אבאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאמשהו משהו משהו

כתבתי את הדברים בשעת תיסכול ובילבול,לאחר תקופה ארוכה של המצב הזה (הבילבול,היסתכול מהבילבול,והחוסר בהירות במחשבות).

אני אומנם רק שמיניסטית,אבל עברתי לא מעט דברים קשים בחיי,

ולכן אני נורא מבולבלת לגבי שנה הבאה,תקראו ותבינו,ואשמח מאד לשמו את עצותיכם!!!

ה'!!!
בבקשה!!
תעזור לי לצאת מכל הבילבולים!!!!
אינלי כוח יותר להמשיך לבד!!!!
אבל עוד לא מתאים להיות עם מישהו ביחד....
בבקשה!!!
תעזור לי להצליח לראות את האור בקצה המנהרה!!
תעזור לי למצוא את הטוב,בכל הניסיונות,בכל הבילבולים...
אבא,רק אתה יודע!!!רק רק אתה מבין!!!
אתה יודע כמה קשה,אתה מבין מה קשה לי!!!
בבקשה תעזור לי להגיע ליותר בהירות בחיים!!
אני כל כך רוצה לדבוק בך,יודעת שאתה כולך אמת!!!
כולך מלא באהבת אינסוף לבניך ובנותיך!!!
בבקשה מימך,תעזור לי לראות את זה גם בתוך כל הבילבולים,וחוסר הידיעה,של מה אני רוצה מעצמי,מה אני חושבת על עצמי,על מה שעובר עלי ככה בלי שאני מספיקה לחשוב אפילו טיפ טיפה....
א   ב   א
תרחם עלי!!!
תאיר את עיני!!!
תוציא אותי מהחושך אל האור!!אל הבהירות!!אל ההבנה!!!

תעזור לי לצאת מהתיסכול והבילבול,
תרים אותי למעלה
תפקח את עיני
תעזור לי שלא אשקע לתוך הדיכאון והייאוש,
לא אני לא רוצה להגיע כל כך עמוק למטה,
אני רוצה לעלות,
ללכת בדרכך-דרך המלך!!
הווווי
אבא
רחם עלי
תאיר את עיניי
תפקח לי אותם
תעזור לי לראות ולהפנים
שהכל זה מימך
הכל מכוון על ידך
בדיוק בדיוק בשביל שיהיה לי הכי טוב

