סיפורי טרמפיםאנונימי (פותח)
טרמפים זה עניין מאד מורכב, עד כמה שזה נראה פשוט..
יש את הטרמפיסט השתלטן שמתחיל לשחק לך עם החלון
ויש את החוצפן (שלא יצא לי כזה) שמבקש לכבות את הרדיו
יש את הביישן שלא יודע באיזו צורה להתמקם..
בקיצור.. אני עושה על זה דוקטורט בדרכים
אז אם יש למישהו סיפורים מעניינים מטרמפים אז קדימה..
אסיים עם סיפור משלי
השבוע עצרתי לטרמפיסטית נחמדה ואיכשהו נכנסו למצב של שקט מוחלט.. עד שברשת מורשת החליטו לשדר סדנת צחוק.. נחנקנו מצחוק ביחד איתם ואחוריזה השיחה קלחה עד ליעד..
פעם עליתי על טרמפ שהיא היתה גיורתכמו צמח בר

כל הדרך דיברנו על יהדות וכזה. זה אחד האדירים. תאמינו לי!!

יש לי חברים שבסוף הטיולטוביה2

כ"כ הסריחו עד שהורידו אותם מהטרמפ

תפסתי טרמפ עם אוטבוסמושיקו

טיולים ריק,

הוא סיפר לי שפעם הוא נסע מהצפון לירושלים ריק אחרי שהוא עשה נסיעה לחיילים מירושלים,והם השאירו אצלו כמויו ת של אוכל (חומוסו לחם וכו')

בצומת צמח הוא מילא את האוטבוס בטרמפיסטים,בהפסקה הוא ראה שהם מורעבים אז הוא כיבד אותם בכל הואכל שהיה לו(מה שהחיילים השאירו),ויצא לו מזה כמה נסיעות - מהטרמפיסטים שסיפרו להוריהם עליו

אממ-עצמי-

תפסתי טרמפ עם עו"ד יורם שפטל למערת המכפלה (BMW קבריולט משו מפנק..הייתי קטן אז לא ידעתי איזה דגם)

תפסתי עם ערבי..והתחלנו להתווכח אם הגר זאת האשה או השפחה חח חבר שלי בעט לי ברגל כמה דקות עד שקלטתי את הרמז

היו עוד כמה..אין לי כח לרשום

נסעתי בטרמפ קצר ליישוב שליכתר הרימון

והנהג טרח לציין שאני אדע שאני נוסעת עם סגן ראש המועצה...

אתם קורעים עם הסיפורים שלכם..D:יעלי_א

היתה תקופה, כשהגענו לישוב, שאמא הרשתה לנסוע בטרמפים (בתוך הישוב.. משכונה לשכונה..)

רק עם מישהו שאנחנו מכירים.

קיצור, פעם חיכיתי בתחנה וכשראש המועצה עצרה לי, לא עליתי  (כי לא הכרתיה).

בתוך טרמפ- נסעתי בטרמפ מאורגן עם מישהו שקצת הכרתי.

היה איזה נושא אמוני שקצת קשור גם אליו שהטריד אותי והייתי קצת פעורה, אז התחלתי להתקיף אותו בשאלה .(הפעירות היתה בכלל גם עצם זה שהתחלתי לפתח שיחה איתו. אני לא נוהגת לפתוח סתם שיחות עם בנים..)

קיצור, אנחנו נוסעים והבחור מתעצבן עלי בחזרה. אנחנו כמעט הולכים מכות (ב"ה שישבתי מאחוריו..).

כשהגענו לישוב, הייתי בטוחה שהוא נכנס, אז גם כשהוא עצר, לא מיהרתי לרדת.

קיצור, הבחור זורק לי בעצבים "את מתכננת לרדת כבר?!".

2 סיפוריםפריסבי

חיוך חיוך גדולמלאך חצי חיוך פרח

צומת צמחמטבחון

אחרי טיול כמובן, עוצרת מונית ויהודי עם לבוש חסידי שהזמין את המונית מצפת שואל מי רוצה לעלות בחינם לירושלים.

דיגום על.

בדרך ה'חסיד' הכניס דיסק שירים של אייל גולן וטען שהוא אוהב את המוזיקה.

כל הדרך הוא צחק על המילים שלו כמה שאין בהם תוכן. היה בהחלט מוזר.

מה שבטוח ה' אוהב אותנו. 

פעם אחת,הלליש

עלינו על טרמפ,

והוא שמע מוזיקה מעצבנת,

אז אמרתי בלחש לחברה שלי- וואי, איזה שיר.

אחרי שניה- החליף שיר.

ו

אז הוא תופף על ההגה לא לפי הקצב- אז חברה שלי אומרת לי,

שיפסיק לתופף- ואז הוא הפסיק...

ככה היה עם חלון סגור ועוד כל מיני דברים...

ודיברנו ממש בשקט- לא ברור איך הוא שמע,

אבל היינו קטנות ופעורות וכ"כ נהננו מהעניין- שהמשכנו:d

תפסתי טרמפ...האדם היושב

וואי גם לי קרה משהו דומהאחמד בן שרה

הייתי בדרך לפולין ועברתי דרך אוקריינה בגלל טיסת המעבר. לאחר כמה ימים שם הגעתי כמה שעות לפני הטיסה לשדה וחיכיתי לטיסה. ועוד דחו אותה!!! ישבתי שם באמצע הלילה משועממת מקווה שמישהו יגיע ויוציא אותי מהבדד.

פתאום מגיעה קבוצה של אנשים, לפי התווי פנים שלהם לא הייתי בטוחה מה הם אבל היה ברור שהם לא מקומיים.

ישבנו דיברנו כמה שעות, גלגלנו צחוקים והכול. גיליתי שהם מאפגניסטן ולא סיפרתי להם בשום פנים ואופן שאני בישראל. אמרתי שאני מארה"ב ואני חוזרת בבוקר לארה"ב. הם עלו על הטיסה שלהם ואני עדיין מחכה לטיסה שלי.

הגעתי לפולין. אחרי שבוע וחצי שם ירדתי לסופר לקנות משהו וכמובן את מי אני רואה? את האפגנים. ואיתי היה מישהו עם כיפה.

חשבתי שאני מתה במקום. 

