בראוניז בקלי קלות לפסח:
1 כוס שמן
4 ביצים גדולות
3/4 כוס קמח מצה
1/2 כוס קקאו
1/2 כוס אגוזים קצוצים/קמח ת. אדמה
1/4 1 כוסות סוכר
1 סוכר וניל
הוראות הכנה:
לבחוש את כל החומרים ולאפות בחום בינוני עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא עם מעט פירורים עליו. לא יבש לגמרי.
לאפות ב- 180 מעלות בערך 20 דקות.
אפשר לסמן את החיתוך מיד לאחר האפיה אבל לחתוך רק כשהחומיות מתקררות.
אם אופים בתבנית גדולה יוצאות חומיות. אם משתמשים בתבנית קטנה יותר, יוצאת עוגה גבוהה יותר ולא חומיות.

)
)