אבא
אני אוהבת אותך באמת באמת
מאמינה שאתה קיים
שום דבר חלילה לא בא מתוך חוסר אמונה בך
רק שלפעמים 'נעצמות לי העיניים'
והכל נהיה כל כך לא ברור וכל כך מבלבל
ואני כבר לא יודעת מה דעתי,מה לדעתי אני צריכה לעשות כדי להתקדם,כדי להגיע למקום טוב יותר,כדי להיות שלימה עם עצמי,כדי לדעת מי אני,ומה אני חושבת על דברים שקורים לסביבה,ולי...
ה',רק אתה יכול להרים אנשים מלמטה,
אני יודעת ומרגישה שאני לא ממש למטה,
רק צריכה איזה 'גלגל הצלה',
מישהו שיעזור לי לפקוח את עייני,
מישהו להתלבט איתו,
מישהו לחוות איתו,
מישהו להתקדם איתו,
מישהו לחיות איתו,
מישהו,
מישהו שלא אהיה כאן לבד,
מישהו,כדי שיהיה לי עם מי להתקדם,
מישהו,שאני יוכל בעצמי לתרום לו,ולהבין ש-
כן,גם בי נטעת דברים טובים,וגם לי יש מה לתרום,
מישהו,שגם צריך אותך,את עזרתך,עזרה שנתת לי את היכולת לעזור בה,וכשהוא יצטרך,הכח הזה,הכח לעזור לו פשוט יתגלה לי,ואני יוכל ככה גם לתרום,וגם לקבל,ולגלות את הכוחות שנתת לי,וטמנת אותם עמוק,אי שם בפנים,כדי שיצופו להם,ואני יוכל להשתמש בהם בהתקדמות שלי אליך,רק כשהם לא ישמשו אותי לבדי,ויועילו לעוד מידהו בעוה''ז...
אבא,
אני יודעת ש'לכל זמן ועת',אבל רק אתה מבין ויודע,שאני לא מצליחה להבין אם עכשיו הגיע ה'עת',או שאני עוד צריכה להמשיך ולשאוף להתקדם אליך לבד,בכוחות לא לי..
או שאולי יחד עם הרצון להמשיך ולהתקדם אליך,גם נטעת בי את הכוחות לממש את הרצון הטוב והטהור הזה,ופשוט הכוחות האלו טמונים בי כל כך עמוק,במקום כל כך נסתר,
שאני פשוט לא מצליחה למצוא אותם ולהשתמש בהם,
ואולי,אולי בגלל זה אני כבר לא בשלב שאני צריכה לשאוף להתקדם באופן עצמאי,אלא עם מישהו שישמש לי כמראה,ויצליח להאיר לי את הכוחות שטמנת לי שם שם עמוק עמוק בנפש,שלבד,בלי מראה,ובלי להוציא את הכוחות האלו בפועל כמראה בעצמי לאותו מישהו,הם פשוט נשארים חבויים,ואני לא מוצאת אותם ולא יכולה להשתמש בהם,עד שהוא יבוא ויאיר לי אותם,
מישהו ששנינו נאיר כל אחד לשני את הכוחות שטמנת בו,ונוציא אחד כלפי השני כל כך הרבה טוב ונתינה,ואולי,אולי זה מה שאתה רוצה ממני,אולי אתה רוצה שע''י הנתינה וההתקדמות המשותפת, אגלה את הכוחות שטמנת לי שם עמוק עמוק,אולי ע''י ההסתכלות אחד בנפשו של השני,נוכל כל אחד לעזור לשני למצוא את הכוחות-שלבד,הם פשוט חבויים,מוסתרים בתוך תוכי כל כך טוב,שלבד אני פשוט לא מצליחה למצוא אותם ולהשתמש בהם,וככה אני פשוט תקועה,במין איזה מקום של אמצע שכזה,משהו כמו להישאר בין שמים וארץ בלי יכולת לשנות את המצב,בלי יכולת להתקדם לבד....ואולי באמת מה שאתה רוצה ממני זה שאני יבין שלבד-אי אפשר להמשיך עוד...
אבל אתה יודע שאני עדיין מבולבלת,
כי מצד אחד אני חושבת את כל מה שעתבתי לך עד עכשיו
ומצד שני-אני יודעת שבשביל להגיע למקום שאני יהיה באמת ראויה לביחד,ולא להישאר לבד,אני עוד צריכה לעבוד על עצמי ולהתקדם,וזה בדיוק מה שמבלבל אותי,כי שני הצדדים האלו במחשבות שלי,קצת סותרים אחד את השני...
וחוצמיזה,כדי להגיע ממקום יותר מוכן לקבל,מקום שיהיה אפשר באמת להתקדם ביחד,אני חושבת שאני צריכה לעבור את מה שעזרת לי לתכנן שאעבור בשנה הבאה,אני לא יודעת אם זה לא שלב הכרחי בשבילי,להתקדמות אליך,לבד או ביחד,אני לא יודעת אם אני חייבת לעבור את השנה הזאת,(במתכונת שאני מתכננת לעבור אותה),בשביל שאוכל להיות יותר יציבה ופחות מבולבלת בדרכי,ובשביל אוכל באמת-להתקדם ביחד עם מישהו בצורה יותר יעילה,אני לא מצליחה להבין אם במצב שתיארתי בהתחלה,אני באמת יצליח להוציא מעצמי דברים שיועילו ויעזרו לי בעתיד בבית שעזרתך יתברך אני אבנה,או שבגלל כל מה שכבר תיארתי בהתחלה-אני לא יצליח להפיק משהו בכלל מהשנה הזאת,ואם אצליח להמשיך בכל השנה הזאת להישאר ב'מצב הביניים' שאני מרגישה שאני נמצאת בו,אני כ''כ מבולבלת,ולא יודעת מה יהיה לי הכי טוב בשביל להמשיך ולהתקדם בדרכך,אני חוששת שבגלל שקשה לי להמשיך להתקדם לבד-אני חוששת שהשנה הזאת רק תיגרע מהמקום שאני נמצאת בו,כי אני פשוט לא רואה איך אני יצליח עוד שנה שלמה,להמשיך לחרוק שיניים לבדי,בדרכי אליך...

א   ב   א
כמה שאתה טוב!!!
כמה שאתה רחמן!!!
איזה טוב אתה משפיע על העולם!!!
איזה זכות שיש לי אל מי לפנות כשקשה!!!
אבא,
תודה!!!!
ביתך...

