הי לכולם,אני חייבת התייעצות דחופה מהמבינות פה...
קודם שבו כי זה הולך להיות ארוך...
אז ככה אני בשבוע 17 הריון שני ב"ה אחרי כל הבחילות והחולשות,בבדיקות הדם שעשיתי בתחילת ההריון התקבלה תוצאה של 105 בסוכר, האחות ליווי הריון נלחצה פנתה לרופאה וזו שלחה אותי לבדיקה נוספת שהראתה 107,אני שהתחלתי ג"כ להכנס ללחץ התקשרתי לרופאה בהסטריה עם קבלת התוצאות,היא הרגיעה אותי ואמרה שזה לא כ"כ גבוה ומקסימום נעשה בדיקת העמסת סוכר מוקדמת מהמקובל,אחרי שבועיים כשהייתי אצל הרופאה,שאלתי אותה מתי נעשה את זה והיא אמרה בשבוע 20 בערך אבל שימו לב,היא אמרה-"האחות תחליט"(עד המשפט הזה חיבבתי מאוד את הרופאה...),
האחות החליטה!שצריך לעשות את זה השבוע-שבוע 17,אתמול עשיתי את הבדיקה,והגיעה התוצאה 152.....
התקשרתי היום לאחות שהודיעה לי חגיגית שצריך לעשות את העמסה הגדולה (כאן המקום לציין שבהריון הקודם היה אותו דבר,העמסה הגדולה גרמה לי להקאה ולהתעלפות,עשיתי אותה פעמיים וב"ה כל התוצאות היו תקינות),היא מתעקשת שזה יהיה בשבוע הבא ולא עוד אלא,שגם בשבוע 24 נעשה זאת שוב...
וכאן אני- כולי היסטריה,עצבים,מתח,סימני שאלה,כעסים ומתחים מיותרים...
1.האם צריך לעשות את זה עכשיו?
2.האם התוצאות ממש מלחיצות?
3.מה זה אומר?
4.האם יש צורך לעשות זאת שוב בשבוע 24?
אני ממש ממש מרגישה שהאחות הזו לחוצה וזה ממש ממש לא בשבילי..(את ההריון הקודם עברנו בירושלים בשערי צדק והיו שם המון אנשי צוות מרגיעים,עברנו דירה לצפון ויש במרפאה המון יתרונות אבל אני מרגישה לחץ?!?)
אנא תשובתכם במהרה....(סליחה על האורך וישר כח למי שהחזיקה מעמד).
תודה רבה.