rabenu7@gmail.com תיבת ההפצה של כולנואריה ליפו

שלום לכולם!

רבנו הזהיר שלא להיות עצים יבשים, ולעסוק בקרוב לבבות ובהפצה.

מאחר שהיום הרבה אנשים  יושבים שעות מול המחשב , חשבנו  שאפשר  לפתח דרך הפצה חדשה, דרך תיבות הדואר האלקטרוני.

לשם כך פתחנו תיבת  אמייל משותפת לחברי הפורום , ולכל מי שרוצה , להפיץ את שם ה' בעולם, בדגש על דעת רבנו הקדוש, ובאהבה לכל עם ישראל.

בתיבת האימיל  כולם יכלו להעלות  חומרים מתאימים להפצה, וכולם יוכלו להוריד,(לשלוח לעצמם) חומרים מתאימים להפצה , מהמאגר שיווצר.

לאחר שבחרת  מה שאהבת , תתחיל להפיץ לכל החברים , אנשי הקשר שלך , שאתה חושב שיוכלו להתחזק מזה, ולבקש בהם להפיץ הלאה.  בע"ה אפשר להגיע לכל עם ישראל.

אשמח גם אם תרצו  להעלות אנשי קשר מתאימים. לתיבה הכללית.

כדאי להעלות תכנים יפים להפצה, מכתבים, שירים , סרטונים, מצגות , קומיקסים, תמונות ,מודעות , הפצות.

בעניני שמחה, רבנו, דברי רבנו,מילי דשטותא, התבודדות , מקווה , תיקון הכללי , ארץ ישראל, ה' הוא המלך , וכל תוכן חיובי שמקדם את הגאולה.

(בבקשה לשמור על רמה איכותית כדי שיהיה קידוש ה' ,ותכנים שמתאימים לציבור הרחב ,( תכנים לא  מתאימים יורדו, ואף יחסמו))

נא לצין קהל יעד, בנים בנות , דתי, חרדי , חילוני, כולם, נוער , מבוגרים, וכדו.

כדאי מאוד להשתמש בתיבה כדי להוריד חומרים טובים ולשלוח לרשימת התפוצה שלך. כמו כן אפשר להעלות לתיבה   מה שרצו שהחברים יפיצו.

אפשר לפרסם את דבר תיבת ההפצות לכל החברים שנראה לכם שיעשו בה שימוש חיובי , לכבוד ה' (ולא סתם לקשקש)

בברכה אריה ליפו

הכתובת: תיבת ההפצות של רבי נחמן, נ נח נחמ נחמן מאומן.

rabenu7@gmail.com

הסיסמה: sabaisrael   

זוהיא תיבה משותפת לכל חברי הפורום וכל האוהבים את  רבנו ורוצים להפיץ , אנא השתמשו בה, תעלו ותורידו חומרים ,ותשלחו לכל חבריכם, וכל רשימות אנשי הקשר , אפשר גם ליצור רשימת ענק של אנשי קשר, שנוכל לחזקם דרך התיבה. בהצלחה , וזכות רבנו נ נח נחמ נחמן מאומן , תסייע בעדנו.

( מי שמעדיף שלא לפרסם ברבים את אנשי הקשר, אבל רוצה שיפיצו להם, יוכל לשלוח לתיבה הסגורה שלי (רשימת אנשי קשר לכתובת(tikunklali@gmail.com) וכן ניתן לשלוח אלי הודעות חשובות.)

אני כבר שלחתי לחבר שלי!תיקון הכללי
איזה כיף!!!
אם כבר, לא עדיף להשתמש בשרות הדואר של ערוץ 7?משה
איך מפיצים, למי, מתי, וכמה:נ נח בנשמה
עכשיו לגבי הפצת האמת, אבל לא וירטואלית, אלא בחיים ריאלים.
אני מציע כמה דרכים שנסיתי אישית, אני יכול לומר בודאות, הדרכים האלה
מאוד טובות ומביאות פירות בלי להתאמץ הרבה.
אז ככה..