תודה רבה למי שקרא הכל עד הסוף!!

‏|‏מקפיצה‏|‏משהו משהו משהו
בבקשה!תקראו ותענו לי!‏
אני זקוקה לעזרתכם!!
בתק' הלא קצרה שאני קוראת כאן בפורום,התרשמתי שיש כאן אנשים שעם החוכמה שלהם,יכולים לעזור לי מאד!!
אז בבקשה,תעשו מאמץ ותקראו ותנסו לעזור לי..
תודה, יומטוב!!!
אני חושבת-רוני בלילה

המכתב הזה חזק.
יש ספקות ובלבולים אינסוף. תני להם להיות! תמשיכי לכתוב מה יושב לך, אבל תזכרי שהבקשה כלפינו לעזרה, היא קצת חיצונית. את משתוקקת למשהו גדול יותר, זה ברור. נשמה גבוהה גבוהה. אבל לא תמצאי את זה כאן, אלא אצל ה'. גם לי יש קטעים כאלה (והרבה) ואז אני מביעה את זה כלפי הי"ת, ואין תשובה!! אבל אני שבורה כולי! ואני צכה תמיכה! ואז הולכים לאנשים אחרים.
בעיניי להתייעץ זה דבר נפלא, ושיודעים עם מי, זה מחייה ומחזק. לבקש מהפורום עזרה, זה בסדר גמור, אבל לא התכלית.

רק אומר, שאת נשמעת מדהימה והרצון שלך והשתוקקות עוד יבואו על שכרם, ותזכי למצות את עצמך.
חזקי! חזקי ואמצי!

מסכימה איתך ב%100 (אני לא כותבת ממחשב,אז תסלחו לימשהו משהו משהו
על הבלאגן הקטן בכתיבה)‏
רוני בלילה,יש משהו שכתבתי בפורום ש''ל,שזה פחות או יותר מה שבאתי לענות לך כאן,אז בגלל שאני מהפל',ואין לי אפשרות להעתיק לכאן ת'קישור...מוזמנת להכנס בכ''א,ולראות...
איןלי הרבה הודעות...אז לא יהיה לך קשה להבין למה התכוונתי...
תודה!!
אז ככהאנונימי (פותח)

אני לא מתיימר לנתח את כל מה שכתבת, מה גם שאיני מכיר אותך ואת מה שעברת. אבל שתדעי לך, שאת עושה רושם של נשמה עצומה שלא פוגשים כל יום. את לא מתארת כמה אפשר ללמוד ממה שאת כתבת... אני רק רוצה לאחל לך המון המון הצלחה, ביטחון בה', וששום דבר בחיים לא יפחיד אותך, כי לשמחתנו אנחנו לא חיים בג'ונגל, אלא בעולם מסודר ומושגח. רק שמחה ואור, מכל הלב.

תודה רבה לכל מי שהגיב/ה!‏‏משהו משהו משהו
עבר עריכה על ידי משהו משהו משהו בתאריך כ"ג אייר תשע"ב 16:15
עבר עריכה על ידי משהו משהו משהו בתאריך כ"ב אייר תשע"ב 23:15
כל הזמן קופץ לי..מצטערת שזה קטוע...
תודה רבה לכל מי שהגיב/ה לי!!
האמת שמאד התלבטתי אם לכתוב כאן את ההודעה הזאת,
בהתחלה כתבתי אותה במייל ושמרתי בטיוטות,ואז החלטתי-שאולי יהיה לי קצת יותר קל אם אני יוציא את זה הלאה וישמע מה אחרים חושבים על זה,כי היה לי מין תחושה שזה עדיין כבד לי כשזה נשאר רק לי(במייל)...
תודה רבה!!!
לילה טוב לכולם!!
[כן,לילה טוב...אמרתי לכם שאני שמיניסטית...אז צריך לישון מוקדם,אחרת חבל על הציונים....;)]

