מי רוצה לייצג אותנו שם? 
הלוואי שהיה לי כ"כ משעמם בחיים וזמן לכאלה דברים.
קישור לקבוצה בפייסבוק למעוניינים
May 11 at 9:30am until May 12 at 3:30pm
- נמאס לך לעבור עוד סופ"ש רגיל?
בא לך לעשות משהו מגניב, שונה ומיוחד?
מה?
לא שמעת על אליפות הטרמפים הישראלית?!?!
יומיים של זרימה, צחוקים, חוויה בלתי נשכחת ויחידה מסוגה בארץ.
אז הנה הדבר המושלם בשבילך, מה יותר טוב מלפתוח את הקיץ עם.....
אליפות טרמפים 2012!!!
זה קורה בשישבת 11-12.5
תחרות הטרמפים שתקבע מי הם אלופי הטרמפים לשנת 2012.
מדובר בתחרות בזוגות- בן ובת (למי שאין לו בן/בת זוג, מוזמן/ת לכתוב בעמוד הפייסבוק של האירוע ובתקווה למצוא שידוכים- בקטע אפלטוני וקליל כמובן).
המטרה היא להשיג כמה שיותר נקודות על ידי ביצוע משימות מצחיקות ומגניבות ולתעד אותן. לכל משימה יש ניקוד לפי המורכבות והמיקום שלה, מה שמצריך רמה מסוימת של אסטרטגיה של בני הזוג- לאן לנסוע קודם, לתעדף את המשימות ולתכנן את היומיים כך שצוברים כמה שיותר נקודות עד לסיום. הזוג עם הכי הרבה נקודות מנצח!!. הקטע זה לא להגיע ממקום אחד לשני, אלא לבצע את המשימות (המשימות הן לא פיזיות...).
כמובן שכל ההתניידות היא בטרמפים בלבד!
יהיה מקצה לשומרי שבת לפי ביקוש- יציאה ביום שישי יותר מוקדם בבוקר (או מחמישי, תלוי מה אתם רוצים אז דברו איתי...) וסיום עם כניסת השבת, וניפגש כולנו במוצאי שבת בנקודת סיום...
דמי השתתפות- 20 ש"ח סמליים לאדם. המחיר כולל את הפרסים של האלופים, פוייקה ופינוקים ומדבקות שכל זוג יקבל לחלק לטרמפים שלהם.
כל אחד יכול להצטרף, לא משנה גיל, עיסוק או מקום מגורים.
להרשמה: http://jotform.me/form/21081483245449
אז ככה:
ביום שישי ה11.5 בשעה 9:30, ניפגש כוווולנו בצומת מחניים במרכז קניות. שם נתאסף, נעשה היכרות, נעבור תדריך קצר וכל זוג יקבל ערכת משתתף הכוללת הוראות, מפה כללית, רשימת המשימות וסטיקרים.
ביום שבת בשעה 17:30 ניפגש בנקודה על הנחל בבית הלל (מסומן על המפה), למפגש של חילופי חוויות וצחוקים של המשתתפים, מדורה מפנקת, פוייקה צמחוני וטקס מרגש במיוחד של הכרזת המנצחים וחלוקת הפרסים - אלופי הטרמפים של 2012!!
עלתה הצעה שכל זוג ימציא לעצמו שם או צוות ושגם יהיה לכל זוג איזה "גימיק" או משהו שייחד אותם כמו אותה חולצה, אותו כובע או כל מה שעולה בדמיונכם. אני אישית חושב שזה מגניב ומוסיף.
התחרות היא התארגנות פרטית, ואני לא לוקח אחריות על אף אחד, כל משתתף לוקח על עצמו אחריות מלאה, כולנו ילדים גדולים ויכולים לדאוג לעצמנו, אז בלי תביעות בבקשה!!