בסו הצלחתי להמציא משהו.. אבל היה כמה רגעים מוזרים, כמובן שהם היו מוסלמים

אבל החלקנו את זה ואפילו נפגשתי איתם עוד כמה פעמים שם, הם סטודנטים באוניברסיטה שם.

אבל זה לא סיפור טרמפים האדם היושב

לא אבל זה העלה נשכחותאחמד בן שרה

כמה פעמיםתולתול

זה הכי בסדר בעולם לשבת מאחורה. במיוחד אם אתן שתייםגלוק17
ככה הוא אמר לנו..תולתול

מאז אני מקפידה לשאול אם הנהג מעדיף שאשב מאחור או לידו...

יותר בטוח לשבת מאחורה.משכנות הרועים
אולי..תולתול

אבל נוח יותר מקדימה. בעיקר אם צריך להדחס ביחד עם 2-3 אנשים נוספים.

בכולופן, יש משהו בטענה של הנהג ההוא, שזה מרגיש כמו נהג מונית..

לדעתי זה סתם נהג מוזר.משכנות הרועים
ברור שאם יש שלוש אז אחת תהיה לרוב מקדימה אבל סתם ככה גם הגיוני יותר לשבת ביחד, גם בטוח יותר וגם טרמפ הוא כמו מונית אבל בחינם, והנהג לא אמור להעלב שלא יושבים לידו, במיוחד שלפעמים י כאלו שמעדיפים שהטרמפיסטים ישבו מאחורה, ולפעמים על המושב מקדימה יש תיקים או חפצים אחרים.  
גם לי מישהו אמר את זה..גלוק17

לק"י

אבל כבודו במקומו מונח ואני אעשה מה שנוח לי..

מאחורה זה פחות בטוח כי-רחלה111

הוא יכול לנעול להן את הדלתות... והחלונות...

הוא ציפה ששתיכם תשבו מקדימה?משכנות הרועים
וזה הכי הגיוני שתרצו לשבת ביחד. מוזר.
בנות שעולות לרכב עם נהג עדיף שישבו מאחורמושיקו

יותר צנוע וד"ל

עוד אחדמטבחון

צומת בית קמה, בדרך ממנין בקיבוץ במוצאי יוה"כ באזור, לירושלים.

עוצר לנו טרמפ בחראקה ופול ווליום, בסוף הוא נזכר שכדי שנשמע לאן הוא נוסע

כדאי שיכבה את המוזיקה לכמה שניות.

הוא מגיע עד לקרית מלאכי.(יציאה צפונית) עלינו.

איך שנסגרה הדלת התחלנו לטוס נמוך מדי, לזגזג בין רכבים

ולהאט פתאומית מ160 קמ"ש ל100. מההפרש אתה בטוח שעצרת, 

אבל מהשעון של הקמ"ש וע"פ זה שנראה לך שהרכבים סביבך נוסעים ברוורס אתה מבין שלא.

בקיצור התפילות היו בערך באותה הרמה של התפילות, שהסתיימו רק לפני שעה פחות או יותר, בנעילה.

אחרי שתי דקות הוא מחליף דיסק וסוגר את הגג הנפתח שבגלל הרוח (או המהירות)

פשוט עשה רעש אימים שהשתלב עד עכשיו בקצב של הדיסק.

הוא מכניס דיסק של סליחות ומתחיל להסביר לנו שהוא כל יום בסליחות היה בכותל. 

ויו"כ הוא הלך לעשות ביחד עם רב מוכר באשדוד. הוא שואל על הישיבה שלנו ותוהה אם רה"י זה הרב קוק.

אנחנו מנסים להסביר לו בנחת למרות שהוא בדיוק עצר אותנו באמצע שיר המעלות המי יודע כמה,

שהרב קוק כבר 75 שנה לא מסתובב בעולם הזה.

לאחר רבע שעה הוא מודיע שאנחנו מגיעים, הידקנו חגורות ונחתנו.

תבדקו על המפה את המרחק ותבינו מה זה אומר לתזמן אותו ב17 דקות.

שוב, מה שבטוח ה' אוהב אותנו.

שבת שלום

וואהההווווו.... מהיר במיוחד!!!גלוק17
תפסתי טרמפ עם יצחק תשובה!טרילילי

חברה שהייתה איתי בכלל לא ידעה מי זה.

* אחד מעשירי ישראל. בעל השליטה בחברת דלק והקידוחי גז בים התיכון..

הרכב מאחור סימן מן תנועה של- פשייה, איזה טרמפ שווה!

היה הזוי ומשעשע  

ביקשתי מניר ברקת טרמפאחמד בן שרה

יש בספר 'משמיע ישועה' סיפור על הרב אריאל (בצעירותואדם כל שהוא

, כנראה לפני שהוא היה רב), שחיכה לטרמפ, ועצר לו ראש הממשלה (משה שרת כמדומני), ובדרך הוא דיבר איתו על אחד הנושאים שעמדו אז על הפרק. 

מצחיקה את... בתא המטען?!?!?!?! פלא..כורש
אני מתגלגלת מצחוק!!!!!!!רבקה הרמן
נסענו בטרמפים לביה"ח בדרך ללידה ראשונהפנינה מרים

ובדרך גילינו שהנהגת היא מיילדת... היא הרגיעה אותנו ממש, ולקחה אותנו עד ביה"ח.

ללידה שניה, ביקשתי מהשכן ש"יקפיץ" אותי לטרמפיאדה (כחצי שעה הליכה מהגבעה), והצדיק הסיע אותי עד לביה"ח...

פעם אחת היה לנו טרמפ עם אמבולנס צבאי... קצת מוזר ליסוע ככה.

בקיצור, עם ישראל הצדיקים, רחמנים בני רחמנים, וכמעט תמיד יצאו מהדרך כדי להביאנו עד למחוז חפצנו.

יישר כח לכל השליחים הנאמנים של ה' יתברך לעשות את החיים טובים, קלים ומשעשעים יותר!!!

ואם בטרמפים עסקינן- הילדים שלי שאלו אותי למה קוראים לזה "להקפיץ", "הקפצה" וכדו'? נשמח לתשובות מעניינות... 

