שאלהשמשון ר

מה עדיף, מדריך משקיען רצח, שמכין פעולות מטורפות עם מלא מוראל, או מדריך שמשקיע הרבה פחות, אבל הוא משקיע פחות בסניף כי הוא מתנדב באיזשהו מקום אחר, דוגמת זכרון מנחם, והוא משקיע שם אעת הנשמה ובנוסף מדריך בסניף. אם היה לכם בחירה באיזה מדריך לבחור, במי הייתם בוחרים, את המדריך שהוא דטגמא אישית מטורפת או אם הפעולות המטורפות?

אי אפשר לרקוד על כל החתונות.פלספנית

בעזהי"ת

מי שמתנדב במקום אחר, הוא שפיץ רצח ודוגמא אישית וכו' וכו'; א-ב-ל, אם אין לו זמן להשקיע בסניף את כל יכולתו וכו' וכו'- בשביל מה הוא נכנס?

ההדרכה זה התנדבות לא פחות חשובה מזכרון מנחם וכו'. זה כמו שתשאל מה עדיף, התנדבות אחת או שתיים. והתשובה היא שאם יש מספיק כח להתמקד ב100% בשתיהם, עדיף שתיים. אבל אם אחת באה על חשבון השניה- עדיף אחת ולהשקיע במקסימום, משתיים ולחפף.

^^^ מסכימה לגמרי..שולמית=]
למה הוא נכנס?שמשון ר

הוא נכנס כי הוא יודע שזה חשוב, אבל תכלס השאלה היא מה עדיף, איזה סוג דוגמא אישית?

כלומר, כמו שכל מדריך יודע החניכים יעשו הרבה ממה שהוא עושה ומה שחשוב לו יהיה חשוב לחניכים שלו, (ככה זה בד"כ בכל אופן) אז בעצם המדריך שפחות משקיע, החניכים שלו ירצו להתנדב בכל מיני מקומות, והמדריך שמשקיע את כולו בסניף, החניכים ירצו להיות מדריכים, שזה, לפי דעתי לא בריא, שהשאיפה של החניכים זה להיות מדריך ולא לצאת ולהתנדב ולשנות. הבנת? 

בכל זאת,*נעמה*

הזוגמא האישית של המדריך לכיוון ההתנדבות, תהיה יותר טובה אם הוא לא יהיה מדריך שלהם.

שמע, חניכים [גם קטנים,גם גדולים] בד"כ לא מתעניינים מה המדריך שלהם עושה במסגרת המחוייבות האישית שלו.

ומדריך שלא משקיע בסניף, הדוגמא האישית היחידה שהוא נותן זה דוגמא של מדריך עצלן ולא משקיען. כי מה שהחניכים רואים זה את חוסר ההשקעה ולא את זה שהוא מתנדב 3 פעמים בשבוע בקו לחיים.

וד"א, אם מדריך לא מגיע- איך החניכים ידעו וישמעו ממנו על זה שהוא מתנדב, אה? הם הרי לא פוגשים אותו כ"כ וגם כשכן- אמרנו שהוא לא משקיען, אז הוא לא נשאר לדבר איתם..

קיצור. או שיתנדב, או שידריך, או שיהיה מאה אחוז בשניהם. 

תשאל את דאץצעיר רענן

נראה לי אתה יודע מה העמדה שלי בעניין 

מתמתמת

מסכים,תבחר משו אחד ובו תשקיע,ושם תהיה באמתיפתח_אחרונה

עדיף ציפור אחת ביד משתיים על העץ..
תפסת מרובה וכו' וכו'...

הבאת קצת קיצוניותasw

אבל הדוגמא האישית לדעתי שווה יותר מפעולות מפוצצות

כי אנחנו באידיאל כם צריכים להראות לחניכים שהמטרה היא לא ליצור עוד דור של מדריכים, אלא לדעת לשלב את שניהם- עשיה והדרכה.

חניכים שרואים מדריך מתנדב, זה כ"כ משפיע, מנסיון, כל מה שהמדריך עושה- לטוב ולרע משפיע, אין אפס. אז אם המדריך יכול להראות להם עשיה מטורפת, מה טוב מזה,

אבל שוב, לא בקיצוניות שזה בא על חשבון החניכים, אלא במקביל. צריך לדעת לשלב ולהצטיין בכמה תחומים בחיים

אני לא אוהבת שמנפנפים בדוגמא אישית*נעמה*

ומתייחסים אל זה כאילו זה הכל, אבל תכלס לא עושים כלום.

