שיצאת איתו שנתיים.
המון המון רגשות עלו לי. הכאב של אחרי הפרידה, הרצון הזועק הזה ללחוץ על הסנד ולהגיד לו כמה קשה לי.
וכמה שהחברה הנפלאה הזאת הייתה תמיד שם, ועודדה, והקשיבה, והייתה הכי הכי לאחת שבורה שכמותי.
לפני חודשיים יצאתי עם כמה חברות למסעדה. כבר שנכנסתי קלטתי אותם בשולחן הכי הכי פינתי. והם היו נראים כאלה שמחים והיה להם חיוך כזה ענק על הפנים שבאמת באמת לא רציתי להפריע. אמרתי לחברות שלי שאני עוד רגע באה ויצאתי משם. כמה שבכיתי בלילה ההוא..ואיך שהרגשות מעורבים. מצד אחד, זאת החברה הכי טובה שלך. דווקא בגלל שאני מכירה את הבחור כ"כ טוב אני יודעת שהיא זוכה ומגיעה לה וזה ממלא אושר. אבל מצד שני..לחשוב שהם מדברים יחד שיחות אל תוך הלילה, שהוא מספר לה את הבדיחות המצחיקות שלו ועושה לה הפתעות קטנות באמצע היום..
שבוע אחרי זה, חברה שלי באה אליי וסיפרה הכל. היא כ"כ היססה וחששה מתגובה אבל נו..אני כבר ידעתי..
ורק היה בא לי לחבק אותה ולבכות שבוע ולהגיד לה שזה כואב לי אבל אני מאושרת. מאושרת שהבחורה המדהימה הזאת זוכה בו.
מאז אני שותפה לכל פיפס קטן בקשר. לטוב, לרע,לרגעים היפים אפילו. כי ככה זה, היא החברה הכי טובה ואנחנו לא שומרות סודות.
גם אתמול שהיא באה אליי עם ניצוצות בעייניים ואמרה שהוא הציע לה נישואין בלעתי את הרוק וחיבקתי אותה הכי חזק שיש. החברה שלי מתחתנת ועוד מי, עם הבחור שאיתו חלקתי שנתיים מחיי. השנתיים הכי יפות שאני זוכרת.
אז אני רק מבקשת מה' שיתן לי כוח להתמודדות, שאני אהיה בשביל החברה המקסימה הזאת לאורך כל הדרך בדיוק כמו שהיא הייתה בשבילי שאני הייתי מאושרת. והכי הכי מבקשת שיהיה לי נעים להיות אצלם בבית למרות "הלא נעים" של לראות אותו שוב, ועוד בכזו תדירות. מקווה שבחופה בע"ה אני אסתכל על שניהם ללא שמץ של צרות עין או עצב אלא שמחה ענקית שכל אחד מהנשמות הגדולות האלה זכה לשני.ומתפללת שהמעגל שנסגר יפתח לי מעגל חדש..
מזל שיש אפשרות לפרוק בצורה אנונימית..ערב טוב!