*שאלה: מה יותר גרוע מלמצוא תולעת בתפוח??
תשובה: למצוא חצי תולעת...
איש מתעורר באמצע הלילה ורואה גנב בביתו מה אתה עושה פה ? מזדעק האיש.מה זאת אומרת? משיב הגנב באתי לחפש זהב,תכשיטים וחפצים יקרי ערך.אם כך משיב האיש ומתהפך לצד האחר,תעיר אותי אם תמצא משהו...חחח....
פעם עשיר אחד הולך למסעדה והוא רואה עני הוא מבקש מהמלצר לתת לו את המנה הכי יקרה שיש לו המלצר מביא לו.הוא רואה את העני פשות מאושר הוא לא מבין למה הוא שמח .אז הוא אומר למלצר תביא לכולם פה במסעדה את העוף הכי יקר שיש לך חוץ מלעני.המלצר מחלק את המנות כולם אומרים תודה לעשיר והעשיר רואה את העני עוד יותר מאושר שלכולם חילקו ורק לו לא חילקו.אז הוא קורא למלצר ואומר לו תביא את המנת בשר הכי יקרה שיש לך לכולם חוץ מלעני העני רואה את כולם אוכלים והוא מאושר עד השמים אז העשיר התעצבן ניגש לעני ושאל אותו איך אתה כל כך מאושר כולם קיבלו מנות יקרות ורק אתה לא אז העני עונה לו אני בעל המסעדהתודו קורע!
שאלו ילד אחד "מה אבא עושה?" הוא ענה להם בשמחה "דרס את אבא תרקטור".שאלו אותו גם "מה אמא עושה?" הוא ענה להם גם בשמחה תרקטור דרס גם את אמא שואלים אותו גם איפה האחים שלו והוא ענה להם בשמחה על הטרקטור שדרס.לאחר מכן שואלים את הילד "מה אתה עשית" הוא ענה להם בשמחה "ואני נסעתי על הטרקטור"
3 חילים מאחרים. כל אחד בתורו הולך למפקד והמפקד שואל אותו למה אחרת הראשון אומר אני לא רציתי לאחר הלכתי לתחנה לאוטובוס כל האוטובוסים מקולקלים הלכתי לבית שלי לקחתי מכונית של אבא שלי לא נוסעת אז לקחתי עגלה עם סוסים והגעתי לכאן ובגלל זה אני מאחר המפקד משחרר אותו.השני נכנס אומר כמו הראשון המפקד משחרר אותו השלישי נכנס המפקד אומר לו אם אתה אומר עגלה עם סוסים שלושתיכם עפים לכלא השלישי אומר איזה עגלה עם סוסים אני לקחתי מרצדס של אבא שלי אבל כשנסעתי היה עגלות עם סוסים אז בגלל זה אחרתי
ישי הלך לרופא פעם ראשונה אז הוא פגש את הרופא וישי צעק מיד אי אי.....אז הרופא אמר עוד לא התחלתי את הטיפול אז ישי אמר אתה דורך לי על הרגל !!!!