בעזהי"ת
ככה.
על פרוייקט 'שבתות בשערי צדק', שמעתם? למי ששמעה, נחסוך את המשך ההודעה ונספר, שמתארגנת אי"ה קבוצת בוגרות לשבת כזאת!!
שבת פרשת קרח אי"ה. כידוע, השבת ללא תשלום [צרכי השבת מתחלקים בין הבנות, כל אחת מביאה משהו.]
ולמי שלא יודעת על פרוייקט, ככה זה עובד:
ישנים אי"ה בבית ספר נועם בנות, שם גם אוכלים את 3 הסעודות. השבת לא עולה כסף- כל אחת מביאה משהו מצרכי השבת מהבית. בכניסת שבת הולכים לבית החולים שערי צדק [10-15 דק' הליכה], להגיד שבת שלום לחולים, קבלת שבת בבית הכנסת של בית החולים- לתת למשפחות הרגשה שאנחנו שותפים וחלק וכו' וכו'. אפשר לארגן משו נחמד לאחרי הסעודה, פעילות, שיחה או משו לא חופר מידי
למחרת בבוקר- תפילה, סעודה, אחרי הסעודה יוצאים שוב לשערי צדק- יש משפחות שכבר פנו לעו"סית של בית החולים מולה אנחנו עובדים, וביקשו שנחליף אותם בשעות הצהריים.
העניין הוא כזה, שבגלל שבשבת אי אפשר ללכת ולחזור, יש שתי אפשרויות- או שהחולה נשאר לבד, או שמישהו נשאר איתו כל השבת. אם החולה נשאר לבד, צריך אותנו שנבוא לדבר, להשתתף ולשמח; אם בן משפחה נשאר איתו כל השבת, צריך אותנו בשביל לשחרר את בן המשפחה שינוח ויצבור כוח להמשך השבת [תחשבי שבן המשפחה יושב ליד החולה כל השבת, גם בלילה, גם הכל.. בלי לנוח..], וגם כמובן בשביל לשמח את החולה ולהשתתף איתו וכו' וכו'.
אח"כ- חזרה לביתספר, סעודה שלישית, הבדלה והתארגנות.
שבת נחמדה מאוד, כייפית מאוד, מספקת מאוווווווווווד.
מניסיון של שנה שעברה. הוצאתי את חב"ב שלי שנה שעברה, וכשיצאנו מהביתחולים מישי אמרה לי ממש- 'סבתא שלי נפטרה. ותמיד הרגשתי שלא הספקתי לקבל ממנה מספיק. ועכשיו הרגשתי כאילו השלמתי את זה. ומלא דיבורים כאלה, זה דבר חזק מאוד.
מעבר לזה- דווקא בגלל שבשבת הזאת יהיו בוגרות מכל מיני סניפים, זה יכול להיות וואחד סיפתח בשביל ליצור 'בוגרות' בתנועת אריאל.. 
ושוב- שבת פרשת קרח [עוד שבועיים וקצת]. ירושלים.
שבטים דביר ומעלה!! מספר מקומות מוגבל!!
תפיצו לכמה שיותר חברות בוגרות וכו', ותבואווו!!
פרטים נוספים והרשמות-
אצלי, בש"א, מסר"ש, מייל moriahad@gmail.com או פלאפון .0528370393.
נפגש!!
תבואו. בכבוד ש'כם!