כל אחד והסגנון שהוא רגיל להתלבש, המלתחה שיש לו בארון, ומה שהוא רואה כיפה/נוח(כן, בגדים צריכים להיות גם נוחים. כן, אפילו בדייט
).
יש אנשים שיראו חולצת טריקו מתוצרת "אדיב" עם הדפס של סיבוב שערים כדבר לגיטימי מול אחרים שיש להם רק מכופתרות בארון...
ומכנסיים... דגמ"ח זה שימושי, וכיף שיש מלא כיסים זמינים(במקום, אם נשווה, תיק צד/ילקוט שצריך לסחוב לכל מקום). חו"מ, אם מגהצים את הדגמ"ח זה הורס את כל הסטייל...|מזועזע|
כל סטייל זה ללכת עם דגמ"ח מקומטים ומלא מלא כיסים וקמטים ונגיעות קטנות של "שוונצים"!
סתם, בצחוק.
אבל בנות, תחשבו על זה...
באמת שכל אחד ומה שנוח לו ומה שיש לו, ובנים זה לא עם של אנשים שעומד שעה מול הארון כדי לבחור מה ללבוש היום - ומחליף לסט חגיגי מיוחד אם יש דייט עוד מעט... - ולא פעם בנים זה עם שפשוט(מה לעשות... אם יש תקלות בייצור תשלחו תלונה למפעל.) לא יודע להתאים שני חצאי מערכות לבוש לשני החצאים האחרים.
באמת, מזלכן אם עוד לא יצא לכן לצאת לדייט ביום קר עם גבר ששם זוג גרביים משומש!<צ>
והיה ונתקלתן בבחור נפלא, מקסים, מתוק, חמוד והכל והכל - חוץ מזה - אולי פשוט תנסו לחשוב על האופציה של עיצוב המלתחה שלו בעתיד מחדש(כמובן, בהתחשב בתחושות שלו... הוא לא ברבי...)?
*הערה אחרונה לסיום:
במיוחד לכבוד ההודעה הזו קניתי סט מגינים שכולל מגיני זעם בלתי נשלט, מגיני אבנים, מגיני שקיות מים/ביצים/ירקות רקובים, מגיני-עור נגד חיצים מסוגים שונים(חיצי לעג, שנינות ו/או ציניות בלתי מוצלחת וחיצים אמיתיים) וסט שמשות ממוגנות ירי.
כך ש... תרגישו חופשי לסקול אותי(זה בחינם...
) בכל אחת מהצורות שהזכרתי למעלה.
אבל אם אתן דווקא לא בקטע של לסקול אותי זה יהיה גם ממש נחמד...
בכ"מ, אני אהיה פה כדי לראות את התוצאות רק בעוד כשבוע(קצת פחות), כך שאם מישהו/י ממש רוצה לומר/להעיר/להאיר/לההיר/וכו' לי משהו - אפשר בש"א. אני אשתדל לא לאכול אף אחד/ת.