על שם קפיצת הדרך כמובןאמא לא מקצועית
עיברות מאנגלית...dan_land
ספר טרמפיםאנונימי (פותח)

יש לי באוטו ספר אורחים כזה וכותבים בו כל מיני דברים כל מי שעולה. מענין אותי אם מישהו פה פגש אותי. וסתם אם הוא פגש דבר דומה

יא!!!! מאיפה את? יכול להיות מאיזור שדמות מחולה?זזזזזזזזזז
שלי הטרמפ הכי מהיר!!!*קומי אורי*

היה לא טרמפ ממרכז מגדל העמק לנצרת עלית כ6 דקותמושיקו

תחשבו לבד את המהירות ואת הצוואה שרציתי לכתוב בדרך

אתה בטוח שעלית טרמפ על רכב פרטי ולא על מטוס??אייכה!

כשעלינו הוא אמר לחגור,שהוא התחיל לנהוג הבנתי למהמושיקו

באמת היה מפחיד הסיבובים של יפיע

לי היה טרמפטוביה2

משהוא שאני מכיר והיה לו גלגל אחד שהכסוי שלו  חצי באוויר בקיצור כשאני יורד היו שם טרמפיסטים (שכמובן לא רצו לעלות בגלל הגלגל ההוא ואז אחת מהם אמרה לו שאולי כדי שילך למוסך כי עומד לעוף לו הגלגל והוא עונה לה "זה בסדר קשרתי אותו הבוקר"

נזכרתי בעוד סיפורפריסבי

הייתי בחתכת כפקק עם סוג של חרדי, שהתחיל לנסוע ---מתו"ש

טרמפ עם משטרה צבאית בתור חיילמוריה בשמחה

עוד סיפור הפעם שלימוריה בשמחה

אומנם אני לא מעל 20צעיר רענן

אבל אם זה בכותרות הראשיות  

טרי מהשבוע, 

עליתי מבגין צפון לכוכב יעקב(ירדתי בתחנת דלק), בן אדם מסורתי ספרדי, מתחיל לשלוף בבקיאות כל מיני שמות של רבנים.. מהרב הרוש עד הרב אמנון יצחק.. מדברים ככה על תשובה ומצוות...

הוא אומר לי - שלא תחשוב אני משתדל לאכול כשר והכל...

אבל מה - חנויות כשרות לא פתוחות בשבת אז הוא ממש בבאסה

הוא ממש מבואס על זה שקול חי לא פתוח בשבת ובגלל זה הוא חייב לשמוע מוסיקה בספירת העומר..

צעיר ורענןdoni

יצאת תותח אחי. כתבת בשעה שאף אחד לא יכול לצלוב\להרוג\לחסל אותך על זה שאתה כותב כאן...

מחכים לעוד גיחות שלך...

איפה המרכזnadav99

לפני כמה שנים בסיום האזכרה של גנדי הי"ד חיפשתי טרמפ לכיוון תל אביב, חבר משותף הפנה אותי לאבשלום קור,

שאלתי אותו אם הוא מגיע למרכז והוא ענה "מה ז"א למרכז, פה (ירושלים) זה המרכז..."

קיצר, הוא נסעתי איתו לתל אביב והיה די משעשע, כל הדרך סיפר בדיחות ומעשיות,

שבשביל לא לסבך אותו גם גורמי שמאל לא אפרט פה...

מה שכן , הוא נוסע כמו נהג שודים...לא הייתם מאמינים.

יפה שאתה מקפיד לא לסבך אותו עם גורמי שמאל... הייתייהודיזההכי אחי

משהו קצת ישן...יניבא

קבענו כמה חברים להפגש ליד התבור לטיול בצפון, יצאתי מירושלים ותפסתי בצומת אלמוג טרמפים, עצרו זוג  מהצפון העלו אותי ועוד טרמפיסט ושאלו אם יש לי רשיון, הם היו בהופעה לילית של זמר (לא זוכר אולי דייויד ברוזה) במצדה והם שפוכים מעייפות, אז התחלפנו הם שניהם עברו לישון בספסל האחורי ואני תפסתי את ההגה והם אמרו שאין בעיה שאני אעלה טרמפיסטים והכל, שאמשיך לאן שאני צריך ומשם הם כבר ימשיכו לביתם, כשהגענו לאן שקבענו ואני יצאתי ממושב הנהג חברים שלי לא הבינו מה הולך ומאז תמיד הילכו סיפורים על הטרמפים שלי.

מצאתי 2 סרטונים ממש מצחיקים (ואמיתיים) בנושא...ronnysh

טרמפ עם בחורה באופנוע..צמח בר

סליחה על הפלישה, אבל התחשק לי SimplePlan

- הייתי בצפון עם חברות, טיול טרמפים וכו'. באחד הצמתים הנידחים עמדנו\נסרחנו שלושתנו, אדומות, מזיעות ומסכנות - ואפחד לא עבר. פתאום משומקום הגיע טרקטור עם עגלה, עם איזה קיבוצניק. הוא עצר לידנו, ושאל אותנו אם יש לנו במקרה מים.
התחלנו לגמגם "כן... אבל.. אנחנו כאן עוד הרבה זמן... ואנחנו צריכות אותם." אבל הוא ענה "לא, רציתי לתת לכן!", שלף מאיזה תא נסתר בטרקטור בקבוק מים עם קרח, וזרק אלינו.
אחרי ריחרוחים ממושכים קיווינו שהמים לא מכילים סמים\רעלים כלשהם, ואני חושבת שאחרי 5 דקות לא נשאר שם כלום...
אין מה לומר, קיבוצניקים חמודים.

- הלכתי לטרמפיאדה במושב, ו-וואלה, לא היה לי כוח ללכת עד הטרמפיאדה... ובדיוק כשחשבתי שהלוואיי שאוטו יעצור לי כאן, שמעתי אוטו מאט מאחוריי.
לידי עצר אוטו קטן, עם אישה מהמושב (שמשום מה לא זיהיתי), חייכתי אליה באושר, פתחתי את הדלת והתיישבתי.
האישה אומרת לי שלום, אני מחזירה לה שלום, והיא שואלת אותי מה אני צריכה. עניתי לה "בעיקרון אם את מגיעה לצומת של המושב זה יהיה מעולה..."
היא עונה לי "הממ בסדר, רק שבעיקרון עצרתי כדי לקחת דואר.." (עמדתי ממש ליד הדואר כשהיא עצרה...לא שמתי לב..)
משום מה מרוב פאדיחה אפילו לא יצאתי מהאוטו , החלטתי להעמיד פנים שזה לא קרה... ובסוף באמת נסעתי איתה עד הצומת

חחחחח הסיפור השני קרע אותי מצחוקהדריכני
ועוד סיפור ששכחתי -SimplePlan

הייתי בצומת של הישוב שאני לומדת בו, ועצר לי טרמפ עם איזה גבר עם משקפי שמש.
עליתי, שלום שלום, ונוסעים.
בדרך קיוויתי שהוא מגיע לאיזור של האולפנא, כי לא היה לי כח ללכת יותר מדי ברגל, ולהפתעתי הוא אפילו החנה בחניה של האולפנא.

