אנונימי (פותח)

חדוש הדבקות בעת התפילה-מערכת החשמל.

נתקלקלה מערכת החשמל,והבית כולו שרוי באפילה.יושבים בני הבית בחושך ומצטערים.

בא השכן ואמר לחברו מדוע לא תקום ותתקן את המערכת?השיב לו: איך אעשה זאת וחשיכה סביבי וכי מי מסוגל לעבוד בחושך?!מחכה אני שנורת החשמל תשוב להאיר ואז אקום ואעבוד.אמר לו שכנו:שוטה אתה איך תאיר לך נורת החשמל טרם תיקנת את המערכת בעבודתך.הן זו עצמה מטרת העבודה לחדש את המערכת אשר תאיר לך האור עתה עשה כדברי הדלק את הנר ולאורו הדל והמועט תוכל לחבר את החוטים המנותקים של המערכת, וכאשר תשלים את עבודתך ותתקון המערכת,ידלקו ויאירו כל נורות החשמל שבבית ותתענג אתה וביתך באור הגדול.

האדם-מקבל שפע אורו הרוחני ממקור האור האלוקי,באמצעות מערכת מיוחדת המקשרת בינו לבין בוראו.מערכת זו מתנתקת מידי פעם עקב סערות ימי החולין.ואז נפסק האור, והאדם מוצא עצמו בחשיכה.

אומרת לו התורה:קום התפלל אל בוראך,ובכך תתקן ותחדש את המערכת.תפילה עבודה היא.קום ,עבוד.משיב הוא:איך אעבוד בחושך ?!איך אתפלל לבוראי ומערכת זו הקושרת ביני לבינו נותקה.איך אתפלל ואין אורו העליון מאיר בתוך ליבי כלל.עונה התורה:השתמש עתה באור מואט אור האמונה והביטחון המצוי איתך גם בעת החושך,ובכח אור זה התפלל את תפילתך אשר על ידה תתקן ותחדש את הקשר החי השופע.

התפילה כוללת בתוכה,הן את אור העבודה לתיקון המערכת הרוחנית,דרכה זורם האור,והן את השפעת האור עצמו.צריכה על כן התפילה לבוא תוך כלים וכללים קבועים ועומדים,אלה הנוסחאות הקבועות וכל פרטי ההלכות והמנהגים.

וכמו המערכת החשמלית חייבת להיות קבועה ועומדת בדייקנות מקצועית ,ואילו האור הזורם בה מתחדש ובא כל רגע ורגע. כן בתפילה:הנוסחאות חייבות להיות קבועות ועומדות בדייקנות,הלכות התפילה,מנהגיה וזמניה,חייבים להיות קבועים ועומדים בדייקנות,ואילו האור האלוקי הזורם ןשופע בתפילה,מתחדש ובא כל רגע ורגע.

...אנונימי (פותח)
אני שוב שומע את ההערה הלחשנית,
"תראו איך הוא השתנה בישיבה..."
טיפשים!הרי זו המטרה, להשתנות!
לא להישאר במצב הקודם, אלא להמשיך הלאה, להתעלות!
אין דבר בטבע שאינו משתנה, לא קיים דבר בטבע שאינו מתפתח...
אדם שאינו מתפתח למעשה הוא מת!
(אלי שפר הי"ד)
וואו!!ת
ממש יפה...
סליחה על השאלה אבל תחיה זה תחיה הלר? תיכנסיאיילביא
אם זה את: א.תכתבי לי שזה את
ב.זה פשוט הסגנון דיבור שלך
בשביל זה יש שיחה אישית.. ואנלא מצליחה לקרוא ת'כתבפגזניקית גאה!
הזה.. אולי תשני כתב..??
את הכתב של מי את לא מצליחה לקרוא?ת
יא מצחיקה אחת... רק תוך כדי שאני כותבת אני קולטת... את מדברת על הפעולה? אם יש בעיה את מוזמנת להפנות אותי לגרפולוג... יש לעוד מישו בעיה עם ה-ם שלי??
וחוצמיזה שבשביל זה יש מסרישי ושיחה אישית... |מטיף מוסר| |חש בטוב, תודה!|
אם התכוונת למה שהקלדתי פה----זה קריא יותר??אנונימי (פותח)
חדוש הדבקות בעת התפילה-מערכת החשמל.

נתקלקלה מערכת החשמל,והבית כולו שרוי באפילה.יושבים בני הבית בחושך ומצטערים.
בא השכן ואמר לחברו מדוע לא תקום ותתקן את המערכת?השיב לו: איך אעשה זאת וחשיכה סביבי וכי מי מסוגל לעבוד בחושך?!מחכה אני שנורת החשמל תשוב להאיר ואז אקום ואעבוד.אמר לו שכנו:שוטה אתה איך תאיר לך נורת החשמל טרם תיקנת את המערכת בעבודתך.הן זו עצמה מטרת העבודה לחדש את המערכת אשר תאיר לך האור עתה עשה כדברי הדלק את הנר ולאורו הדל והמועט תוכל לחבר את החוטים המנותקים של המערכת, וכאשר תשלים את עבודתך ותתקון המערכת,ידלקו ויאירו כל נורות החשמל שבבית ותתענג אתה וביתך באור הגדול.
האדם-מקבל שפע אורו הרוחני ממקור האור האלוקי,באמצעות מערכת מיוחדת המקשרת בינו לבין בוראו.מערכת זו מתנתקת מידי פעם עקב סערות ימי החולין.ואז נפסק האור, והאדם מוצא עצמו בחשיכה.
אומרת לו התורה:קום התפלל אל בוראך,ובכך תתקן ותחדש את המערכת.תפילה עבודה היא.קום ,עבוד.משיב הוא:איך אעבוד בחושך ?!איך אתפלל לבוראי ומערכת זו הקושרת ביני לבינו נותקה.איך אתפלל ואין אורו העליון מאיר בתוך ליבי כלל.עונה התורה:השתמש עתה באור מואט –אור האמונה והביטחון המצוי איתך גם בעת החושך,ובכח אור זה התפלל את תפילתך אשר על ידה תתקן ותחדש את הקשר החי השופע.
התפילה כוללת בתוכה,הן את אור העבודה לתיקון המערכת הרוחנית,דרכה זורם האור,והן את השפעת האור עצמו.צריכה על כן התפילה לבוא תוך כלים וכללים קבועים ועומדים,אלה הנוסחאות הקבועות וכל פרטי ההלכות והמנהגים.
וכמו המערכת החשמלית חייבת להיות קבועה ועומדת בדייקנות מקצועית ,ואילו האור הזורם בה מתחדש ובא כל רגע ורגע. כן בתפילה:הנוסחאות חייבות להיות קבועות ועומדות בדייקנות,הלכות התפילה,מנהגיה וזמניה,חייבים להיות קבועים ועומדים בדייקנות,ואילו האור האלוקי הזורם ןשופע בתפילה,מתחדש ובא כל רגע ורגע.

תודה רבה!!פגזניקית גאה!
וואו, איזה מקובלת! =)פלספנית
בס"ד
ראית מה זה, הייתי מחכה עד עכשיו- הייתי מגלה תוך שניות מי את, מה? =)
אני יודעת גרפולוגיה..!*^*מישי*^*אחרונה
ניצלוש בע"מ..
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך