והמתכון שלי לשבוע זה - חזה עוף בגריל
פורסים/דופקים את החזה לפרוסות בערך כמו שניצלים קטנים, ולא במיוחד דקים.
מכינים משרה - רסק עגבניות, חרדל, שמן קנולה ושמן זית, יין אדום, רוטב סויה, סילאן/דבש, מעט מיץ לימון, תבלינים - שדום, פפריקה, צ'ילי גרוס, פלפל שחור, אורגנו, פלפל אנגלי.
מדללים במים
כמובן שאין צורך להשתמש בכל רשימת המרכיבים הנ"ל, הכל לפי מה שיש בבית ואוהבים.
מערבבים את העוף עם הרוטב
כדאי לכסות ולהשאיר לילה במקרר, אם אין זמן, לא חובה אפשר לאפות מיד.
מסדרים את העוף בשכבה אחת לא צפופה בתבנית, ואופים בתנור בחום גבוה (200) כ7-8 דקות, עד שנראה מוכן.
אם יש צורך אופים בכמה נגלות
ובחרתי דווקא במתכון הזה, כי אם נשאר משבת קל וכיף לאכול בפיתה עם ירקות, וזה ממש מתאים לשבוע שלפני פסח

)
)