אמרתי לו תודה, יצאתי, עליתי לכיוון השער של האולפנא, ורק כשנכנסתי בשער קלטתי שבעצם...
נסעתי עם הרב של האולפנא אבל לא זיהיתי אותו בגלל המשקפי שמש!

בחיים לא הרגשתי כלכך פוסטמה...חחח.. אבל להגנתי יאמר שזה היה בתחילת שנה, והוא הגיע רק באותה שנה... אז...
אבל כמובן שלמחרת ביקשתי ממנו סליחה

יש את האלה מריחים רע....מושי

על הבוקר כשאני עוצרת להם יש להם ריח כאילו הם לא התקלחו שנים!!

אז לטמפיסטים שביננו.. אנא התחשבו בנהגים שהתאמצו להריח נעים ושמו בושם חבל לקלקל את הבוקר כל יום מחדש...

ויש כאלה הפוךאחמד בן שרה

פעם עליתי על טרמפ, היה גשם מטורף בחוץ וברגע שנכנסתי הנהג פתח את כל החלונות למשך שעה, עד שירדתי בטח..

פשוט לא סבל את הבושם ששמתי כנראה, חנקתי אותו

תלוי איזה בושם.... מושי
הוא היה נורמאלי לחלוטיןאחמד בן שרה
הייתי גם חייבת.ניגונים

כמה שלי...ת.מ.

כשהייתי באולפנא היה לי טרמפ מהיישוב שעבד איפה שלמדתי שהייתי נוסעת איתו הרבה...

יום אחד אני נוסעת איתו מהאולפנא הביתה מגיעים לאחד הכבשים בין 2 מושבים פה באיזור ופתאום בום...הגלגל התפוצץ....הבעיה היא שהבנאדם לא יודע איך מחליחפים גלגל ומה עושים...מצאתי את עצמי מחליפה גלגל (לראשונה בחיי) כשלידי עומד מישהו שאין לו מושג מה אני עושה ואמור לדעת כשאני מנחשת מה לעשות אחרי רבע שעה בערך כבר היינו בבית....

יום אחד לקחתי אני ועוד כמה חברות טרמפ עם המורה לאזרחות (אישיות מיוחדת בפני עצמה) אנחנו נוסעות לנו בנחת מפטפטות ופתאום המורה שמה לב שאין לה כמעט דלק...למזלנו זה היה ממש לא רחוק מאיזה תחנה...נכנסו לתחנה היא עוצרת ואז היא מסתכלת מסביב מחפשת ומחפשת "מה יש פה רק שירות עצמי?" מסתבר שהיא לא יודעת לתדלק...היא שאלה אם מישהי מאיתנו יודעת ומסתבר שאני היחידה שידעתי (והייתי היחידה שאין לה רשיון!לא ברור!) מיליתי לה דלק ואח"כ עד שירדיתי היא שיבחה אותי שאני יודעת לתדלק

כשהייתי חמשושית התנדבתי תקופה די ארוכה בשדרות(דרך לב אחד מי שמכיר) אחרי הרבה זמן החלטתי לחזור הביתה שפוכה מעייפות עליתי אני ועוד חברה על רכב שנסע לכיוון ירושלים של אנשים שבאו לעזור ליום אחד...החברה ירדה קצת לפני ואני כנראה נרדמתי כי פתאום מצאתי את עצמי ברכב עוצר איפה שהייתי אמורה לרדת וכמה אנשים מסביבי מנסים להעיר אותי (היה לא נעים למרות שהם ממש הבינו...)

עוד אחד ששכחתית.מ.

פעם נסעתי עם הרב של האולפנא שלי טרמפ עם עוד חברה...

נסענו עברנו צומת שיש 200 מטר אחריה תחנת דלק ופתאום האוטו שבק חיים...(נגמר הדלק)

ירדנו מהרכב אני והחברה דחפנו מאחורה והרב כיוון את ההגה

הגענו למשאבה תדלקנו והמשכנו לנו למחוז חפצנו בשלום

יש הרבה..גלוק17

לק"י

טרמפ בשעה 1 בלילה בערך, מאמצע רחובות.. [עמדתי שם כמו ילדה נטושה!! ] עם אדם נחמד שהכניס אותי לעיר שלי נממ.. ואמצע הדרך הוא באמת טס נמוך מידי.. איזה 170 באמצע כביש עם מכוניות, קצת, אבל היו שם..

הייתי כלכך בהלם שהייתי חייבת להסתכל על המהירות ואז שאלתי אותו "תגיד, אתה לא חושב שאתה טס נמוך מידי?"

טרמפ מכביש 6 -ידבנימין עד בית שאן באמצע הקיץ! תודו שווה עקפנו את כל הטרמפיסטים בדרך וגם את כל הפקקים, עם נהג משאית חמוד.. רק מה.. הנסיעה ארוכה, והמושבים היו עם ניילונים.. קיצר דיי התבשלנוווו..

טרמפ עם ג'יפ חדש של JEEP .. משהו שנראה בערך כמו סופה מבפנים.. משו קטלני.. עם איזה רוסי אדיש כזה.. לרוסים יש קטע עם טרמפים.. הם ממש נחמדים...

יום שישי-קיץ! חםםםם!! הרבה אנשים בטרמפיאדה של כביש 6 דרום ידבנימין, ופניי מועדות לבאר שבע, מלא מכוניות חולפות ואפחד לא עוצר!!!! הייתי שם איזה שעה ומשו... עד שפתאום איזה מכונית חוזרת ברוורס... ומעלה אותי ואת עוד אחד שהיה בטרמפיאה.. ואז הוא אומר.. "קלטתי במראה את הייאוש שלכם שעברתי ולא עצתי, אז חזרתי.. " ואז כל הדרך הוא קישקש על זה שהוא יכול להבין מי אנחנו דרך בעיניים... חחח.. אבל לקח אותי עד כמעט איפה שהייתי צריכה..

