עקרונות ראשיים: | תורהחחח...וכשהייתם בכיתה ג' ידעתם לבחור בין כל הדברים420malהגבוהים האלה?... המזכ"לים ואולי כמה קומונרים הם היחידים שמתעסקים בזה, אבל ת'כלס המדריכים של בנ"ע נפרד ואריאל לא מעבירים לחניכים דברים שונים בכיתה ג', תכלס, הולכים לאן שכולם הולכים..פגזניקית גאה!ואחרי זה שגדלים או שעוברים או שנשארים. אבל אתה מבין למה אתה שם. תתפלאי אבל לא..!!מימי=]החניכות היקרות שלי מעצמן הבינו שזה לא טוב עם בנים ועברו אחת אחת לאריאל..! [ומדובר ב20 בנות אם לא יותר בלע"ה] ושתדעי לך שכל הבנות האלה באות ממשפחה של בנ"ע בנפש ובדם..!!! כולם זוגות צעירים חשדומטים שממש לא מבינים את הבנות שלהם..!! אין אדם שיותר גאה בהן ממני..!! כמובן, יש לי עוד חניכות מבי"ס אחר ששם זה רק אריאל ב"ה.. וגם בהן אני גאה..!
אגב, הן כולה מסיימות כיתה ד'..
אז אשרייך..תפוזה 1בס"ד
מלאכי באמת בכיתה ג' לא בוחרים בגלל הסיבות האלה אלא בגלל חברים/מדריכים וכאלה דברים. -בדרך כלל. יש צדיקים כמו החניכות בנתניה, אבל לדעתי רוב החניכים באמת כשהם קטנים בוחרים מהסיבות הנ"ל. וזה לא נכון. לנו כבר משבט קטן (בערך מעלות, משו כזה) הסבירו מה שונה התנועה שלנו, מה הערכים שלה וכ'ו. בעצם אני בכלל לא מבינה על מה אנחנו מתווכחים.. איבדתי את מה ששאלת.. וואו וואו!! מירים!! אשרייך!!פגזניקית גאה!אולי הם עברו בגלל שאת המדריכה??  מוריה- מעלות זה קטן? זה כיתה ו'.. כבר אפשר להבין דברים כאלה.. לוידעת,פלספניתבס"ד אני אישית בכיתה ד' ממש לא נשארתי בגלל החברות. |רציני|. בעצם, אם נודה על האמת- 2 החברות הכי טובות שלי דאז היו בבנ"ע, ואני בודדה- באריאל. (ואז אחת מהחברות שלי עברה לאריאל בהשפעתי, והיא באריאל עד היום...) ואביה- הטבלה כבר עברה כמה גילגולים מאז... היא "שופצה" ע"י בנעקיבאית שרופה אחת, רק בטור הבנ"ע... להעלות את החדשה? הנה על מה אנחנו מתווכחים, למי שאיבד אותנו:420malמה הקטע שיהיה אריאל שמעבירים בו אותם מסרים כמו בבנ"ע? אז זהו. לא מעבירים בו אותם מסרים.תפוזה 1בס"ד
מתמקדים(או אמורים להתמקד) יותר על הדברים שהתנועה דוגלת בהם. אני יכולה לנסות לפרט.פלספניתבס"ד טוב, אז ככה. האם בבנ"ע נפרד יעשו לך פעולה על הפרדה? לא נראה לי. גם לא בבנ"ע נפרד. למה? אתם אומרים שבבנ"ע נפרד כן יעשו? ואז, מה זה יעזור? יגדלו החניכים, ילכו לסניפי פיתוח מ-ע-ו-ר-ב-י-ם, והלך הערך הזה.
הלאה. סליחה שאני כל הזמן חוזרת לנושא של הפרדה- פשוט זה ההבדל הכי מעשי ובולט (למרות שיש עוד הרבה!), וגם כי פשוט הוא הכי כולל. טוב, האם מדריך בבנ"ע יכול לחנך לתורה בלי פשרות? הוא יכול לעשות פעולה על רוח ההלכה, על חשיבות התורה, על התורה בכל שלבי החיים? לא. כי למשל, אם הוא ירצה לחניכים שלו על רוח ההלכה, או על חשיבות התורה והליכה לאור התורה בלי פשרות- אבל הרי, גם בסניפים הכי נפרדים שיש (ע"ע נו"א), יש ישב"צים מעורבים/קומונר/ית אחד/ת לבנים והבנות, וממילא יוצא לחרוג פה ושם, ובטח בישב"צים שמגיעים בקלות לקלות ראש, או בחודש אירגון וכדו'. וזה- כן, זה כבר צביעות. בפעולה רגילה עם מסר, המדריך יכול לומר "כן, ואני אומר את זה גם על עצמי, שצריך להשתפר בזה וזה וכו'", וזה לא צביעות. אבל- כדי לשכנע מישהו בחשיבות התורה, או בעצם- כדי לשכנע מישו באמת- אתה חייב להיות משוכנע בזה. ותגידו לי אתם, זה לא קצת צביעות להיות "משוכנע" למשל, בחובת ההתנהגות ע"פ רוח ההלכה, להיות מספיק "משוכנע" כדי לשכנע את החניכים- אבל בישב"ץ, למשל, לחרוג לגמרי מ"רוח ההלכה" או אפילו מההלכה עצמה? ואם תגידו, שכן, הוא משתדל וקשה לו- ההשתדלות הראשונית שלו אמורה להיות מעבר לתנועה נפרדת, לא? מקווה שהובנתי כראוי.
טוב לפי מה שהבנתי הבעיה היחידה זה ההדרכה-420malישב"צים, סמסים וכו',ואני די מסכים עם זה( בהנחה שזה כמו שאת מתארת את זה...), אבל לא יכלתם להגיד את זה בתגובה השניה במקום בתגובה ה-56?... אמ, היה קשה להבין מה אתה רוצה.פלספניתאחרונהבס"ד ומתוקף ההדרכה באה גם הבעיה בחניכות- כי איך חניך יכול להתחנך כראוי, אצל מדריך כזה? מה עם כל החינוך שנובע מהדוגמא האישית של המדריך? ומה עם כל החינוך לדברים הנ"ל? ומה... וכו'. לא..מימי=]הן בעצמן החליטו... הן התחילו בבנ"ע... ראו שלא מתאים, אחת אחת עברו אלינו...
יפה להן.פלספניתבס"ד אלו אריאלניקיות אמיתיות. כאלה שלא נסחפות אחרי הזרם. שבוחרות את התנועה שלהן באמת, לפי דרכן. |נסחף| האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושיםפעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי, ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר, ולכן היה פה פורום תסיס ופועל, אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי, וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים.... *הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד* חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושיםאבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה. אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו. אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול... נראליהעימתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונהמחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם). בהצלחה רבה הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfbאו בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים? צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שםאני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתלמחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא, ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתללא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונהישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם? מבחינת סגנון דתי/חרדי, מה חשוב לך? איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח... הכנסה נוספת 4נטע ברזנידרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗ (ללא השקעה) וללא ניסיון! ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי 👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇 זמינות מיידית! |