אחרי שדפקתי את הברכיים והקרסולים שלי בחול המועד הזה, אני מחפשת נעליים נורמליות, שמחזיקות טוב את הרגל..
המלצותיכם בבקשה, ואם אפשר גם מחירים- זה יהיה פנאן!
אחרי שדפקתי את הברכיים והקרסולים שלי בחול המועד הזה, אני מחפשת נעליים נורמליות, שמחזיקות טוב את הרגל..
המלצותיכם בבקשה, ואם אפשר גם מחירים- זה יהיה פנאן!
אני משיג נעליים טובות במחירים טובים.
בכל מקרה צריך לדעת מה התקציב שלך
בקיצור.. נוחות מול חוזק
אסולו ממש נוחות וממש חלשות
ביום ראשון עשיתי ים אל ים ופשוט הנעליים התפרקו במהלך היום השני
ורבים וטובים שראו אותי כך אמרו לי שזה גם קרה להם עם אסולו
אחרי חודש\ חודשיים של טרקים
הישנים מחזיקים מעמד הרבה מאד זמן.
לאסולו היתה סדרת ייצור עם באג ולכן רצף התקלות בנעלי אסולו.
הכי טוב לגשת לחנות אמינה (ועדיף שתהיה גם עם מחירים שפויים) להסביר מה השימוש בנעליים ולהתאים את הנעליים באופן אישי.
הרבה פעמים' כל הרכישות דרך סוכנים וכו' זה זול שעולה ביוקר, בין אם מבחינת התאמת סוג הנעל מול הפעילות שזקוקים לה, והמידה, וחצאי המידה המדוייקים, והרבה פעמים גם באיכות הנעל (סדרת ישנות, או דברים שעמדו הרבה זמן במחסן ואין שום דרך לדיעת את זה( אגב, גם הסוכנים לא יודעים). מומלץ מאד לבדוק כמה זוגות נעליים, להרגיש אותם על הרגל, לוודא שיש אחריות על הנעלף ורק אז להתחדש בנעל חדשה.
בכל מקרה בשביל נעליים איכותיות שעושות את העבודה היטב לא צריך לשלם יותר מ650 ש"ח (אלא אם כן מחליטים ללכת על מנדל, או הדגמים היקרים של סקרפה, שזו ליגה בפני עצמה)
שבוע טוב!
חנויות עצמם ואז מה שיש בחנות הם מוכרים ולא דברים ישנים ממחסן.
יש לי gaspo כבר קרוב לשנה אמנם לא הכי נוחות אבל חזקות מאוד אפילו לא מראות סינמני קריעה
ואני הולך אית המון והם נרטבו המון פעמים לגמרי ועברו המון מסעות
אכן, גספו נעל חזקה ויעילה, אחת הטובות ברמת המחיר שלה.
יש לי אותם שנה +
ואני קורע להם את הצורה, הולך במים, הכל!!!
אוכלות הכל בלי מלח!!
הם עולות כ- 500 ש"ח אני קניתי בריקושט ב-500
גרי ספורט..!
חזקות, יציבות, עלו לי קצת פחות כי קניתי בהנחה בעודפים....![]()
אה....ויפות....הכי חשוב...![]()
זו נעל שמיועדת ומיוצרת במיוחד לשימושיים צבאיים מאד ספיציפיים. עם איזה משקלים אתה רוצה ללכת? ואיזה בולם אתה צריך?
אחד הגדודים המובחרים בצה"ל של יחידת המסתערבים
כמה צוותים ביהלם
ראיתי גם בשלדג
ואני בטוח שיש עוד
הרבה מאד מהצוותים ביחידות הנ"ל עברו למנדל, שמתאימות למשקלים כבדים, אבל קלות ונוחות הרבה יותר.
שלד"ג, יהלום, ועוד..
smisrael - אני ממש מעודכן
במטכל הם מקבלים מהיחידה גרמונט
עוקץ ולוטר מקבלים גרמונט ממתקן אדם
במגלן אין מנדל..וגם לא גרמונט, לא זוכר איזה דגם יש להם.
