אני חייבת עצות מאופות מנוסות...
נמאס לי כבררררררררררר....!
את משקיעה בחלות, מערבבת, לשה, מחכה, מתפיחה, מפרישה, מתפללת, קולעת וכו'...
ובסוף החלות יוצאות מכוער! אין צדק בעולם. אז בשביל מה היה כל הבלאגן?
לאחרונה כל מתכון חלות שאני מנסה תופח לי יתר על המידה בתנור.
הצורה של החלה יצאה מהממת בתור בצק, אך בתנור עצמו הצורה מתעוותת, נקרעת ומתרחבת יותר מידי לצדדים
עד כי קשה לתאר שפעם היתה זו צמה.
מה עושים? אולי זה בגלל שאני לא מחכה מספיק בהתפחה שנייה?
עצות תתקבלנה בברכה.

)
)
