חבר'ה,
למה א"א להאמין לאנשים????
יצאתי עם בחור מדהים!!!
היינו שיא הפתוחים אחד עם השני!!!!!!!!!! (לפחות כך חשבתי)
וזה לא שהייתי מסונוורת או משהו... אני בד"כ שכלתנית ולא נותנת לרגש לשלוט עליי (תמיד צריך אישור של השכל
).
הבחור ממש שידר לי שאני יכולה לסמוך עליו. הוא גם אמר בפירוש שאם משהו בי יפריע לו - יגיד בלי להתבייש.
הוא גם אמר כל הזמן שטוב לו איתי ואיזה כייף שהכרנו וכו'...
הוא לא הראה שום סימן להתלבטות או מה. כלפי חוץ - שידר לי שטוב לו בקשר (כמובן שאף אחד לא "סגור" עד שהוא "סגור", אבל מקווה שהבנתם את העיקרון).
תמיד הזהרתי את עצמי לא להתלהב יותר מדיי, ושיכול להיות שלא ייצא כלום מהקשר הזה...
הייתי ממש עם "רגליים על הקרקע", ובמקביל האמנתי בו והרשתי לעצמי להיות רגועה שאם יצוץ קושי/התלבטות - אני אדע מזה.
בפגישה 4 הוא מתחיל לספר לי שהוא רוצה להבין למה טוב לו (טוב לו להיות איתי, אבל הוא לא יודע בדיוק למה).
הוא מוסיף שיש לו "תמונה" בראש של אישתו לעתיד (לא דמות ממש, אלא קווים כלליים...), ושאני הפתעתי אותו (לא מתאימה בדיוק ל"אישתו").
הוא אמר שיש הפתעות נעימות, ושיש הפתעות שהוא לא יודע אם הן נעימות לו או לא, ושירצה לברר את זה...
בפגישה הוא העלה את ה"קושי" שלו בצורה הכי עדינה בעולם!!! בכלל לא דמיינתי ששעתיים אחרי הדייט (כן, שעתיים!!!!!) הוא הולך להיפרד ממני: הוא אמר שירצה להתלבט במוצא"ש עם כל מיני אנשים (הדייט ה-4 היה היום, שישי), שבאמת טוב לו איתי ושאני לא אלחץ שהוא הולך להיפרד ממני עוד מעט (רק רוצה לברר כל מיני נקודות עם עצמו ועם אחרים - זה הטיעון ש"מכר" לי), ועוד כל מיני משפטים שבשורה התחתונה מעידים על כך שטוב לו ושנשארו לו דברים קטנים לברר...
לא דמיינתי בכלל שאקבל טלפון שעתיים אחרי הדייט שמסכם שזה לא זה...
![]()
![]()
![]()
![]()
ושוב - אני לא חיה בסרט שאם יוצאים יותר מפגישה אחת - סימן שרוצים להתחתן,
אבל הלו!!! סמכתי עלייך!!!!!! הייתה פתיחות גדולה בינינו!!!!! למה כל הזמן אמרת ושידרת שטוב לך, ושנייה אחרי דייט רביעי אומר שלום???
חבר'ה, בבקשה אל תהיו צבועים!!! אל תגידו משפטים מעוררי ציפיות על תחילת הקשר (אם אתם לא בטוחים בזה שטוב לכם). אני ברוב טפשותי שמחתי שאפשר לסמוך עליו, והייתי חסרת דאגות...
הוא ממש הרס לי את האימון באנשים.
אני לא יודעת עכשיו איך להתנהג: להיפתח/לא להיפתח? לסמוך על אחרים/לא?
לעומתו היו כאלה שרק בפגישות מאוחרות אמרו שמפריע להם x y z..
למה קשה לאנשים להיות כנים???? אם משהו מפריע - למה לחכות יותר מדיי?? או לפחות לא לעשות הצגות כאילו הכל טוב!!!!!!! למה ללכת על קיצוניות? למה לא להיות כנים? (ואם קשה להיות כנים: א. לא לשחק אותה כאילו הכל מושלם, ב. לא חייבים להגיד מייד, אבל להשתדל להגיד מתישהו... לא מאוחר).
אווווווווף....
ממש אין לי חשק להיפגש יותר.
אשמח לעצתכם (האם אפשר לסמוך על אחרים מבלי להיפגע??? או שנפלתי על בחורים מסויימים ושזה לא קורה בד"כ??).
ותודה על הפריקה ![]()