א' - צריך כמה פתקים קטנים. כותבים על הפתקים משפטים כמו "רק התשובה תעזור", או "ה' אוהב אותך", או "ה' רואה אותך כל הזמן", או "למרות כל מה שעשית אני אוהב אותך, בוראך" וכו' וכו'.. לקפל את הפתק ולזרוק אותו איפה שאתם רוצים. ההשגחה העליונה תביאה את הפתק לידים נכונות לאדם הנכון. רק תאמינו. לקדוש ברוך הוא יש כל כך הרבה דברים להגיד לאנשים פשוטים, אבל הוא לא יכול להתגלות, כי אילו הוא היה מתגלה, כולם היו מאמינים בו, אבל זה כבר לא יהיה שווה. בשביל זה הוא מסתתר. והוא רוצה להגיד הרבה דברים אבל.. מתאפק. ועכשיו כשהוא רואה שאתם כותבים כאלה דברים בשמו, הוא וודאי יתערב. ועוד איך יתערב. הוא גם ישתיל לכם מחשבה נכונה בראש מה לכתוב ואיפה לזרוק את הפתק. והוא גם יביא את הבן-אדם הנכון לאותו מקום שימצא את הפתק. תאמינו לו... אם תכתבו "למרות הכל ה' אוהב אותך", אני חותם לכם... מיליון אחוז.. שמי שימצא את הפתק זה יהיה או גנב, או גנסטר, או סוחר סמים, או אפילו זונה... תאמינו לי, הפתק יגיע לידים נכונות.. ואז כשהם יקראו את הפתק, הם יגידו "וואלה... זה מדבר בדיוק אלי".. ואז הם יחזרו בתשובה.. ואפילו הרהור תשובה קטן עושה המון. בהרהור תשובה קטן אצל אחרים, אפשר לקנות עולם הבא.
אפשר לכתוב משהו על השטר של כסף.. ככה חבר שלי קיבל פעם 20 שקל והיה כתוב על זה "רק התשובה תעזור", ולמרות שבאותה תקופה הוא כבר היה בעל תשובה, עדין זה חיזק אותו מאוד. כסף זה משהו שעובר מיד ליד כמה פעמים ביום.

ב' - חוברות וספרים. יש דברים שעולים גרושים, כמו תיקון כללי ב1 ש"ח או חוברות של חב"ד שמקבלים חינם, או עלוני שבת. צריך להפיץ את זה ולא להתבייש. להשאיר דבר כזה באיזה מקום, ואז יבוא מישהו ויקרא. ואתם יודעים מה זה השגחה... דווקא הבן אדם שחיפש את התשובה, ימצא את התשובה בזכותכם..

ג' - קלטות ודיסקים. היום אין יהודי דתי שאין לו בבית כמה קלטות ישנות של הרב אמנון יצחק או רבנים אחרים. אז לא לישון! להפיץ. אתם ודאי לא צריכים אותם, אתם כולכם ברוך ה' מאמינים, יודעים את האמת. אז קלטות של חזרה בתשובה אתם לא צריכים. תנו לאחרים להנות ולהציל את הנשמה! דיסקים, קטלות וידאו וטייפ - להפיץ! לא להשאיר בבית!

איפה אפשר להפיץ?

אוטובוס - מה אפשר לעשות באוטובוס. וואו.. המון דברים. עולים לאוטובוס ותופסים מקום.. הכי טוב מאחורה. לפני שיורדים בתחנה, משאירים איזה משהו על המושב ויורדים. אוטובוס זה מקום שעוברים דרכו אלפי אנשים ביום. מישהו ימצא את הפתק או את החוברת ויקרא.. אפילו אם הוא הכי לא רוצה לקרוא, הוא יקרא, כי באוטובוס משעמם ואין דברים אחרים לעשות.
אם יש אנשים מסביב, מקסימום אפשר לשחק אותה כאילו זה נפל בטעות מהתיק או מהכיס. תמיד יש טריקים טובים. העיקר לא לישון, לא להתבייש, ולא לדחוק לאחר כך, כי המשיח כבר פה, אוטוטו הוא מתגלה!

ספסל - אחלה מקום. הרבה אנשים יושבים על הספסל. ואם אתם מכירים איזה ספסלים שהם תמיד ריקים, אל תדאגו, בלילה הרבה צעירים באים לשבת עליהם. וצעירים הם הכי סקרנים, מרימים הכל וקוראים הכל. אז צריך להשאיר איזה משהו על הספסל או מתחת לספסל. זה יעבוד 100% !

גג של הבנין - בימים שיש רוח חזקה, לוקחים כמה פתקים וזורקים מהגג. הרוח תעשה את שלה. אל תדאגו, לא נורא שזה מלכלך. דבר קדוש לא יכול ללכלך. ולגבי הבעיה עם חוק ומשטרה... אני לא רואה אותם מסנטימר, כי יותר חשוב לחזק יהודים ולהתכונן לביאת משיח. אז... לא לפחד ולא להתבייש.