טרמפ מצמח לירושלם, עם עצירה בעין סוכות!! שני אחים מאגניבים כאלו... שרצו לעשות משהו נחמד לפני שהם חוזרים הביתה.. תודו שווה לעצור במעיין בדרך חזור..

משאיות תמיד נוסעות מרחקים ארוכיםמושיקו

יש איזה מקום אחרי נתניה צפונה באמצע הכביש מקום עצירה להרבה משאיות, ותענוג לתפוס שם טרמפים.

פעם תפסתי טרמפ עם נהג משאית שרצה שאדבר איתו כל הדרך, אבל נרדמתי כמעט כל הנסיעה

וואי..איזה צחוקים.........................דגני בוקר=)

גם לי ההורים עצרוכתר הרימון

אבל לא דילגו על עניין התוכחה...

לי עצר הרב לבנון בתפוח בדרך לחומשבנדא מצוי!!

עד שבי שומרון ואם המשטרה הייתה מאשרת אז עד חומש.

וזה אחרי 12 שעות של נסיונות להגיע לשב"ש/חומש דרך פונדוק והמשטרע וחיילים לא נתנו לעבור בשום דרך

נסעתי ברכב משטרתיכתר הרימון

באוטובוס

בהסעות

ואחי (עם גיסתי והילדה) ברכב של המוכר גלידה!

נסעתי ברכב משטרתי שנסע מהצפון לבית השלום בחברוןמושיקו

כשפינו אותו, הוא אמר שהזעיקו אותו אבל הוא לא הולך לפנות רק לאבטח

וגם בזמן ההתנתקות הוא סרב להשתתף ואיימו עליו בפיטורים ומימשו, אך הוא לא היה לבד והוא אמר שכל מי שלא חיפשו סיבה להפטר ממנו הוחזר

חשבתי שאני אמות מצחוק משרשור כזה מקווה שאעמודמתי666

ואיי יש לייי מלא!!ל*ל!א*ת!

פעם סתם איזה מישהי מהישוב הורידה אותי לכניסה של הישוב, ובגלל שאני רגילה לנסוע בטרמפים למרחקים קצת יותר רחוקים משתי דקות אוטומטית חגרתי חגורה. עד שקלטתי את זה היה מאוחר מידי להוריד אותה...

הרגשתי כל כך מטומטמת! רק חיכתי שזה יגמר (משום מה זה נראה כמו נצח!)

פעם אחת שבאתי לרדת מהטרמפ ניסתי לפתוח את הדלת ולא הצלחתי. זה היה ממש מלחיץ!!!

חמש שניות של לחץ ואז הוא אומר- "אהה.. זה נעילת ילדים" ופותח לנו.

מזל שלא הספקתי לשבור את הדלת בעצמי...

פעם חיכתי עם אחותי המון זמן לטרמפ, עד שהוא הגיע ובאתי להיכנס הנהגת היקרה אומרת לנו "אבל יש שם שערות של הכלב שלי..."

אז חוץ מהסירחון המטורף אני מתמלא כולי בשערות לבנות..איייכס...

עד שירדנו והורדנו את השערות וחזרנו לעצור שוב טרמפים עצר לנו עוד מישהו, רצינו לעלות אבל מאחורה היה רק מקום אחד, אחותי הלכה למקדימה ואני התישבתי מאחורה.. ליד כלובים שלחיות מכל הסוגים (זיקיות, ארנבים, נחשיםם...)

חזרתי עם טראומה הביתה...

יש עוד הרבה אבל חפרתי מספיק...

עצר לי פעם טרמפאנונימי (פותח)

של איזה מישהו מבוגר..זה היה בתקופת ה'הדרת נשים'..

קיצור התיישבתי מאחור ואז הוא זרק משפט :"מה שקורה עכשיו זה ממש הדרת נשים.."

קיצור-נכנס לזה עמוק הבחור..

חחמתולתלת=]

חח פעם בנדוד של חברה שלי עלה על טרמפ ופתאום הוא קולט שזה ערבי קיצור טוב ממשיך ואז הוא שומע תערבי מדבר בטלפון ואומר משו כמו "יהודי קטן ולא מזיק" טוב ההוא נלחץ ואומר לערבי אתה יכול להוריד אותי פה? פתאום הערבי שם גז ואז אחרי שניה הוא עוצר ואומר לו אתה חשבת אני בא לחטוף אותך!!.. חחח

לחברים של אח שלי -כתר הרימון

ואותי באמת הכניסו לכפר ערבימטבחון

היה פקק לפני הכיכר של מחסום חיזמה, והנהג החליט בלי לומר לי כלום

להכנס לתוך חיזמה כדי להגיע לכיכר מכיוון הכביש שבא ממישור אדומים.

כששאלתי אותו לאן הוא נוסע?

הוא אומר לי: אה נלחצת?

אני רק עוקף את הפקק.

ובהמשך לטרמפים עם בעלי חיים

נסעתי טרמפ מהגבעה הצרפתית לשילה

משם נסעתי לעלי

ואז מגיע אותו נהג שלקח אותנו לשילה

עם גדי טרי בן חודשיים

ומעלה אותנו הלאה.

טרמפ עם משטרהציפי1111

חחח אח שלי סיפר לי שהוא נכנס לאיזה כפר ערביfvihgkv

כדי לקצר תנסיעה כי היה פקק בדרך למישור אדומים

ואז הוא נזכר שיש מצב שזה יכול להלחיץ שמישהו נכנס לכפר ערבי בלי להודיע לך

קיצר יכול להיות שעלית על אח שלי

הוא עובד באבטחה?מטבחון
איזה הבטחה?fvihgkv
אני עולה לטרמפ מקריית ארבע לבאר שבעלפרוש כנפיים

אני פעם בתוך 3 שעותמשה

מצ. גולני לנתב"ג

חחחח...אריאל דל"ת

נחמד להיזכר,סיפורים ישנים...אנונימי (פותח)

אחרי השביעית יצאנו לטיול חב"ב לחיפה, ובחזור עשינו תחרות עם הבנים מי יגיע ראשון הבייתה בטרמפים. הבנים נתנו לנו לעלות ראשונות, לצומת הבאה. הגענו לצומת, וחיכינו ש-ע-ו-ת, עשינו תורנויות, תנועות מתחננות, וכלום לא עזר..

