מחממים תנור מראש לחום 180
החומרים:
2 כוסות קמח (אפשר ק. מלא)
1 כוס סוכר
2 כפיות אבקת אפיה
מעט תמצית וניל
2 ביצים
4 כפות שמן
1 כוס נוזלים (מים/ יין/ חלב/ מיץ טרי)
מערבבים את החומרים היבשים.
מקציפים את הביצים (לא חובה, מומלץ. יוצא טוב גם כך) ומוסיפים אליהן את החומרים הרטובים.
מוסיפים לתערובת הקמח את תערובת הביצים ומערבבים היטב.
מוסיפים כל דבר שתרצו: קוביות פירות, פירות יבשים, שוקולדצ'יפס, אגוזים וצימוקים וכו'....
מערבבים פנימה ויוצקים לתבנית שקעים משומנת קלות (או שאפשר פשוט בתבנית שקעים סיליקון/ להשתמש במנג'טים)
15-20 דק' בתנור, עד שקיסם יצא יבש
יוצא פשוט טעים
(מתכון שמצאתי בחיפוש גוגל, עם שינויים קלים שלי. לא זוכרת למי הקרדיט)
)
)