[-לכל מי שתהה/שאל אותי באישי,
המכתב יצא לגמרי מהלב...בערך שעתיים לקח לי לכתוב אותו...]
סורי,לא כ‏"כ מתמצאת בעניני שירשורים,למי הגבת?!‏משהו משהו משהו
ח...עכשיו הבנתי..
לאן ברח לי השכל?!?(;
לרגע לא חשבתי שהקב''ה קורא פה...(;אולי כן..מי יודע?!?
בגלל זה בהתחלה,כתבתי את זה במייל שלי,ורק שמרתי בטיוטות,שיישאר לי...
אבל פירסמתי את זה כאן כדי 'לשמוע' מה אתם הייתם עושים אם הייתם במקום שלי...
לא,אני לא מתכוונת להחליט לפי מה שתגידו!!רק מעניין אותי לשמוע דעות ממבט אחר על הסיטואציה...
לא,ממש לא מתמצאת!אני כמעט אפ'פם לא כתבתי בפורוםמשהו משהו משהו
עבר עריכה על ידי משהו משהו משהו בתאריך כ"ג אייר תשע"ב 22:10
עבר עריכה על ידי משהו משהו משהו בתאריך כ"ג אייר תשע"ב 21:59
לפחות לא בפורום זה,ומה שהגבתי..היה ענינים די טכניים,כתשובות לשאלות שנשאלו כאן,אבל גם זה כמעט ולא...
אולי בגלל שכתבתי את זה עוד בלי לתכנן לפרסם,אלא באמת כתבתי לה'(במייל,ושמרתי בטיוטות,אבל רק כי זה היה הכי זמין לי ואישי...),וכתבתי באמת באמת מתוך הלב כל מה שהרגשתי,אולי בגלל זה,זה נראה לך כתיבה של איזה וותיק בפורום...
בכולופן,תודה!!
נראה לי הוא התכוון לשאול אותך אם אתה יודעת...נקודה למחשבה

שאבא בטוח נכנס לפורום

אבל תשאלי את Y.S הוא יודע לתרגם את ההודעות שלו טוב יותר

הרבה אומץ בשיתוף הזה - סימן של כוח אמיתיאנונימי (פותח)

ריגשת אותי ונגעת בליבי.

אשמח לשוחח איתך.

תודה רבה רבה!!לכל המגיבים,והמעוניינים לשוחח כדי לעמשהו משהו משהו
עבר עריכה על ידי משהו משהו משהו בתאריך כ"ג אייר תשע"ב 22:42
עבר עריכה על ידי משהו משהו משהו בתאריך כ"ג אייר תשע"ב 22:41
לעזור...אבל-אני בתק' לחץ של מתכונות ובגרויות...
אז למרות שאשמח לשמוע מה יש לכל אחד מיכם לומר לי,אאלץ לדחות את כל הש''א,והמסרים לעת עתה...
תודה גם לכל מי שהגיב באישי,ולאו דווקא בשירשור עצמו...
כולכם חיזקתם מאד...מקווה שאני באמת אגיע בקרוב מתישו לקצת יותר בהירות...זה סחבת בילבולים של יותר מחצי שננ כבר...וזה קשה וכואב...
אחזור בעוד שבוע שבועיים בלנ''ד(;
תודה ולילט

*נ''ב:
אין כל כוונה בניק שלי...חיףשתי רעיון אנונימי,ו'מישהו' היה תפוס...אז עשיתי 'משהו',
פשוט פתאום קלטתי שעלולים לחשוב שהתכוונתי לומר על עצמי שאני משו משו,אבל!לא!ממש לא היתה לי כוונה כזו!!!
לאיפה נעלמו כל העשרות אנשים שתמיד מגיבים בפורום?‏משהו משהו משהו
אני רק מעוניינת לשמוע דעות חיצוניות מה אתם בסיטואציה שאני נמצאת...אני לא מתכוונת להחליט לפי דעותיכם...אז אל תחששו מלהביע אותם... אפרט טיפה..עברתי לא מעט דברים לא פשוטים בחיי,והם מביאים אותי להתמודדוית והתלבטויות קשות מאז שהם התרחשו... ההתלבטות העיקרית בחצי שנה האחרונה היא כמובן שנה הבאה..אבל לא איפה לעשות שירות לאומי,אלא סגרתי כבר,הבעיה שלי זה אם אני ישרוד עוד שנה שלימה לבד בכל ההתמודדויות הרוחניות שיש לי,האם שנה הבאה לא תזיק לי
אמשיך בהזדמנות...
וואווווווווווו מדהימה אחת!!!תמיד בשמחה 1

הלוואי וכולנו היינו מסוגלים לכתוב כמו שאת כתבת פה!!!!!!! את כזאת איכותית ואני מאמינה שאם יש לך אמונה כזאת מדהימה אז יהיה לך טוב שנה הבאה ולמה שלא תלכי לשיעורים פעם בשבוע או משהו בכל מקום יש שיעורים תלמדי לבד מסילת ישרים וה' יהיה בעזרך!!! הדבר היחיד שה' רוצה זה שנבקש!!!!!!!!!!!