ואז עבר ג'יפ, וכבר הייתי כ"כ מיואשת, שפשוט צעקתי לו: "תעצור!"

ומסתבר שהחלונות שלו היו פתוחים, והוא שמע אותנו ועצר, נסע לירושלים...

ופעם לקחתי טרמפ מהישוב שלי לירושלים עם נחנח, בבוקר. נכנסתי לאוטו, ואני קולטת שהנהג מתפלל- הוא היה באמצע להגיד ברכות השחר. לא הייתה לי בעיה עם זה, אמרתי- כל אחד והתפילה שלו.

עד שהוא הגיע ל"שמע ישראל" בבגין..

פשוט הפסקתי אותו, וירדתי באמצע בגין, הלכתי ברגל את שאר הדרך...

וואי חבר'ה אתם קורעים! גמלי יש המון המון,אנונימי (פותח)

כמה בודדים-אנונימי (פותח)

דו שיח ביננו לבין הנהג בטרמפ מחוף לבנון לקצרין:

-אתם מטיילות פה?

-כן..  

-מה? ישנתם בחוף?

-כן..

-מריחים.. 

עלינו על סובארו כזה  עם שניים שאמרו לנו שהם לטבריה. באנו לעלות ואז אחד כזה אומר - רגע, נוציא שניה את הקרפיונים ממאחורה. שני דייגים, אוטו כמעט מתפרק ומסריח, וטרמפיסטיות שלא נושמות.. העיקר שהגענו.. 

אכלנו בטרמפיאדה במבה, חיכינו, וחיכינו, עד שבאמת עצר לנו טרמפ עם משפחה קיבוצניקית שכזאת. בדרך האישה אומרת - פוי, יש פה ריח של בוטנים.. ואנחנו כולנו - כן, מצטערות, אכלנו במבה...

זה מדהים עד כמה סיפורי טרמפים זה כל כך בלתי נגמר! יש לי אלפים! רק לא היה באלי להאריך לכם..

תראו את זהעירוניסט גאה

תאלצו לסלוח גם לי ;)נושי104

- הייתי תקועה באמצע שום מקום שעות מחכה לטרמפים , וכל אלה שעברו שמה בערך היו ערבים , ואז עבר נהג משאית , והוא שאל אותי מה אני עושה שם - למה אני עומדת שם [כי זה באמת חור ] ואם אני רוצה לעלות עליו , ואני כזה- מה , ערבי , גבר , מה אני אעלה עליו עכשיו ? ואז אמרתי לו שלא תודה וזה , והוא - אני לא יכול אבל להשאיר אותך פה ככה וזה .. ושעות אני מסבירה לו שיעוף כבר , ושלא צריך , והוא לא מבין וממשיך להציק שזה מסוכן ובלה בלה , ואז בסוף הוא הוריד את הכובע והראה לי כיפה - עכשיו זה בסדר ? היה מגניב לעלות על משאית ..

- עליתי על טרמפ מהישוב , וזה היה בדרך לאולפנה-  ואני עם תיק של 90 ליטר לשבועיים , כל החיים שלי שם בערך .. ושמתי אותו בבאגז' , ואז כזה ירדתי - ובאתי לקחת את התיק מהתא מטען , אבל הוא נסע ואז אחרי איזה שלוש ימים ככה הוא החזיר לי את זה .. צדיק

- היה לי איזה משו שהייתי צריכה לארגן , והייתי על טרמפ - וכל הזמן היו טלפונים,  וזה היה דברים ממש ממש חשובים ודחופים , אז הנהג ראה שאני כולי על קוצים , ועשה כזה- למה את לא עונה לטלפונים ? ואני כזה - טרמפ וזה , אתה יודע .. והוא - מה , בכייף ~! בסוף לא עניתי , כי .. טרמפ וזה אבל נהג חמוד ..

עם ישראל כאלה צדיקים , ב"ה ..

ערב טוב !

עוד סיפור:אריאל דל"ת

חבר שלי עלה על טרמפ עם משאית והוא חיפש תחגורה, ואז הנהג מסתכל עליו ואומר לו:

"לא צריך חגורה, אנחנו אלה שדורסים, לא מי שנדרסים...."

וד"א, השיטה הכי טובה לטרמפים, לקחת אבן גיר ולכתוב על הכביש בענק שכל נהג יראה:

"נ-נח"

ושורה מתחת:

"עצור!!!"

וכל אחד יוסיף כפי ראות עיניו...

עוד על תיקים...___

פעם אח שלי ירד מטרמפ ולפני שהוא הספיק לקחת את התיק מהבגאז' הנהג התחיל ליסוע ,אח שלי התחיל לרוץ אחריו,ורגע לפני שהוא כבר לא רואה את הרכב מישהו חורק לידו, מעלה אותו ומתחיל מרדף אחרי האוטו...מנסה לעקוף, צופר וכו', אבל הטרמפ לא שם לב. אחרי כמה דקות נסיעה הטרמפ הגיע הביתה וגילה שהטרמפיסט יורד מאחוריו...

נזכרתי במשהו איזה טוב ה'!!!!

כשאשתי ואני היינו זוג צעיר (מזמן....) בימי האינטיפאדה השניה נסענו בטרמפים מכיוון רמת הגולן לקרית ארבע.

אלא מה? באותם ימים אפלים אף אחד לא נסע דרך כביש הבקעה בלילה אז לאחר המתנה ממושכת וחסרת תועלת במחסום הבקעה פתחנו אוהל ליד הבסיס של החיילים.....

בבוקר קמנו והמשכנו לדרכנו

"פעם היה הרבה יותר רגוע"?אנונימי (פותח)

בתקופת האינתיפאדה השניה?
בטוחה?
כי אני זוכרת משהו אחר...

ובכלל, תסתובבי בחופי הכנרת בקיץ, ותראי כמה אנשים ישנים שם בלי בעיה.

להתלונן זה סבבה, שלא תביני אותי לא נכון,
אבל כדאי גם להכיר בעובדות לפעמים.

לי זה קרה לא מזמן לפני כשנהבנדא מצוי!!

במחסום הבקעה נתקענו אני בן דוד שלי ועוד 3 4 חבר'ה פשוט פתחנו שק"ש והלכנו לישון ובבוקר קמנו תפסנו טרמפ לכניסה לשדמות ומשם לקחנו אוטובוס....שכמובן עלה לנו יותר זול כי שדמות כבר נחשב יו"ש ומחסום הבקעה עדין לא נחשב

גמאני נזכרתי...תולתול

באחד מהחורים הצפוניים ליד בית שאן, עצרתי טרמפים עם שתי חברות.