שלדג לפני שנה ראיתי עם גרמונט
ביהלם מקבלים חרא נעליים מהיחידה וגם זה קטע חדש
כל צוות מארגן תרומה לעצמו..וממה שידוע לי רק למחזור אחד יש מנדל

הכי זול שטסתי היה ב-150 ש"ח הלוך חזור למילאנו (כמובן רק עם תיק גב). מה שלכם?
או שלמרות החום כיף לטבול בכנרת?
תכננו טיול משפחתי וממש מתלבטים כרגע אם לחזלש הכל
רותח שם למותת
הייתי שם היום וממש סבלתי...
חושבת שזה יהיה ככה עד שבוע הבא לפחות
שלום לכולם,
האם ידוע האם מסלול הטיול יער ברעם ונחל דישון, וכן שביל הפסגה בהר מירון, אפשריים לטיול? אני שואל בעיקר לאור המלחמה והדיווחים שהיו על שריפות באיזור.
אשמח גם להמלצות נוספות באיזור (מסלולים/פעילויות למשפחה כמו רכיבה על סוסים), כולל מזרחה משם לכיוון אצבע הגליל.
פעם היו מספרי טלפון של בתי ספר שדה לבירור על מסלולים לפני טיול. יש היום משהו שמקביל לזה?
תודה
נשאר מהחופש את החודש האחרון. ואין לנו עוד שום תכנונים וזה מלחיץ!!! הילדים כבר מתחילים לחשוש שגם השנה לא נעשה שום דבר. אנחנו ממש רוצים לעשות דברים, אפילו חשבנו על חופשה ליד טבריה. אבל גילינו שאין לנו מה לעשות באיזור של הצימר. בקיצור רעיונות למשפחה עם כמה גילאים יתקבלו בברכה (תיכון ויסודי).
בעלי חושב לנסות לקחת כל ילד או ילדה לפעילות שיבחר, לדעתי עדיף משהו משפחתי.
משתדלים למצוא מקום ללא בעיות צניעות ופחות עם מים.
מכירים מקום כמו קפצובה אבל יותר מוצלח?
פארק שווה לפיקניק?
האם מעניין במוזיאון המדע בירושלים? מערת הנטיפים?
מכירים צימר (במחיר סביר) עם בריכה שיש לידו מה לעשות?
ממש אשמח לעזרה כדי שהשנה נצליח לבלות.
האפליקציה שהייתה זמינה בעבר הורדה מהחנות אפליקציות.אבל הצלחתי להתקין אותה.
ואני מחפש דרך להוריד את הסיורים,מישהו במקרה יודע איך לעשות את זה? הלינקים להורדת הסיורים כמובן לא זמינים.
ראיתי פירסום על מקום נחמד - בור מים ותצפית ברמת מיגרון
מישהו מכיר? יודע אם המקום הזה קיים עדיין? (כי רמת מיגרון..)
או תצפית אחרת ומקום נחמד (עדיף עם מקום לשבת -ספסל וכדו') האיזור מיגרון/עופרה וכדו'?
תודה רבה
קצת אחרי צומת שילה- יש בור בוסתן העמק- עם שילוט- יש שם תצפית יפה ואולי גם בור מים- לא בטוחה.
ובצד השני של צומת שילה- לכיוון גבעת הראל- יש גם תצפית מיד אחרי הכניסה לגבעת הראל.
משערת שיש גם בעפרה, פשוט צריך להיכנס בשער ולנסוע די בשוליים של הישוב
עשיתי רק עד הר בנטל. הבנתי שמדרום להר בנטל והלאה די משעמם עד הירידות בצוקים שמעל הכנרת. לא זוכר כמה הוא קשה.
תשאל אנשים.
אשמח לרעיונות למסלולים שמתאימים למשפחה (הגיל הכי צעיר 7) באיזור המרכז/שפלה