תבקשי ממנו והא יעזור, נכון לא תמיד התשובות מגיעות ישר אבל אנחנו עושים את ההשתדלות שלנו והשאר תשאירי קצת לבורא עולם!!! לאבא שכ"כ אוהב אותך!!!!!!!!!!!! ומאמין בך!!!!

לא סתם ה' נותן נסיונות לאדם, הוא נותן לו גם כוחות להתמודד איתם, ועם אמונה כמו שלך הלוואי על כולנו שנזכה אמן!!!!!!!!!

קראתי הכל!אבא שמואל

התרשמתי שאת בריאה.

לא הבנתי מה מפריע לך להתקדם בקצב ש"אבא" מכתיב לך. ברגע שתרגישי שאת מוכנה לצאת - תצאי. לא יקרה כלום אם לא תשלימי את שנת השרות..

לא צריך להזיז את כל ההר יחד, אפשר להעביר בדליים.

לא הכנסתי כאן,במכתב את כל השיקולים...משהו משהו משהו
ואני לא בטוחה,(מצד שיקולים,שכרגע לא אפרט...)שבאמת לא יקרה כלום אם לא אסיים ת'שנת שירות במלואה...לא שאשלול להכיר במהלכה,אבל בגלל כל מיני התלבטויות,אני לא יודעת אם אני מרגישה שכבר מתאים לי לצאת,וזה חלק מהבילבול..
אומנם אתה צודק שברגע שאני ירגיש שמתאים לי לצאת,אז שאני ייכנס לענינים,אבל מה שתיארתי זה התלבטות במחשבותיי וריגשותיי האם מתאים כבר או לא...קיצור העניין מסובך קצת להסברה בלי שאני יכולה לחשוף את כל הפרטים והשיקולים...ת'כלס,כתבתי ת'מכתב לה',שהוא מבין הכל גם בלי שאכתוב לו הכל...אז החסרתי כל מיני פרטים,וטוב שכך אחרת לא הייתי יכולה לפרסם ת'מכתב הזה,ולהתחזק מתגובותיכם!!!
תודה!!
לילה טוב!!
שבת שלום!!!
ישתבח שמו שברא את נבכי נפש האשה כרצונו אדם771

שיהיה לך בע"ה בהצלחה ובשמחה !

היי משהו...לומר את האמת.אוחילה לאל
???משהו משהו משהו
עבר עריכה על ידי משהו משהו משהו בתאריך י"ד תמוז תשע"ב 12:02
עבר עריכה על ידי משהו משהו משהו בתאריך ב' סיון תשע"ב 20:08
מה?‏!‏אני לא חושבת ששקרתי בדבריי...
קראת את תוכן ההודעה שהגבת עליה את הנ''ל??
לא נראלי...כי רק אם קראת רק ת'כותרת בלי לקרוא ת'תוכן,אז יש מצב שנראה לך שלא אמרתי אמת,זה שלא כתבתי את כל השיקולים שלי,ממש לא נקרא לשקר!זו זכותי המלאה לא לפרטם,כדי להישאר חסויה,אני יודעת שיש כאן בפורום אנשים שמכירים אותי במציאות,וממש לא באלי להוסיף פירוט שיגרום לכך שהם ידעו שאני נמצאת כאן,וגם שאני כתבתי את כל הנ''ל...
אבל תקראי ת'תוכן,ואם את עדיין חושבת שיש משהו לא אמיתי בדבריי,אשמח ממש שתיידעי אותי!!
כן, כן, לא צריך לצעוק אני שומע.אבא!

קראתי את הדברים.

א. תודה על כל השבחים.

ב. לעצם העניין:

כתבת שאת מחפשת הארה בחיים ולקבל בהירות שמחה ואור.

ועוד כתבת שאם יהיה לך מישהו, שתחוו ביחד מסויים,

ותתמודדו עם דברים ביחד, ותצטרכו זה את זה,

אז לדעתך בעקבות ההפריה ההדדית יתגלו הכוחות הטובים שבך,

ואז ההתקדמות שלך תהיה אפשרית.

ואת חושבת שאינך ראויה לביחד, כי עוד לא התקדמת מספיק.

אז בעצם את מבקשת לקבל בהלוואה קשר שלדעתך את לא ראויה לו כרגע,

על סמך זה שבעקבות הקשר יהיה לך יותר קל להגיע למצב שבו תהיה ראויה.