מעלית - גם מקום טוב. הרבה אנשים משתמשים במעלית כל יום. וזה כמו אוטובוס - מקום שעומדים ומחכים. ואין דברים אחרים לעשות חוץ מלחכות. ואז אנשים מחפשים במה להעסיק את עצמם. ומי שימצא פתק או חוברת - יקרא את זה.. שלא יהיה לכם ספק.

דואר - או אפשר לשים דברים בדואר. למשל קלטות. מי שמקבל קלטות בדואר - לא יזרוק אותם. אתם יודעים מה זה ישראלים, נכון? מה שמקבלים חינם, לא זורקים. אז לא להתבייש. בערב, כשיש חושך והשכנים לא רואים, מקסימום. יהודי - זה יצור מיוחר.. זה אור מאוד חזק. יהודי אחד יכול להחזיר בתשובה בניין שלם! של 12 קומות! אל תזלזלו בכוחות שלכם.

כל מקום - ואם נגמרו להם רעיונות, תתחילו להפיץ בכל מקום! פשוט ללכת ברחוב ולזרוק על הריצפה, לשים על החומות, לתקוע בעצים, לשים בתחנת אוטובוס.

חבר'ה, לא רוצה לשמוע, לא "אשריך" , לא "יפה" לא "כל הכבוד" כי אני יודע שבאינטרנט תמיד זה מה שאומרים, אבל בסוף לא עושים כלום. אני רוצה לראות את זה במעשה , בלי הרבה מילים. פשוט תעשו, צאו מהעולם הוירטואלי, צאו מהשטן הזה שנקרא אינטרנט, תעשו משהו באמת , במציאות, בריאליות. כשיבוא המשיח, הוא לא ישאל איזה מצוות וירטואליות עשיתם. ואיך בכלל תסתכלו לו בעיניים אה? מה תגידו לו על זה שכל היום ישבתם מול מחשב ודיברתם ודיברתם ודיברתם .. על זה ועל זה.. על מצוות ועל תורה.. אבל לא עשיתם כלום. להפיץ תורה במעיישה ! לא לישון !
כל הכבוד + אשרייך..אבל..matu99
אני נורא רוצה לצאת להפצה יש לי קלטות של הרב אמנון יצחק..[הרבה מאוד]..
אבל אני מתבייש לצאת לרחוב לבד ולחלק...אם מישו ירצה לצאת איתי אני יבוא בשימחבהההה...
אל תתבייש!!!תיקון הכללי
עדיף לחלק דיסקים של הרב ארוש!

עדיף לקרוא את 'בגן האמונה' ולקחת ממנו את הטוב - רוסבא גפטואחרונה
רוב מוחלט של הספר.

ספר טוב, ממחבר צדיק.
הילולת רבנו הקדושאשר ברא
מחפשת מקומות שעושים הילולה לרבנו עם עזרת נשים..
באיזה איזור בארץ?ברגוע
ירושליםאשר ברא
תבדקי על "חוט של חסד"שלג דאשתקד
בעבר היו עושים שמחה גדולה כיאה לחסידי ברסלב. הייתי שם לפני כ20 שנה וזה לא היה בישיבה בשמואל הנביא אלא במקום אחר (והרב ברלנד היה חוגג עם חסידיו במתחם של ישיבת עץ חיים, במרכז העיר). בקיצור כנראה בשל ריבוי המשתתפים הם שוכרים מקומות גדולים שיתאימו לאוכלוסייה
לא רוצה שום קשר לברלנדאשר ברא
התכוונתי לומרשלג דאשתקדאחרונה
שזה בערך מה שעשו הברסלבים. אני מתאר לעצמי שמי שאז הלך לרב ברלנד, היום נמצא אצל הרב הרוש וכדו.
געגועצאצא

וואי אני לא מאמין שאני לא באומן...

יש בי רצון מטורף להיות שם עכשיו

ישר כוח על הזכות להיות בארץ ישראלפשוט אני..
שתזכה שרבנו יזמין אותך אליו בקרוב ממש!אשר בראאחרונה
אומן ראש השנההרשפון הנודד

מי כבר סגר כרטיס ומי עוד עובד על זה?

