אז שלום- אני בהריון רביעי בשבוע 30+.
אני מחפשת עגלה שהמשקל שלה סביר (=יציבות?) ,סל גדול (זה משום מה לא ברור ליצרני העגלות), יציבה, קיפול נח ומחיר שפוי כמובן...
יש לי טיולון מטריה במצב מעולה שאני מתכננת להשתמש בו בהמשך אבל נראה לי שלהעביר תינוק קטן מהאמבטיה ישר לטיולון כזה, זה קצת מוקדם- לכן חשוב לי גם האמבטיה וגם הטיולון.
אחרי מחקר באינטרנט הלכתי היום לראות את העגלות במציאות. בשלב האינטרנטי חשבתי על הביבו, היפי וגם על איזה דגם של איה בייבי. אז מבין כל המיליון עגלות שיש- נראה לי שאני אלך על ביבה- ואני מתלבטת בין שני דגמים (ולא- אני לא עושה פרסומת ואין לי %%%
)
היפי- אמבטיה ענקית, משקל סביר, אבל הטיולון קטן יותר משל הביבו ולא נשכב לגמרי (יש זווית קטנה), הפגוש (או איך שלא קוראים לזה) לא מאוד קרוב למשענת (=ישיבה מרווחת )
ביבו- אמבטיה רגילה, כבדה יותר מההיפי אבל הטיולון שלה ענק (ז"א ארוך, ילד בן 4 יכול לשבת שם...) ונשכב לגמרי. אבל- הפגוש מאוד קרוב למשענת ונראה שצפוף שם.
אני מרגישה שהשפע הזה מבלבל מידי וכל ההתעסקות הזו סביב העגלות ממש מוגזמת. מצד שני- את העגלה הראשונה (שקנינו לבכור) קנינו בהמלצה של חברה טובה ופחות בררנו. ומסתבר שאכלנו אותה. החברה אמנם מאוד נהנתה מהעגלה אבל אנחנו ממש לא. היא עברה מלא תיקונים וכשבן השלישי היה בן חודשיים פשוט זרקתי אותה לפח.אז אני לא רוצה שוב להתאכזב.
אז מה אתן אומרות?
תודה מראש לעונות