בס"ד
פתחתי פה שם משתמש חדש, כדי לענות לך..
אני יוצאת עם מישהו ובעז"ה, כנראה שנתארס.
אני בת 25, ויצאתי עם אולי 70 בחורים או יותר.
אני יודעת ורואה ממש איך כל הקשרים הרצינים שהיו לי, סללו לי את הדרך עם הבחור
שאני יוצאת איתו עכשיו. מאחד למדתי איך אני רוצה אותו מבחינה דתית, מאחד למדתי להסתגל למראה
שלו (שניהם קצת מלאים, וכיוון שיצאתי עם מישהו מלא, כשהכרתי אותו, ההסתגלות למראה שלו היתה קצרה),
מאחד למדתי שחשובה לי תכונה מסויימת, שלפני כן לא חשבתי עליה, ומכולם למדתי שלא להתייאש, שיש בחורים כמו שאני מחפשת, והם נתנו לי אמונה ותקווה שבעז"ה ה' ישלח לי את הבן זוג שלי.
הקיצור, כ-ל הקשרים שלי, שהיו רצינים, והשפיעו עלי במחינה נפשית (ולא פשוט להשתחרר מקשר רציני),
סללו לי את השביל לבחור שלי.
מאלו שיצאתי איתם פעם אחת? היו כאלו שלמרות שזו היתה פגישה אחת למדתי יותר על עצמי, והיו כאלו, שבאמת אני לא יודעת ולא מבינה מה נתנה לי הפגישה איתם, חוץ מבזבוז זמ, כסף ומאמץ.
אבל, ב"ה התקופה הזו, של ההמתנה, של התפילה, של האמונה, של הצפיה, נתנה לי המון.
ולמרות זאת, התפללתי לה' ימציא לי אותו, והיו תקופות של עלבון, צער, כאב לב, טרדות הנפש, וספקות בהחלטות בדרך, ושאלות כמו "מתי כבר לי זה יקרה?".
ה' משגיח עלינו בהשגחה פרטית, ושמעתי פעם שלכל אדם יש ניסיון שהוא צריך לעבור בחיים, בבחינת גשר צר מאד, אבל העיקר לא לפחד כלל- להאמין שהכל לטובה, שה' רוקם לנו את ישועתינו, ולסמוך עליו הוא יראנו ניסים ונפלאות. ועדיף את הניסיון הזה. מניסיון (תרתי משמע..=)
וגם, בתקופה הזו פשוט התקרבתי לה', למדתי להתפלל אליו, למדתי לסמוך עליו בלבד, לצפות לישועה שלו, להדבק בו.
אל תתייאשי מתוקה, ישועת ה' כהרף עין. בעז"ה תקבלי מה' הצעה שהיא תהיה הצעת הזיווג שלך בקרוב ממש!
בעז"ה חודש אדר בפתח, חודש של שמחה וישועה!