אחרי כמה דקות הגיעו שני חיילים, ואחד מהם ניגש אלי ושאל: "נכון שאת ממשפחת ****"?

עמדתי שם הלומת רעם, ותהיתי אם בכל מקום שאלך ידעו מי אני...

אחח, ייחוס זה דבר קשה לחיות איתו.

רק אצלי ההורים שלי לא מרשים לעלות על טרמפים???תהילול

הוא יכול להיות מפחיד גם אם את משלמת לו וגם אם לא2 גדות לירדן

לא הבנתי למה התחלתן לפחד דווקא כשהוא לא רצה כסף?!

וואי תהילולעירוניסט גאה

אמרו לך פעם שאת בחורה פשוט הזויה?

אמיר יש לך בעיות איתי??:O לתלונות פנה במסר תהילול

כי אז זה "טרמפפ" וכשזה מונית שירות אז הוא חתום על מלא דברים כי זה

אח"כ יכול לעשות שם רע למוניות ככה שזה ממש ממש לא ישתלם לו

וטרמפ יכול לעשות מה בא לו..

קיצור.. אני בעז"ה לא יחזור על הטעות הזאאאתת

יוווו איזה פחד....חסוי123

חחח אפילו לעלות על טרמפ עם ערבי לא מפחיד כמו שתיארת

(לא שאני מפחד מטרמפ ערבי....)

אני עליתי פעם על ערבי...ימית1

אני לקחתי טרמפ עם בדואימושיקואחרונה

יחד עם חבר, רכב עם אור כחול מלא בכל מיני בובות, והערבי מספר איך שכל המשפחה שלו במג"ב ורק הוא לא בא לו.

התירון אצלם זה המהירות

הייי תקופה בנצרת עילית כך שלא פעם יצא לי לקחת טרמפ עם בנדוד -מידיעה או שלא

שרשור ראשי תיבות תשפ"זאריק מהדרום

שתי נקודות לראשי תיבות שלא מתחילות ב"תהא שנת"

בכל זאת נותרו רק 12 שנה לזה.

תהא שנת פח זבלאריק מהדרום

למתכנתים ב Agile - תהא שנת פיתוח זריזפ.א.

לאומנים, פוליטיקאים ואחרים שרוצים לבלוט בתודעה: תהא שנת פריצה זוהרת

והכי חשוב, כנראה: תהא שנת פרנסה זמינה

וביקשת בלי "תהא שנת":

תשוקה, שייכות, פריחה זוהרת

תפילה, שירה, פתיחות זולת

תקופה של פרנסה זמינה

תהא שנה פחות זוועהאריק מהדרום

תהא שנת פחות זמבורותנקדימון

מהשנה של הבחירות הקודמות

תהא שנת פרקי זימרהנקדימון

תאמינו שיש פה זהבנקדימון

תדעו שהוא פחות זוכרנקדימון

תספורת שעושה פאדיחה זועקתפ.א.

תאכלו שוקולד פלוס זנגביל

תנין שבולע פטריה זוהרת

תוכי שאוכל פסטה זולה

תעלה שוב פסוקי דזמרהפצל"פ

תביאו שוקולד, פיצה, זיתים!אשר ברא

תדחה שוב פגישה זואשר ברא

תיזהר, שוב פלסטינאי זומםנקדימון

תהיה שוב פאפא זמין.....נחלת

תתחיל שרשור פעיל, זריזנקדימון

תהא שנת פינוי זבליםנקדימון

תעיזי שאפי פעלי זכיoo

בלי תהא שנת!משה

תלך שמוליק פה זורעיםחושבת בקופסא

תרצה שנעשה פוקר זבל

תהה שנת פתרון זהב

תופסת שנכנסת פה זהירות

תהא שנת פוטר זיוףנוגע, לא נוגע

תהא שנת פרס זכאית

תהא שנת פייס זכייה

תהא שנת פורום זורמת

תשמע פה זהדי שרוט

פורום דתי.

תאמין שרציתי פורשה זריזהל המשוגע היחידי

תדעו שזה פשוט זלזולל המשוגע היחידי

תהא שנת פיצוץ זורחאני צודק

תראה שתמצא פה זיווגךאביעד מילוא

זה הכי מקורי שעלה לי

אמן ואמןאני צודק

תמיד שומעים פה זמזוםרקאני

אהבתי!אשר ברא

נכתב בהשראת היתוש שהציק לי אתמול 😅רקאני

(יתושה… הנקבות הן אלו שמחפשות לעקוץ) שנה טובה!פ.א.אחרונה

תהא שנת פתיחת זבולrrinaa

השנה הקרובה שלכם תיראה אחרת מהקודמת?פתית שלג

ברורל המשוגע היחידי

אבל בגילי זה באמת אחרת

כןooאחרונה

אני תמיד בתנועה

לחלום

להגשים

לשפר

להתמיד

ערב שנה טובה וכו'. שאלה שמעניינת אותיעשב לימון

אנשים ונשים שעברו טראומה שקשורה לביטחון- פיגוע טרור או מלחמה או משהו כזה

אני יודעת שזה קצת אישי- פשוט תכתבו על חבר שלכם

איך זה נראה ונחווה מבפנים או מבחוץ

אחרי שנה, אחרי עשר שנים, אחרי עשרים ושלושים שנה?

אשמח לכל מידע או סיפור מקרה

בשורות טובות ושמחות

ממליץ מאוד להיזהר עם חשיפה אינטימית במקום ציבוריארץ השוקולד

רוב האנשים פה בסדר, אבל לא כל ניק פה הוא טלית שכולה תכלת ותיזהרו מפירוט של דברי שיוכלו לנצל נגדכם.

ובנוסף, תזכרו שהפורום ציבורי וכל דבר שהכתב פה יכול להימצא על ידי גוגל כך שכל אדם יכול לפתוח ולקרוא.

כמובן. תודה על התזכורתעשב לימוןאחרונה

למה אנשים מגמגמים?בנות רבות עלי

הולך ברחוב, סבא חביב פונה אלי, מסמן לי עם היד להוריד את האוזניות, מחייך ואומר "המעלית לא עובדת" .. אוקי אדוני המעלית לא עובדת, איך זה קשור אלי?