לשאלות ולפרטים נוספים אפשר להתקשר או לשלוח מייל/הודעה
גולן ירדני
0544416133
golanyardeni@gmail.com
חשוב לי שיהיה לאירוע הזה יותר משמעות מאשר צחוקים, זרימה וספונטניות.
השנה תהיה תחרות מיוחדת במינה, בנושא של סולידריות וערבות הדדית. מה הקשר אתם שואלים את עצמכם?
סולידריות זה בעצם חיבור בין בני אדם, משהו לא מוסבר המקשר בין שני אנשים, שבעקבותיו מגיע הרצון לערבות הדדית, הדחף לעזור לאחר לשם העזרה, ללא שום אינטרס. כשאנחנו בחו"ל, למה כל כך קל לנו להתחבר לישראלים אחרים, או שאנחנו שמחים לראות ישראלי ולדבר איתו/ה עברית אחרי חודשים בהימליה? כי אנחנו ישראליים ובין אם אנחנו רוצים או לא, יש בינינו קשר מסוים. ואם אותו ישראלי שפגשת צריך עזרה, את/ה תהיה הראשון/נה לעזור בגלל הקשר הזה. אותו דבר בטרמפים- את/ה רואה טרמפיסט תופס טרמפים, ושואל/ת את עצמך: למה לעזאזל שאני אעצור לו? אנשים טובים באמצע הדרך עוצרים כי הם מרגישים חיבור מסוים לאותו בן אדם ועוזרים לו בלי לבקש משהו בתמורה.
בשנה האחרונה יצא לי לגור במאהל מחאה, להעביר מעגלי שיח, לדבר עם אנשים, לבחון את הסביבה שלי ואת החברה שלי וגיליתי שבחברה שלנו חסרה סולידריות, ומרגישים אותה לרוב רק סביב רגעי משבר. כשיש מלחמה בצפון אז משפחות מהמרכז נרתמות ומארחות זרים בבתיהם, כשיש לחימה בדרום אז ירושלמים באים ועושים צחוקים במקלטים, כשיש שריפה בכרמל יש נהירה של מתנדבים שבאים לעזור. יש לנו הזדמנות להפיץ רעיון חדש, שהחברה הישראלית יכולה להתאחד סביב חיבור חיובי של סולידריות וערבות הדדית, לא משנה צבע עור, תלוש משכורת, מקום מגורים, אמונה, נטייה מינית, מין, גיל או כל דבר אחר. כי כן יש דבר כזה אהבת חינם! זה לא חייב להיות מושג היפי המוקף בסלידה, אלא כזה שמעלה את האיכות חיים של כולנו במדינה מורכבת כשלנו באופן יום-יומי ולא רק ברגעי משבר.
לכן אני אבקש מכל זוג להכין מזכרת/מתנה צנועה וסמלית כאות תודה לנהג/ת הנחמד/ה. פתק תודה, סוכרייה, צדף, אבן יפה, פסיפלורה מהשיח של השכן, כל דבר שנראה לכם כמחווה סמלית למי שמגלה כלפיכם סולידריות. סתם דוגמא: "השתתפת באליפות הטרמפים 2012!! זה לא מובן מאליו ותודה רבה! עזרת לי מאוד ואני מאחל לך דרך צלחה.." כמובן שזה לא חובה, זה לא קשור לתחרות עצמה, רק משהו שאני מאמין בו בכל עצמותיי ורציתי לנצל את ההזדמנות להפיץ מסר חשוב.
אז אם אתם רוצים לקחת חלק באירוע המיוחד של השנה, תשריינו ביומנים, תזמינו חברים, ותחממו את אצבע הקסמים שלכם שאולי תוביל אתכם להיות אלופי הטרמפים של ישראל לשנת 2012

זה לא דוקטורט אבל אם כבר מעניין אם כך למה הוא מגיב מאנונימיי? או שהוא מגיב מאנונימי רק בקללות חח ואז אני מבין אותו

יש לך זיכרון צילומי לניקים …