אמנם זו הפעם הראשונה שאני כותב כאן אבל אני קורא את השרשורים פה כבר הרבה חודשים.. אני נמצא באיזו דילמה שקצת לא ברורה לי, אשמח שתייעצו מנסיונכם ושכלכם..
אז ככה, אני בן 18 וחצי, לומד בשיעור א' בישבת הסדר. יש לי חברה כבר שנתיים וחצי כמעט (שמתוכם שנה לא היינו בקשר) בתחילת שנה חידשנו אותו וב"ה החלטנו לפני שבועיים שאנחנו מתחתנים. אנחנו מאוד שמחים על ההחלטה ושלמים איתה לגמרי, למרות שהיא דורשת ממנו "ויתורים" על דברים חשובים(כעין שירות לאומי-היא שמיניסטית.. שירות צבאי קרבי ומאתגר, לעזוב את הישיבה שלי כי אסור להתחתן אצלינו עד שיעור ג וכו').
כרגע מה שנראה לנו זה אירוסין בתחילת שנה הבאה וחתונה בשבט כזה.. כאילו לסיים את האולפנה והבגרויות, להתמקם כלאחד במקום הלימודים החדש ולהתארס. חשוב לי להבהיר שזה לא שייך להתארס עוד השנה מהרבה סיבות.
השאלה עכשיו היא: איך אנחנו מעבירים את החצי שנה הזו?? באיזו תדירות להפגש וכו.. מצד אחד אחרי ההחלטה הרצון הוא הרבה יותר גדול, הקרבה יותר משמעותית וכו, מצד שני אם נכנס לזה חזק מדי לא נצליח לחכות עוד ונתארס מוקדם יותר ממה שאנחנו חושבים..(דבר שבראיה נרחבת לא מתאים לנו ויכול לגרום להרבה בעיות!)
עוד משהו שאני רוצה לציין זה שאנחנו יכולים להגביל את עצמינו. שנה שלימה החזקנו את עצמינו ולא דיברנו בכלל, וגם השנה כשחידשנו את הקשר זה היה מוגבל- פגישה אחת לשבועיים וחוץ ממנה כלום. יש לנו כח לעצור את עצמינו, אבל כרגע זה בטח יהיה יותר קשה מלפני,כי אנחנו הרבה יותר קשורים וגם לא בטוח שזה מה שנכון לנו..
בקיצור, אשמח לשמוע את דעתכם.. תודה מראש!!