כאילו סבבה, לפי הגישה הזאת, אני יכולה להיות מדריכה שלא עושה פעולות, אבל גומלת חסדים והולכת עם חצאיות ארוכות ומתנדבת ב10 מקומות במקביל.

אבל אם הייתי חניכה של עצמי, לא הייתי אוהבת אותי [אוף, הסתבכתי] ונראלי הייתי חושבת שכל המדריכות עם החצאיות הארוכות והפרצוף-מלאך, הן סתם כאלה שלא מזיזות ת'עצמן. צבועות, בקיצור. [-בחשיבה חניכה, כן?]

אני חושבת שדוגמא אישית זה מעולה, זה חשוב, זה אפילו מאאד חשוב. אבל זה לא בא לבד. אי אפשר להיות מושא אישיות לדוגמא ולחשוב שבזה מסתכם החינוך שלך.

[אוף, אני לא באמת קשוחה כזאת ]

[ישלך בעיה עם קשוחים??]פלספנית

|מצחיק תצמו|

זה בסדר, זה בריא לצחוק.*נעמה*

אני מתה על בדיחות פנימיות עם עצמך, מול כולם. אפחד לא מבין |מצחקק|

כ"כ לא...asw

מי שלא עושה כלום- זה בעיה שלה וזו בעיה גדולה.

אני אומרת מנסיון, שהיתה לי מדריכה מקסימה, שהשפיעה על השבט שלנו בצורה לא יתוארת (ויותר מזה יהיה קצת חשיםה אז סורי) וכן, היא לא היתה יושבת שעות על צ'ופרים מושקעים אבל כל פעולה שלה היתה פעוהל, עמוקה עם דיונים ולקחים לחיים, אבל רוב ההשפעה שלה עלינו, היתה החיים שלה, היא היתה מתנדבת במקומות מסויימים והיו זמנים שהלכנו לאנשהוא עם השבט והיינו רואות את החניכות שלה שלפנינו (בהתנדבות) ולכולנו זה עשה משו בלב.

קשה להסביר, אבל דומגא אישית והשפעה כזאתי פועלת על החניכות בצורה מטורפת. אין אפס..

אבל השאלה פה לא הייתהפלספנית

בעזהי"ת

כשאפשר גם וגם.

השאלה הייתה מה עדיף- רק זה, או רק זה.

ברור שגם וגם עדיף לכתחילה..

זה לא רק זה או רק זהשמשון ר

זה או מדריך משקיען הטרף או מדריך שמשקיע הרבה פחות אבל יש לו הרבה יותר דוגמא אישית

כשהייתי בגילך...אנונימי (פותח)

סתאאם.. 

קבל מאמר מט"ש אייר תשס"ז מקווה שיעזור לכם...20120607144900.pdf

(אגב, בזמנו היו תנועות שהעבירו לגרעין שלהם יחידות על המאמר הזה...)

לדעתי,מאדניקית

צריך לבדוק אם הפחות השקעה בסניף גורמת לנזק.

אם הפחות השקעה בסניף מבחינתו זה אומר פעולות סבבה(שלדעתי לא הן עיקר ההדרכה בככלל...) אבל הוא מצליח ליצור קשר אישי עם החניכים, לפתח אותם ובתכלס-ליצור התקדמות של השבט,

אז שילך בכיף להתנדב בעוד מקומות, ולא יקרה כלום אם לא יהיה לחניכים פעולות מפוצצות כל יומיים...

אבל אם ההתנדבות השניה גורמת לו לפחות מוטיבציה, לחוסר זמן וכח לחשוב על קידום השבט-אז זו כבר בעיה ובאמת יש איזשהי הפרעה בין ההתנדבויות.

ומכאן יש לו 2 אפשרויות לבחור-להיות רק מדריך-או להיות רק מתמדב בהתנדבות אחרת, שלדעתי יש עוד הרבה התנדבויות חשובות בדיוק באותה מידה של הדרכה.

מקוה שהובנתי...

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך