קראתי פעם באיזשהו מקום (לא זוכרת איפה) שאם עוטפים חלות/ לחמניות מיד אחרי שמוציאים מהתנור בניילון נצמד, הטריות נשמרת- האומנם?!
האם אפשר לאפות לחמניות למשלוח מנות ביום רביעי בערב, אחרי קריאת מגילה סעודה וכו', והם ישארו טריות גם בבוקר?
לעטוף בניילון נצמד מיד אחרי האפייה, לא לעטוף? (בכל מקרה אני מתכננת לשים את הלחמניות במשלוחים עטופות בניילון נצמד כדי שלא יתייבשו)
מה עדיף לעשות, מעדיפה לא להשאיר את האפייה לבוקר, הבוקר מספיק לחוץ גם בלי זה.

)
)
