ביום ששי, הפשרתי גביע גבינה גדול שנשאר מפסח (750 גר') חשבתי להכין עוגת ביסקוטים לשבת לחבר'ה המתוקים פה...![]()
לבסוף ראיתי שאין לי מספיק זמן, ויש מספיק עוגות גם ככה, אז ויתרתי על הרעיון.
אלא שבני החמו דבן ה7.5 לא ויתר... אמא בבקשה! אני יכול להכין לבד וכו'...
טוב, אז נכנעתי ונתתי לו להכין.
החמוד ערבב את הגבינה עם פודינג וניל אחד, וסוכר.
ואז באה אמא העסוקה והוסיפה 2 סוכר וניל לתערבת....
אממה??? אמא היתה באמת עסוקה ושמה א. אפיה במקום סוכר וניל!
מישהו עבר שם וטעם מהתערבת.. העיר שהיא בטעם נורא מוזר.. וכך התגלתה הטעות ![]()
טוב, אמרה אמא בעצבים, זה מה שקורה כשמכינים עוגה בכזה חיפזון! לקחה את הקערה ודחפה למקפיא.
השאלה כעת: האם יש טעם להוסיף לעיסה, ביצים וקמח, ולאפות בתור עוגת גבינה אפויה??
או שהטעם של אבקת האפיה, ישאר, והעוגה בלאו הכי תיזרק (כך שחבל להוסיף לתערבת ההרוסה גם ביצים...)???
)
)