ואת חוששת שאת ה "מה-שתכננת-לשנה-הבאה" לא תצליחי להפיק ממנו את המירב בעקבות ההתבחבשויות.

תגובתי:

א. את ראויה לביחד.

ב. עבודת ה' בהפריה הדדית של זוג היא נעימה וטובה

אבל אם את לא במצב זוגי - גם במצב כזה יכולה עבודת ה' אמיתית להאיר בך.

צריך להחליף לך את הניק בכפיה:dהלליש
קודם כל,טוב לדעת שאבא קורא ועונה(; (;משהו משהו משהואחרונה
דבר נוסף,ולא בצחוק כמו הראשון...
תודה רבה על תגובתך ב- ”ב'-לעצם העניין” עשית לי ממש סדר במחשבות!!כשכותבים מתוך הלב,כל מה שיש לומר להקב''ה,אני לפחות-יוצאת קצת מבולבלת,כי קשה לעשו סדר ברגשות,למרות שמביעים אותם בכתב,ומה שכתבת ב ב' בחלק הראשון שלדבריך,זה בדיוק הדברים שהתכוונתי,רק לא הצלחתי למקד ת'צמי כ''כ טוב,כמו שאתה מיקדת ותימצצת את דבריי.(פשוט מאז שכתבתי לא היה לי כ''כ זמן להתעמק במחשבותיי ובמכתב הנ''ל,אז פשוט רק נכנסתי לראות כל כמה זמן את התגובות...)

ובהחלט הייתי ממליצה שתחליף ת'ניק...מה?אתה הקב''ה?!?(;
לילה טוב!!
תודה לכולכם!!
אתם מרגישיםהרמוניה

את ההשגחה של הקב"ה בכל התהליך של הפגישות?

תשתפו

כןאדם פרו+אחרונה
נראלי זמן טוב לספרמבולבלת מאדדדד
ב"ה התארסתי לא מזמן

ותודה לכל מי שידע כבר ולא סיפר

בקרוב אצל כולם בע"ה!

מזל טוב!! שיהיה לכם הרבה טוב ביחד!!יעל מהדרום
דיי באמת(;?הפי
חח אין עליך 
מזל טוב!אנונימי 14
וואו מזל טובבברקאני

איזה מרגש

שתבנו בית קדוש ושמח ביחד

מבולבלתתתת!!!! מזזזלללל טווובבב!!!🤩🥰❤הרמוניה
מרגש ממשארץ השוקולד

מזל טוב,

שיתמלאו כל משאלות ליבכם לטובה בבית הנפלא שתקימו יחד באהבה, בריאות, שמחה ואושר לאורך שנים רבות

תודה רבה לכולם!🤗מבולבלת מאדדדד
מזל טוב!חדשכאן

איזה יופי!

שתזכו לבנות בית נאמן בישראל מתוך אהבה, שמחה, נחת ורווח!

איזה יופי, בשעה טובה!! הרבה נחת ושמחה!נפש חיה.
כיף לשמוע, מזל טוב!advfb
מזל טוב! איזה יופי ב"הוהוא ישמיענו
ברוך השם!נחלתאחרונה

המון המון מזל טוב! כן תרבינה הודעות משמחות כאלו!

שאלהאני:)))))

מישהו פה שאל על איך מתנהלים נכון בשידוכים ובפגישות ועניתם יפה, אני לא חדשה בשידוכים אבל אשמח לשמוע מהצד הגברי איך הייתם רוצים שהמדוייטת תתנהל, מה עושים ומה לא.

סתם רוצה לשפר את איכות הפגישות.

תודה רבה! אשריכם!

אם אינני טועה עיקר האיפור בעבר היה דווקא בהירחתול זמני

כמו הגיישות ביפן וכיו"ב

כי האיכרות היו שזופות ובנות המעמד העליון יכלו לשבת בבית ולכן היו בהירות יותר

זה מדהיםהפי

איך מעניין בו,  טעות אחת שלו

והוא לא רלוונטי

אם מישהו מאכזב אותי באמת פעם אחת

אני כבר לא רוצה אותו

גם אצלכן זה ככה? 

( שאלתי את הנשים בקהל ולא את הגברים ..

כי לא מעניינת אותי כאן הדעה שלכם)

האמת שגם אני לא אהבתי את מה שקראתי. בכלל לאמחפש אהבה
עולם הפוך מצאתי: אני בסבבי הקפאת ביציותראומה1
וחברותיי מגדלות שנים כבר ילדים, חובקות תינוקות חדשים, נאהבות על ידי בעליהן..