סבסוד נסיעה לאומן בפעם הראשונהMza
שלום לכולם, בעבר היו כאלה שמסבסדים נסיעה לאומן למי שנוסע בפעם הראשונה)אני נסעתי לפני הרבה שנים עם סבסוד מלא) עכשיו בעלי גם רוצה לנסוע (בפעם הראשונה) ואני מחפשת מי שיסבסד לו.. מכירים מישהו כזה?
מחפשת שיעורים בליקוטי מוהר"ןרק להידבק בצדיק

היי
אני מחפשת סדרת שיעורים בליקוטי מוהרן שמסודרת לפי הסדר של התורות שאפשר לשמוע אותם וללמוד איתם את הס"ק
אם מישהו מכיר רב שיש לו שיעורים אני אשמח לשמוע..
תודה!

ממליץ לקנות דיסק אונקי שיעורים של הרב טייכנרמבקש אמונה

אני קניתי לא מזמן, עולה 180 שקל, ולדעתי, שווה כל שקל!  על כל ליקוטי מוהר"ן מסודר, וגם על חגים.

מסביר הכל ממש יפה וברור ומוריד את הכל למעשה

אני גם חיפשתי שיעורים על הספר מהאינטרנט ולא מצאתי, עד שגיליתי את זה באתר "ברסלב נייעס" 

יש שם שיעורים שלו לשמיעה ישירה אבל לא הכל. את יכולה לשמוע ולשפוט אם זה מתאים לך 

להלן קישור שיש בו גם שיעור וגם פרטים על הדיסק אונקי

תורה ה' תניינא 'תִּקְעוּ אֱמוּנָה': שיעור מפי הגר"ש טייכנר #01 |♪ » ברסלב נייעס

תודה!רק להידבק בצדיק

השיערים הולכים גם לפי הסדר של התורות?

כן. הכל מסודר שם בתיקיותמבקש אמונהאחרונה
אשמח אם אפשר לקשר אותישאלה.אחת

למשאית/ וואן , של נחמנים, עם רמקולים והכל. בשביל חבר.

תודות מראש.

תבוא בזמן רגיל כל ערב למרכזית קשה לפספסכְּקֶדֶםאחרונה
אשמח לשמוע מכם על הסיפור הנלצע

לפני שאשלח אגיד מה שאלתי  ובקשתי.

1 - אשמח לפירוש לסיפור. מה הנמשל?

2- שאלה שתופיע בסוף הסיפור .

