אני אופה מתחילה ודי מסתבכת עם עיניני השמנת/קצפת פרווה/חלבי.
אודה על עזרתכם לגבי מספר שאלות,
1. שמנת מתוקה הנמצאת במתכונים, האם מדובר על שמנת מתוקה להקצפה?
2. ומה קורה כשאני ממירה לשמנת צמחית עבור שבת כדי שיהיה פרווה, מתי משתמשים בשמנת צמחית לבישול?
3. ומתי בשמנת צמחית להקצפה?
4. ומצאתי באחד המתכונים כתוב קצפת צמחית, מתי משתמשים בה?
אם מישהי תוכל לעזות לי קצת סדר בכל העניינים האלה, אני מאוד אודה לה.
תודה מראש!
יעל

)
)
