עבר עריכה על ידי אחמד בן שרה בתאריך י"ב אייר תשע"ב 17:44
פגשתי אותו במקרה אצלינו והוא לקח אותי לעיריה, משם חיכה לי טרמפ אחר הביתה
כולם פתחו עלי 20 עינים, איך את מעיזה, מה את חושבת לעצמך??
** יום שישי אחד חיכיתי בישוב באיזה 3 לטרמפ לכיוון בני ברק, לא יודעת מה חשבתי לעצמי שיצאתי כ"כ מאוחר. לא עברו 10 דק' מגיע איזה חרדי חסיד ויז'ניץ שכמובן נסע לב"ב. אני אפילו לא זוכרת מה היה לו בישוב, זה היה ממש מוזר..
קיצר אני עולה עם מכנסיים (אז..), לא הכי צנועה שבעולם ויצאנו לדרך.
כל הדרך דיברנו על דת, אמונה וכול מיני דברים. בסוף לקח אותי עד!! לאיפה שהייתי צריכה להגיע למרות שזה בכלל היה הקצה השני של בני ברק ואפילו הזמין אותי לסעודה באותה שבת.
עד היום אני בקשר עם המשפחה, כל פעם שאני מגיעה לאיזור אני נכנסת אליהם לביקור ומקבלים אותי איך שאני.
והכול התחיל מאותו הטרמפ 
השבוע עליתי על טרמפ מפוצץ ביינישים וכול הדרך למדו סוגיות בגמרא ואני התערבתי איתם ולמדתי גם 
הם נגנבו מה אני יודעת
עליתי על טרמפ עם איזה נהג אוטובוס שהיה ריק. היה גשום בצורה לא נורמאלית ושכחתי לקחת מטריה. הנהג צעק עלי ונתן לי את המטריה שלו
פעם הגעתי לגבעה צרפתית ב3 בבוקר אחרי בילוי עם חברים נואשת ומחכה לטרמפ הביתה כיוון שהיייתי אמורה להתחיל באותו בוקר ב8 לעבוד בישוב. חיכיתי וכבר הגיע 4. פתאום הגיעה משאית של אנג'ל עם נהג חרדי שאמר שבאיזה שהוא שלב הוא יגיע לישוב שלנו.. מחלק לכול המכולות לחמים בישובים. אמרתי עדיף על כלום. עליתי ונרדמתי כל הנסיעה.
הגענו לישוב ולקח אותי ישר הביתה!
מאז כל חמישי שהייתי יוצאת לבלות הוא היה בא לאסוף אותי בארבע ולקח אותי הביתה.. הייתי כמובן בכול המצבים הקיימים- אחרי בילוי
רציתי למות שגיליתי שהוא שכן של דודה שלי, יש לי מזל שעד היום הוא לא אמר לה כלום
לפני שבועיים מישהו מופיע אצלי וביקש עזרה במשהו. מי זה כמובן? הוא.. בחיים שלי לא נהנתי לעזור כמו שעזרתי לו!! אני זוכרת אותו לטובה מאודד.
וזה לא סיפור של טרמפים אבל מצחיק לא פחות!!
לפני שנה עליתי על אוטובוס מירושלים לחיפה עם מזוודה גדולה שהוכנסה לתא מטען. הגיע הזמן לרדת, ירדתי מהאוטובוס ובאתי להוציא את המזוודה וכמובן שהיא התגלגלה לצד השני. אז נכנסתי על עקבים גבוהים לתוך התא מטען והנהג סגר עלי את הדלת.
חושך, לא רואים שום דבר. ואני בועטת (עם העקבים!!!!!), צורחת ולא עוזר שום דבר. האוטובוס נוסע ואף אחד לא שם לב.
אחרי 20 דקות איזה חיילת עצרה את הנהג ואמרה לו שיש משהו צורח בתא מטען.
אחרי כל הטראומה הזו הייתי צריכה לחזור את כל הדרך עם מזוודה גדולה ועקבים!!!!! 20 דק' נסיעה!!!!