בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
היה לי היום מבחן, ויצאתי כ"כ מטומטם. כל דבר מטומטם שהיה אפשר ליפול בו - נפלתי. וגם בכמה דברים שאי אפשר ליפול בהם, עדיין נפלתי....
וזה כבר מבחן שני הסמסטר שאני צריך לעשות שוב (זה היה מועד ב', אבל למזלי יש צפי למועד ג' ואני יכול לגשת אליו, כי למועד א' לא ניגשתי), וזו שנה אחרונה של התואר, ככה שאם אני אכשל במועד הבא, אני אקבל את התואר באיחור אופנתי של שנה...
ואני לא מבין - מה הבעיה לא למקם בחינה בקרוואן עם קירות מנייר? ומה הבעיה להגיד לגננים שלא יעבדו עם מסור חשמלי מחוץ לכיתה שבה יש מבחן? ומה היו הציפצופים האלה באמצע החיים??? ולמה כל 4 שניות מישהו צריך לפתוח את הדלת, להבין שזו לא הכיתה שהוא מחפש, ולהגיד: "אה, סליחה..."???
ולמה אנחנו לא יכולים לעשות את המבחן בבניין שבו אנחנו לומדים - הוא כם ככה עם חומר פתוח!!! אז למה לשלוח אותנו לסוף העולם, למקום הכי לא נוח והכי רועש והכי גרוע שאפשר לעשות בו מבחן???
אני לא יודע מי אחראי ללוגסיטקה ולארגון של הבחינות באוניברסיטה הזאת, אבל הייתי מטיס אותו לכל הרוחות!
![]()
ויפה שעה אחת קודם.
עד שכבר מתרכזים וחושבים על משהו, כל שניה יש הפרעה אחרת.

ברור שבכך יש איסור חמור
)