וֹד שָׁמַעְתִּי מֵהָאִישׁ הַנַּ"ל שֶׁשָּׁמַע בְּשֵׁם רַבֵּנוּ הַקָּדוֹשׁ שֶׁסִּפֵּר מָשָׁל לְעִנְיַן מַה שֶּׁצְּרִיכִין לְדַבֵּר עִם אֲנָשִׁים בְּיִרְאַת שָׁמַיִם וְזֶהוּ. פַּעַם אַחַת הָיָה גְּבִיר גָּדוֹל שֶׁהָיוּ לוֹ כַּמָּה אֲלָפִים וּרְבָבוֹת. עָשָׂה הֶעָשִׁיר הַנַּ"ל פְּקֻדָּה וְאָמַר כָּל מִי שֶׁצָּרִיךְ לִלְווֹת מָעוֹת יָבוֹא אֶצְלוֹ וְהוּא יַלְוֵהוּ מִסְּתָמָא הָיוּ עַל זֶה בַּעֲלָנִים [קוֹפְצִים] הַרְבֵּה וּבָאוּ אֶצְלוֹ אֲנָשִׁים הַרְבֵּה וְלָווּ אֶצְלוֹ מָעוֹת. וְהַגְּבִיר הַנַּ"ל הָיָה אֶצְלוֹ פִּנְקָס עַל כָּל הַנַּ"ל. פַּעַם אַחַת לָקַח הַפִּנְקָס בְּיָדוֹ וְהִתְחִיל לְעַיֵּן בּוֹ וְרָאָה שֶׁהוֹצִיא הַרְבֵּה מָעוֹת מְאד עַל עֵסֶק הַהַלְוָאוֹת וְאֵין אִישׁ שָׁם עַל לֵב שֶׁיָּבוֹא לְהַחֲזִיר וְלִפְרעַ לוֹ מַה שֶּׁלָּוָה מִמֶּנּוּ. מִסְּתָמָא חָרָה לוֹ עַל זֶה, וְהָיָה לוֹ עַגְמַת נֶפֶשׁ. בְּתוֹךְ הַלּוֹוִים הַנַּ"ל הָיָה אִישׁ אֶחָד שֶׁלָּוָה גַּם כֵּן אֵצֶל הַגְּבִיר וְאִבֵּד וְהִפְסִיד הַמָּעוֹת בְּאֵיזֶה מַשָּׂא וּמַתָּן עַד שֶׁלּא הָיָה לוֹ מִמָּה לִפְרעַ חוֹבוֹ וְהָיוּ לוֹ יִסּוּרִים גְּדוֹלִים מִזֶּה. הַיְנוּ שֶׁהָאִישׁ הַנַּ"ל הָיָה לוֹ יִסּוּרִים גְּדוֹלִים מִזֶּה שֶׁאֵין לוֹ לִפְרעַ חוֹבוֹ. וְהִתְיַשֵּׁב הָאִישׁ הַנַּ"ל בְּדַעְתּוֹ, שֶׁעַל כָּל פָּנִים צָרִיךְ לְהִתְרָאוֹת פָּנִים עִם הַגְּבִיר וּלְסַפֵּר לוֹ כָּל לִבּוֹ, בַּאֲשֶׁר שֶׁהוּא אָנוּס בְּדָבָר וְכוּ'. וּבָא אֵצֶל הַגְּבִיר וְהִתְחִיל לְסַפֵּר לְפָנָיו לִבּוֹ בַּאֲשֶׁר שֶׁאֵיךְ שֶׁקִּבֵּל אֶצְלוֹ מָעוֹת בְּהַלְוָאָה וְהִגִּיעַ זְמַן פֵּרָעוֹן וְאֵין לוֹ מִמָּה לְשַׁלֵּם כִּי הִפְסִיד הַמָּעוֹת וְאֵינוֹ יוֹדֵעַ כְּלָל לָשִׁית עֵצוֹת בְּנַפְשׁוֹ מַה לַּעֲשׂוֹת בָּזֶה. וְעָנָה הַגְּבִיר וְאָמַר לוֹ מָה אִכְפַּת לִי הַמָּעוֹת הַמַּגִּיעַ אֶצְלְךָ כִּי מַה נֶּחְשָׁב אֶצְלִי סַךְ קָטָן כָּזֶה שֶׁאַתָּה חַיָּב לִי כְּשֶׁתְּסַלֵּק אוֹ לְהֶפֶךְ נֶגֶד סַךְ הַכּוֹלֵל מֵהַהַלְוָאוֹת אֲשֶׁר עוֹלֶה לַאֲלָפִים וְלִרְבָבוֹת. עַל כֵּן רְצוֹנִי שֶׁתֵּלֵךְ אֵצֶל כָּל הַלּוֹוִים שֶׁלִּי וְתִתְבַּע אוֹתָם וְתַזְכִּיר אוֹתָם שֶׁהֵם חַיָּבִים לִי כָּל כָּךְ מָעוֹת וְלָמָה אֵין מְסַלְּקִין לִי. וַאֲפִילּוּ אִם לא יִפְרְעוּ וִיסַלְּקוּ אֶת הַכּל רַק כָּל אֶחָד יִתֵּן וִיסַלֵּק מְעַט מֵחוֹבוֹ גַּם כֵּן יַעֲלֶה אֲלָפִים פְּעָמִים כְּמוֹ סַךְ כָּל הַחוֹב וְהַלְוָאָה שֶׁלְּךָ. וְהַנִּמְשָׁל מוּבָן מִמֵּילָא וְהָבֵן

אשמח להבין , מה בכך ש1,000,000 שח למשל הם הרבה יותר מהחוב שלי שהוא על סך 300 שח? סוף סוף את החוב שלי לא שילמתי.. וכמובן מה זה אומר ברוחניות?

שכוייח...

אומןאשר ברא

אף פעם לא הייתי אצל רבנו.

ולפני התשובה הייתי בחוץ לארץ..

קשה לי לחשוב על לצאת מהארץ (בכללי) עכשיו אחרי כבר כמה שנים טובים שנהיה לי חיבור חד משמעי עם ארץ ישראל.

ובכל זאת אומרים לי שאצל רבנו זה משהו אחר.

האם זה ממש משהו אחר יותר מלהיות אצל הרשב"י?

כי לרשב"י לקח 17 שנים להזמין אותי בפעם הראשונה ועוד שנתיים בפעם השנייה.

רעיונות? מחשבות? הגיגים?

תודה!

אולי יעניין אותך