אני פשוט לא רגועה בהריון הזה. מאז אותו יום שהייתה לי דקירה והתעלמתי ממנה, ואח"כ חשכו עיניי כשחשבתי שהפלתי - זהו. אני בהסטרייה תמידית!!!
כל דבר מלחיץ אותי... אבל נראה לי שהפעם גם אתן תגידו לי לרוץ לרופא =/
הפשוש התעורר בבוקר, ובעלי הביא אותו אלי למיטה כי הוא היה צריך ללכת לתפילה... שיחקתי עם הילד במיטה, ואז רציתי לקום איתו ביחד, ופתאום כשבאתי לקום כאב לי כאב חד וחזק בבטן התחתונה, כאב ממש מפחיד - לא קרה לי אף פעם!! ממש פלטתי צעקה...
בעלי נבהל מאוד ושאל אם אני מרגישה שכדאי ללכת למיון. לא היה לי כוח לזה. מודה. אולי זה לא אחראי מצדי, אבל הספיקה לי פעם אחת במיון הזה!!! חיכינו שעות בתור, לא היה מקום לשבת כי מלא נשים ישבו ועמדו והיו לפנינו בתור... כבר כאבו לי הרגליים והגב והבטןןן מרוב לחץ.... ואין לנו זמן, שנינו בתקופת מבחנים לחוצה - רק חסר לנו לעמוד שם שעות ולחכות לתור הסיוטי הזה.
אבל בינתיים אני לחוצה ולא יודעת מה קורה לי בבטן. לא היה דימום ב"ה, אבל אני יודעת שזה לא בהכרח אומר שהכול בסדר.
מה יכול להיות הכאב הזה?? יאבאל'ה... עכשיו קבעתי תור לרופא שלי ליום שלישי. אתן חושבות שזה לא אחראי מצדי לחכות עד יום שלישי? אוף. אני מפחדת =/
אה, ובנוסף, יש לי בלאגן בבטן. ואני מפחדת שזה וירוס. ואם זה כן?? זה מסוכן לעובר?? איפה בודקים את זה?? אצל הרופא נשים, או ללכת לרופא משפחה??
אההה... ![]()
גם מיילדת וגם דולה