היי חברים!!
מה המצב? מה הענינים? מה קורה? איך המרגש? מה הולך? מה נשמע? איך היה אתמול? שלשום? בלילה הסדר?
מה עשיתם? היה פסדר? אתם חשים בטוב? איך האוכל? מה מזג האויר אצלכם? איזה בגד חדש קניתם ליל הסדר? קניתם בכלל? איך אתם אוכלים את המרור שלכם? מי לא אוהב תפוחי אדמה? מי מתחיל דיאטה מיד אחרי החגים? ובכלל- מה,מו,מי,איך,כמה ולמה?
פרטו נמקו והסבירו בבקשה!
בקיצור,לאחר דברי החנופה אלו-- בקשה לי אליכם-
זקוקה אנוכי להצעת יעול למשוואה כדלקלמן:
האיאך יכולה אני ללמוד מקסימום חומר לפסיכימטרי, כאשר מצב הריכוז הנוכחי שלי שואף לאפס?
זקוקה אנוכי להצעות כיצד אוכל לשמור על רמת ריכוזי לטווח רחב יותר.
ועכשיו הכל באנגלית:
סתם.. סתם...
עכשיו הגזמנו..
בקיצור ולעניין- למי שיש דרך להישאר מרוכזים (לא כולל את השיטות הבאות שכבר נוסו בכבודי ובעצמי על גופי: שתית קפה בלי הפסקה, אכילת מיני מתיקה ושוקולדים, הפסקות שהולכות ומתארכות) נא להודיע לי בדחיפות כי אני מתחילה לפתח חירשות לכל מה שאינו כולל את אותיות פ-ט-ל בתוכו ובלילה אני חולמת
על מספרים, ומילים באנגלית שלא הספקתי,בקיצור-קטסטרופה.. ![]()
אז הצעות יעול והשתתפות בצערי יתקבלו בהרבה יותר מברכה (מי שממש ישקיע יזכה לעוגה לפסח בטעם של כל ימות השנה תוצרת אמא שלי) שכן הדבר יספק לי תירוץ מן המוכן להשתמט מחובות הפסיכמטרי..
לא יתקבלו הערות כגון:
"איזה באסה לך" "חכי תראי מה יהיה בהמשך" "פסיכומטרי? היה לי נורא קל!! קיבלתי 799 כי התבלבלתי בשאלה אחת" וכן- "איזה כיף שכבר סיימתי עם זה"
תודה מראש.
מאחת ש
יודעת!
** ההודעה נכתבה לאחר שקידה רצינית של שלוש שעות ברצף על הגועל נפש הזה,נא לכבד את המעמד ולהתייחס אליה בהתאם**
נחמד נחמד..

יש לך זיכרון צילומי לניקים …