בס"ד
אני כבר מבקשת להתנצל מכל הבנות המלאות שרוצות כל הזמן להלוות את השומנים שלהן אבל די נשבר לי...
אני אחרי לידה שניה- 10 חודשים... ובלי עין הרע אני מרזה מיום ליום.. אבל באופן כזה שבנות לא מפסיקות להעיר לי על כך בצורה כרונית:
"אמאל'ה זה כבר מוגזם"... "אולי תעשי בדיקות, לראות שהכל תקין"? מה זה הרזון הזה? זה כבר ממש לא יפה... אולי תאכלי? אנחנו שוקלות לדבר עם בעלך... את ניראת כבר חולה" וכו.. כל היום זה המסכת פידבקים שאני עוברת... אני הרזיתי בטירוף!!! הגעתי ל43 קילו... וככה הייתי גם בלידה הראשונה.. אבל אני פשוט סובלת מהערות האלה כל הזמן. נמאס לי כבר!!! אנלא יודעת מה להגיד, יש לי כבר מחשבות בראש... אולי יש לי בעיה.. אבל ב"ה אני מרגישה ממש טוב! מן הסתם בנות מלאות עכשיו מתעצבנות עלי.. אבל גם רזות מדי סובלות! לפחות לכן לא מעירים לי לא מפסיקים וכבר אין לי כוחות לזה... למה אני כ"כ מרזה בהנקה? יש לי למישהי רעיון דחוף! איך להשמין? אני אוכלת ממש בריא.. כי זה מה שטעים לי... רק קמח מלא רק שמן זית כמה שפחות סוכר... ככה בעלי ואני החלטנו מזמן.. אני צריכה עצות איך להשמין.. אני לא מרגישה טוב עם איך שאני ניראת... וסליחה שוב מכל השמנמנות שקוראות את זה ורוצות להעיף לי לאטמה לפרצוף...
-צרות של עשירים?- לא בטוחה...