אין מילים באמת.

וידום אהרון...

♡♡♡♡ראומה1
כל מה שתבקשי יתגשםהפי
את תראי
בעז"ה שתזכי לשפע של טוב גלוי בקרוב ובקלות.תפוחית 1
תודה רבה אמן ואמן♡♡♡ראומה1
קשהארץ השוקולד

הסבבים הללו מלמדות על האמונה שלך שיהיה טוב בהמשך,

מאחל שתזכי לטוב הזה במהרה ויתמלאו כל משאלות ליבך לטובה ויהיו לך כל הכוחות הדרושים לתהליכים הלא פשוטים והמוערכים הללו

קשה קשה, אני שואב כוח מסיפורי התורהחרמון

אין לנו בתורה סיפור שמתאר את האמונה בהמתנה במציאת הזיווג.
כי באותה תקופה הכל התנהל אחרת וזה לא ממש היה קיים.
אבל יש ויש תיאורים של ציפיות קשות, שאנחנו יכולים ממש ללמוד מהם, לצפיות שלנו
אברהם ושרה ציפו תשעים שנה לילד, וה' מעולם לא שכח אותם. תמיד כשאברהם מתפלל לילד, ה' אומר לו שלא ידאג, אבל עוד לא הגיע הזמן.
גם על יצחק נאמר "ויעתר יצחק לה' לנוכח אשתו כי עקרה היא, ויעתר לו ה'". מה, פתאום אחרי עשרים שנה, הוא החליט להתפלל? ברור ש'ויעתר' זה על כל התפילות בכל העשרים שנה, וה' היה שם תמיד.
אפשר לדמיין את יוסף בבור אחרי שהאחים מכרו אותו וגם במצרים הוא יורד לשפל תחתית, בחודש הראשון הוא עוד יכל לחשוב, מה ה' רוצה ללמד אותי? מה זה מצמיח אותי? אבל כשעובר עוד חודש ועוד חודש, שתים עשרה שנה בבור! איך אפשר להחזיק את האמונה שה' לא 'שכח' אותו? אבל יוסף, גם במקום הכי שפל שיכול להיות, חדור באמונה בלתי מעורערת, ועונה לפרעה "בלעדי, א-להים יענה את שלום פרעה", ולאחים הוא עונה "א-להים חשבה לטובה".
ה' תמיד איתנו ולעולם לא שוכח!

הנשמות שבעז"ה אמורות להגיע לעולם דרכךנחלת

עדיין לא יכולות/בשלות להגיע לעולם הזה;

המתיני מעט עד יעבור זעם......

חיבוק ענק ענקפצלושון
כמה שזה קשה

בעז"ה שיהיה בקרוב טוב גלוי ומתוק

איזה אכזבותאדם פרו+אחרונה
תגובה חסרת טאקט בקבוצת חברות רווקותראומה1

חברה נשואה שנה שהתחתנה בגיל מאוחר כתבה בקבוצת חברות רווקות בנות גילה:

"אחרי כמה שנים מרגיש לא מציאותי להיות נשוי"

כמה חוסר טאקט וחוסר רגישות יכול להיות לבן אדם?

את רואה שיש בקבוצה רווקות בנות גילך שכמהות להנשא כבר ואת כותבת כמה שזה מאין חלום כזה לא מציאותי שאת נשואה כבר שנה?

עדיף לסתום באמת ולא לדבר בכלל על זה מול חברות רווקות. 

זה כמו שהריונית תגיד מול חברותיה הנשואות שלא מצליחות להקלט "יו זה מרגיש לא מציאותי להקלט להריון"

איפפפפפפ

נשמע כמו זעקה לעזרהבחור עצוב
למה היא עדיין בקבוצה?אני:)))))
מן הסתם זו לא קבוצה שמוגדרת לרווקות בלבדבחור עצוב
אני חיה בגישה קצת אחרת ממךלגיטימי?

לא הייתי רוצה שכל מי שנשואה לא תעיז לדבר על הנישואים לידי, כי זה רגיש.

זה טבעי ונורמלי שאני מדברת עם חברות, והם מדברות דברים כאלה - וכן, גם על ילדים וכו'.

ואני רואה את זה כהחלטה שלי מה לעשות עם המידע הזה.

אם אני בוחרת להיעלב ולהתרחק ולא להיות חלק מהקבוצה שבה מדברים ככה -

אני מרגישה שאני גוזרת על עצמי בדידות וריחוק, ויצירת קבוצה חברתית שכוללת רק מי שאיתי במצבי, וזה עלול להיות לא בריא מבחינה נפשית.

אני גם יכולה להבין את מה שהיא כתבה בצורה אחרת:

שנים ארוכות של חיפוש, של רווקות לפעמים מובילים למחשבה במודע או בתת מודע של ייאוש, של לי זה כבר לא יקרה.

וכשזה כבר קורה - זה יכול להיתפס כ"תסמונת המתחזה" - זה לא אמיתי, זה לא שלי, אני עדיין בזהות הרווקית שלי - ולכן זה נראה כל כך לא מציאותי שהתחתנתי.

בעיני זה יכול להיות שיתוך של איזשהו מצב נפשי, לא ניסיון לדרוך על יבלות.

מסכימה לחלוטין!נחלת
ועדיין צריך להתחשב בקהל שבו נאמרים הדבריםadvfbאחרונה

אפשר להגיד הכל, השאלה מתי ואיך.

ונשמע לי טריוויאלי שמה שהיא כתבה נאמר בקונטקסט לא רגיש.

וכן, אם אני רווק אני רוצה שיהיו רגישים כלפי.

וכן, בלי קשר לנושא של רווקות אני חושב שרגישות זה דבר שנכון טוב במידה הנכונה.

לא נשמע לי שהתכוונה למה שחשבת. ממש לא.נחלת
אמרת שהיא נשואה שנההפי

אז איך שנים? וגם אם היא אמרה  זה סבבה. אין לי בעיה לשמוע ולפרגן. אבל כל עוד זה לא שכל מילה שנייה זה “תראי מה הוא קנה”, “תראי מה הוא הביא לי”, “תראי מה הוא אמר”, “תראי את התמונות של ההריון”...

גם בזה אין לי בעיה כל עוד זה דרך אגב, פשוט כשזה כל הזמן זה כבר חופר קצת. שיחה של שעתיים רק עליה.. מרגיש שהיא שכחה שיש בה עוד רבדים חוץ מזה.

למרות שזה חמוד לפעמים 

המלחמה הזו רוקנה לי את החשק קצת אז אני מבקשמוקי_2020

ממישהו שיסע לגבעת השידוכים (בין חוף בת-ים לחוף ראשון ויביא משם תמונות וסירטונים ויעדכן מה קורה. 
האם היא פעילה ? האם כבר התחילו להגיע לשם זוגות בשלב השידוכים ?

אגב, אני בונה על הגבעה הזו גם בשבילי.
אבל זה יקח עוד קצת זמן ויהיו לי את 20 מיליון השקלים החסרים בבנק שתמיד הגדרתי כתנאי להקמת משפחה.
כרגע יש שם 73 שקל, שזה בערך מחיר של לאפה עם שווארמה בישראל, אבל אני חזק, אני אכין כדורי בשר- הרקולסים בבית (חפשו מתכון)   ולא אקנה את הלאפה הכ"כ טעימה הזו של שיפודי...
כל פעם אני מתבלבל בין שיפודי התקווה לשיפודי ציפורה, אבל זה אחד מהם. 

לסיכום, אני מודה מראש למי שיארגן לנו עדכון נחמד משם. זה חשוב לכל עם ישראל וגם לי. הגבעה הזו מבורכת.
תודה.

תמונות/מראה חיצוניאנונימי 14

רוצה להציע משהי מהעבודה לחבר.

חושש שאחד הצדדים לא יתלהב מהמראה החיצוני של השני. (שזה כמובן לגיטמי, פשוט החשש האמיתי שאחד הצדדים יבין שזה בגלל זה..)

מניח שהפתרון פשוט אבל לא חד לי מה לעשות.

אשמח להסבר קצר.

תודה.

נראה ליהרמוניהאחרונה

-לשאול מראש את שני הצדדים אם יש דברים במראה חיצוני שקשה להם איתם והם עילה לפסול מבחינתם, ולפעול לפי זה.

-אם יש אפשרות להציע קודם לצד שפחות יתלהב בלי שהצד השני יודע שהציעו אותו. אולי לבקש פרטים משני הצדדים, ורשות להציע וכולי... ואח"כ אם התשובה שלילית להגיד שבסוף הצד השני תפוס.

אולי יעניין אותך