אם יש לכם סיר יציקה, תתעלמו.
ובכן, בראשית, אם אתם גרים אצל החותנת לזמן מה, כדאי להרגיע אותה שאין בזה כל סכנה ושעוף שלם טעים בדיוק כמו עוף מפורק, מייד אחרי האישור העקרוני בורחים לחצר וחופרים בור נאה באדמה, שמידותיו לפחות 30*30 ס"מ, בעומק של עד חצי מטר, אפשר גם פחות.
לאחר מכן מדפנים את דפנותיו בלוחות אבן (במקרה הזה, בלטות גרניט פורצלן שמצאתי בחצר, ושברתי עם הרגל על בתוך הבור.
ממלאים גחלים, קרטונים, ענפים וכל מה שבוער היטב, ומבעירים..
מדליקים את האש, מרגיעים שוב את החותנת ומשאירים אותה (את האש!) לעכל את חומרי הבעירה עד שהלהבות יישכחו מעט.
בנתיים אפשר לגשת אל העוף, לנקות ולהפשיט מהעור אם ישנו, לטפוח עליו עם תיבול ככל העולה על רוחכם (היום הכנתי תערובת של תבלין לקציצות, זנגוויל, שום, פפריקה, שמן ורוטב סויה, אבל באמת הכל יוצא מוצלח) ולצידו ובקרבו מומלץ להניח ירקות כגון גזר, בצל, תפו"א וכד'.
את העוף והתוספות חובה לעטוף היטב בנייר אלומיניום כדי שהנוזלים לא יצאו







)
)