אמרתי לו אוקי מה…

אחרי שניות ארוכות הוא מפנה אותי לקופסת קרטון, תעזור לי לעלות את זה? אני ואתה ניקח ביחד. אמרתי לו עזוב תן לי לראות אם זה כבד כמו שאתה אומר.. בדקתי , כבד אבל לא ברמה שאי אפשר להרים. קיצר מפה לשם נופל לי האסימון ש- לך תדע כמה קומות זה. נכנסנו לבנין הורדתי את הקופסה על המדרגה הראשונה , הוא: אמרתי לך שזה כבד בוא אני אעזור לך. נשמה , אני רק מכבה את האוזניות הכל טוב. המשכתי לאחר שהוא אמר שיש 4 קומות, לא אשקר שהתנשפתי כי אני לא בכושר, אבל משמיים זימנו מצווה לפני ראש השנה , כל השנה כלום. מדהים איך מזכים אדם משמיים לעזור פתאום, לא יודע, זה לא יכול להיות מקרה.

קיצור אנשים: דברו ותפסיקו לגמגם ולדבר בלחש. תודה

חחח …בנות רבות עלי

עכשיו עוד מישהי ביקשה עזרה. איזה שאלות יש לאנשים. באה לי אחת קצת מבוגרת, מדברת קצת חלש. אני: הינה עוד צרות. אני עם השיר באוזניות והיא מדברת כאילו אני שומע אותה . מכבה את האוזניות . "כן?" .. היא: אפשר לבקש בקשה? בטח נשמה מה תרצי? עד חצי המלכות. סתם לא באמת אמרתי לה ככה. קיצר היא מתיישבת לידי בספסל, איך אני מעבירה את כל הטקסט הזה לוואטסאפ? אני לוקח את הפלאפון שלה אומר לה הינה יש לך אופציות לבחור למי לשלוח. היא היתה בהלם מנסה להבין איך עשיתי את זה, נתתי נגיעה במסך לאחור, מסביר לה שיש מטוס נייר שהיא רק צריכה ללחוץ עליו ויש לה אופציות למי לשלוח. היא לא האמינה שהאופציה בכלל קיימת 😄

מצווה שניה.

אגב, למה לא פונה אלי מישהי חסודה לשם שינוי?בנות רבות עלי

סתם שאלה שעלתה לי הרגע.

טוב זה כבר קרה בשבת ויצאתי קצת טמבל אבל בסדר. לא נדבר על זה כרגע. מי שואל איפה זה עין גנים כשיש גם רחוב כזה וזה גם שכונה?! כן זה אני ששאלת אותו את זה בשבת היי 🙋🏼‍♂️

חחח מצחיק שאני מגיע לפה פעם ביובל עם סיפורים הזויים …

בודקים אותך. תעבור כמה שלבים במשחק ואז תגיע החסודהמבקש אמונה

🤡

חחח נראלי זה באמת ככהבנות רבות עלי

אשריך. באמת! שנה טובה!נחלת

תודה גם לך🙏🏻בנות רבות עליאחרונה

מי אשכנזי וער בגלל סליחות?זיויק

אני ספרדי וישן בסליחותבנות רבות עלי

אם אתה לא אשכנזי ולא מתפלל סליחות בכוונות עצומותפ.א.

אתה צריך שאלת רב האם יהיה מותר לך לאכול קטניות בפסח, שהרי ההבדל הגדול בין עדות המזרח ואשכנזים במספר לילות הסליחות בחודש אלול, זה לכפר על קטניות בפסח אצל עדות המזרח

יש רק בעיה אחת, אני כבר שנים לא אוכל קטניות בפסח😂בנות רבות עלי

אם כך, אתה יכול להמשיך לישון 🛌 בשקטפ.א.

ישן טוב יותר בבית כנסת מבמיטה?ארץ השוקולד

ברור זה כמה צעדים מהמקרר אתה קם בלילה מנשנשבנות רבות עלי

ארץ השוקולדאחרונה

זה לא תלוי מה איכות האוכל שם או שאצל ספרדים לעומת אשכנזים יש אוכל טוב בטוח?

לכבוד ראש השנהאוי טאטע!

ארץ אשר ד' אלהיך דרש אתה תמיד עיני ד' אלהיך בה מרשית השנה ועד אחרית שנה

לכבוד ראש השנה ראיתי משהו ממש יפה ומשמעותי

קבוצה של תמונות יפות מהארץ עם מקורות על שבח ומעלה ארץ ישראל

מוזמנים להצטרף

קמפיין 'טובה הארץ מאוד מאוד'

תודה רבה!נחלתאחרונה

ת

שנה טובה, ברוכה, שמחה, שלווה, לכולכם כולכם כולכם!!נחלת

אמן ואמן וגם לךארץ השוקולד

שנה של קיום משאלות לטובה לכל באי ובאות הפורום

אמן. גם לךנפשי תערוגאחרונה

יש משהו מאוד מוזרפשוט אני..

כאשר יש תחושת אבל על אדם שהלך לעולמו,

למרות שהוא לא קרוב משפחה,

ולא חבר קרוב,

ולא בוס,

אלא ''רק'' מנחה ומנטור.

מי שבהרבה מובנים הביאה אותי עד הלום,

ומי שמיליוני בני אדם חייבים לה את חייהם בלי שהם בכלל יודעים.

נוחי בשלום,

פרופסור עדה יונת.

וכן אני יודע שהיא הייתה שמאלנית קיצוניתפשוט אני..

אשמח אם זה לא יהיה הנושא כאן...

למה מוזר?משה

היה לך קשר איתה. הערכת אותה. עשית איתה דרך. הכי הגיוני בעולם.

מתוך 14 הזוכים הישראלים בפרס נובלאריק מהדרום

היא האשה היחידה, גם בזה היא היתה פורצת דרך לשבור את תקרת הזכוכית.

יהי זכרה ברוך.

איזו תקרת זכוכית?shaulreznik

לוועדת פרס נובל מאז מארי קירי אין שום תקרת זכוכית

נכון עקרוניתאריק מהדרום

בפועל היתה רק אחת

היה את רוזלינד פרנקלין שהיו נותנים לה אםקעלעברימבאראחרונה

לא היו גונבים ממנה את הגילוי

אולי יעניין אותך