אני זוכרת שאצלי בתקופה הזו של הבחילות. כל מה שהכנסתי לפה הקאתי בלי סוף, ובגלל זה בקושי אכלתי, וכמעט ולא שתיתי, בעלי היה מכריח אותי, אבל מה לעשות לא הייתי מסוגלת, עד שיום אחד קיבלתי דימום, ואני כבר נלחצתי שזהו זה נגמר הכל, אז ניגשתי מיד לרופאה וברוך השם היה הכל בסדר ונתנה לי איזה כדור שיפסק הדימום, וגם היא הכריחה אותי שאני חייבת לאכול ולשתות אם אני רוצה תינוק חיי ובריא.
וגם בזמן הבישולים היו כל מיני בעיות של בחילות והקאות, לא הייתי מסוגלת להריח את הריח של האוכל, כמו הסיפור הזה: בעלי והילדים מאוד אוהבים שניצלים, אז פעם אחד כשהתחשק לבעלי שניצל התחילן להכין וטיגן את השניצלים, לא יכולתי להיות במטבח, ואני זוכרת כשנכנסתי פעם אחת בשביל לשתות, הייתי צריכה מיד לרוץ לשירותים בשביל להקיא, ומאז ועד היום הזה אני לא מסוגלת להכין ולטגן שניצלים.
אבל מה לעשות שבעלי עסוק מידי ולא מצליח להכין את השניצלים שהוא והילדים משוגעים, אז אמא שלי מכינה לי כמות של שניצלים מוכן לטיגון ואני צריכה רק לטגן את זה, ואז אני מרגישה כל הזמן בחילות, אפילו שאני לא בהריון.
אז אני יכולה רק לאחל לך שהתקופה הקשה הזו יעבור בקלות, ושילך הכל כשורה והמון המון מזל טוב.
מתוקה שלי.
בהצלחה