זוכרות שחזרתי מטיפת חלב לחוצה?
אז כאילו בשביל לעשות דווקא - השובב החליט שהוא עושה שביתת רעב פתאום!!! אני מספרת לכן כמה הוא אוכל יפה, ופתאום הוא מפסיק לאכול!!! רק לחם או קצת סלט חי הוא הסכים להכניס לפה - וזהו!!! אה, וכמובן אם הוא ראה איזה קוראסון על השולחן... ואני כמובן לא מתלהבת לתת לו =/
אבל כבר ממש נלחצתי........... בעלי אמר שהאחות עשתה לילד נאחס ![]()
המטפלת אמרה שלכל ילד יש תקופות כאלה, ולא להתרגש....
הסבתות לא ידעו מה לומר....
ואני ממש פחדתי לקחת אותו לרופא, שלא ילחיץ אותי עוד יותר, וישלחו אותנו לכל מני בדיקות וכו'.. =/
אבל הוא כן אכל, רק מה שהוא אוהב - לחם וקצת סלט...
פתאום הוא הפסיק לאהוב פתיתים, אורז, ירקות מבושלים וכו'.
הייתי ממש חסרת אונים!!!!
אבל החלטתי להקשיב למטפלת ולראות אם זה עובר לו... ואם לא - אז לקחת אותו לרופא.
וכאילו בשביל להוסיף לכל זה, פתאום כל הבטן שלו התמלאה פריחה וחשבנו שאולי החלב עדיין כן מפריע לו........ מצד שני הוא בדיוק עשה חיסון לאבעבועות רוח ואולי זה זה - רק בקטנה?!
כל הבלאגן הזה אחרי הטיפת חלב!!!!! ממש הכניס אותנו ללחץ........
פתאוםםם גילינו משהו מעניין מאוד - ברגע שאני חותכת ירק מבושל לדוג', ומביאה לו אותו ביד, הילד אוכל ומבקש עוד!!!! כלומר, הוא אוכל יפה - בידיים!!!!!
אם אני מגישה לו את הכפית לפה הוא מסובב את הראש ולא נוגע!!! עצמאי שכזה...
אז התחלנו לתת לו תפו"א, ירקות, שניצל וכל מה שאפשר לתת ביד - ופתאום הוא אוכל!!!
אבל איך ניתן לו ביד אורז???? קוסקוס??? פתיתים??? כאילו, הוא מנסה... אבל נכנסות לו אולי 10 יחידות בארוחה ![]()
(חוצמזה, הלחיצו אותנו וסיפרו על מישהי שמהגיל הזה אכלה בידיים ועד היום היא ממשיכה - בגיל 20!).
בסוף גילינו שיטה חדשה - היסח הדעת. אבל היא לא עובדת עם ספר, עם שיר, עם סיפור, עם הצגה....... אלא רק עם יוטיוב!!!!! מחרוזות ילדים וכד' שאני שמה לו - והוא אוכל כמויות שלא היו מביישות אפילו אותי ![]()
בהתחלה הוא לא מוכן שנגיש לו את הכפית, אז הוא אוכל ביד.... ואח"כ הוא כבר מאפשר להכניס לו את הכפית, כי מעניין לו והוא לא משתעמם.................
אבל אני כ"כ לא אוהבת את השיטה הזאת!!!! אני עושה את זה רק כי זו הדרך היחידה שבה הוא אוכל כ"כ יפה........ אבל באמת קשה לי לראות אותו כל כך מהופנט למסך.... (למרות שבאמת זה קליפים חמודים ותמימים של ילדים, וכיף לי נורא להספיק בינתיים המון דברים בבית..). וההרגל.............. =/
מצד שני, כשהוא יגדל זה יכול להיות כל מני סרטים חינוכיים וכד', אני בטוחה שלא חסרים כאלה סרטונים כשרים. אבל כשלא יהיה מחשב? איך הוא יאכל? אני לא אוהבת את ההרגל הזה......
ומצד שלישי......... גם אני לא יכולה לאכול בלי לעשות כלום!!!! חייבת מחשב לידי, או ספר, או מחברת עם רשימות.....
(אבל למה לא מספיק לו שאני שרה ורוקדת לו תוך כדי????).
לא יודעת מה הטיפת חלב הזאת עשתה לו, אני רק מקווה שיפסיקו להחליץ אותי...
ותדה לכולן על העזרה!

נראה לי שאני אפסיק עם זה, ופשוט אקח אותו לרופא כמו שאמרה האחות בטיפת חלב =/ מקווה שהוא לא ילחיץ מדי...
סיפור מהסרטים!