבו מרגישים שזה הולך לכיוון לא טוב ומחמיר? יכול להיות שארגיש נהדר ופתאום אגלה שארעה הסתבכות חריגה? לא נראה לי הגיוני, לא?
ואם במקרה יש כאן כאלה שגם דוגלות באורח חיים טבעי, אני אשמח מאו--ד לשמוע מה עשיתן/ הייתן עושות?