* יש מכונה שכל מי שמכניס אליה כסף מקבל אישה.
בא יהודי, מכניס קצת כסף ומקבל אישה מכוערת
בא צרפתי , מכניס הרבה כסף ומקבל אישה יפה.
ורק הקמצן מכניס את האישה שלו כדי לקבל את הכסף בחזרה
* כיתה של תלמידים והרב טסים במטוס. באמצע הטיסה הטייס אומר "הרצפה של המטוס עומדת להתפרק - תחזיקו במוטות שבתקרה". כולם מחזיקים במוטות והריצפה נופלת. הם ממשיכים לטוס ואז הטייס אומר " לצערי גם המוט שבתקרה עומד להיתפרק אז אחד מכם צריך לעזוב" ואז הרב אומר "אני כבר לימדתי אתכם את כל מה שאני יכול, אני כבר זקן, אתם צעירים, אני יעזוב" ואז תלמיד אומר "יווו, איזה נדיב הרב שלנו!! כולם למחוא לו כפיים"...
* למה יש רק פולניה אחת בגן עדן?
כי אם היו שתים זה היה גהינום.
* 3 פולניות מגיעות לגהינום. בא שד ולוקח אותם לביקתה שמלאה בברווזים. השד אומר להן "אם אתן תדרכו על ברווז, אני מביא את האיש הכי מכוער וקושר אותכן אליו". הפולניות משתדלות לא לזוז. ביום הראשון אחת דורכת על ברווז. השד בא, מביא את האיש הכי מכוער וקושר אותה אליו. הפולניות ממשיכות להתאמץ, הן כמעט לא זזות אבל בכל זאת, ביום השני, הפולניה השניה דורכת על ברווז. השד בא ומביא את האיש הכי מכוער וקושר אותו לפולניה. הפולניה השלישית ממש מתאמצת! לא זזה בכלל! ואז יום אחד בא השד עם האיש הכי יפה שהיא ראתה מעולם ואז היא חושבת לעצמה - רגע אבל אם אני דרכתי על ברוז הוא צריך להביא את האיש הכי מכוער בעולם. ואז האיש אומר לה "אני לא יודע מה איתך... אני דרכתי על ברווז"