ימח שמם של כל הערביםנ נח זה הכל
ימח שמם של כל הערבים כאלה שקרנים לראות אותם בטלויזיה איך שהם אומרים שהם מגנים את הפיגוע וכועסים על זה ובתוך הלב שלהם הם הכי שמחים שיש בעולם זה הטבע שלהם להרוג אנשים ולשחק אותה אח"כ המסכנים

אבל אנחנו לא דואגים ה' שומר עלינו ואוהב אותנו ושולח לנו עכשיו את המשיח וכל העמים כל מי שישאר אחרי הטיפול של ה' אז כולם יחזרו אליו יתברך בתשובה שלימה וכבוד ה' יתגלה בעולם

עמ"י הקדוש בבקשה ממכם תעשו מעשים טובים תאהבו אחד את השני תתפללו לה' ותחזרו אליו באהבה גמורה

"מה אני מבקש מכם שתהיו אוהבים זה את זה מכבדים זה את זה ויראין זה מזה"

התבודדות הכי חשוב המפתח לחיים טובים ומאשרים לדבר עם ה' על הכל לספר לו כמה קשה לנו עם המצב של עמ"י הקדוש שיחזיר אותנו בתשובה שלמה אליו יתברך ושיביא לנו את משיח צדקנו במהרה!!!!!!!

אשריכם ישראל!!!!!!!
אם אתה מדבר על הפיגוע אז שמע משהו מדהים שקרה ליאנונימי (פותח)
בס"ד

לא תאמין איזה נס קרה לי
הייתי אמור להיות היום בירושלים בשעה 12:00 באותו האיזור שהיה הפיגוע
התרגשתי לכבוד הנסיעה כבר הרבה זמן, אבל אתמול בלילה חטפתי כאב ראש מטורף- ושתבין- אני לא סובל ממגרנות ובחיים לא כאב לי הראש ליותר מחצי דקה, אבל מ1:30 בלילה ועד 6 בבוקר לא הצלחתי להירדם למרות שהייתי מאד מאד עייף. בכל פעם שכמעט נרדמתי או שאיזה רעש הפריע לי, או שפתאום הרגל התחילה לדגדג, ובקיצור- כל פעם משהו אחר.
נרדמתי הרבה אחרי שהאור כבר עלה, ובגלל שבקושי ישנתי אז לא שמעתי את השעון. התעוררתי בצהריים ונהייתי ממש עצוב שפספסתי את הפגישה וממש כעסתי על עצמי, אבל קצת אחרי זה שמעתי על הפיגוע והבנתי שאם לא הייתי סובל מנדודי שינה אז הייתי נמצא בירושלים באותו מקום ובאותו הזמן שהפיגוע קרה ואני לא רוצה לחשוב מה יכל לקרות.
יכול להיות מאד שהנדודי שינה הצילו את חיי.

ישר אמרתי ברכת הגומל.
איזו השגחה מדהימה. כל היום אני באופוריה מודה לקב"ה שלא נתן לי לקום בבוקר ולנסוע.
תודה לאל הגדול!
אני מתחיל להעריץ אותךנ נח זה הכל
בואנ'ה אחי אתה אחד הגדולים אני רואה שאתה מתעניין הרבה בתורה ומודה לה' על הניסים אשריך לגמרי תברך אותי שאני יזכה להגיע למדרגה שלך
אל תדבר ככהאנונימי (פותח)
בס"ד

קודם כל תודה על המחמאות, אבל אני לא מבין שום דבר במדרגות. אין מדרגה גבוהה או קטנה. וגם אם יש אז תאמין לי שאני רק מטפס על המדרגה הראשונה. אני בסך הכל רק התחלתי לחזור בתשובה אחרי שנים ארוכות של ייסורים, שכל מה שניסיתי לעשות נכשל עוד לפני שהוא התחיל ובסופו של דבר מצאתי את עצמי שואל על מי אני עובד בכלל? מה יש לי בחיים האלה? נניח שהכל היה מצליח לי ועכשיו הייתי גר ברמת אביב ג בווילה גדולה ומרוויח 20000 שקל בחודש. מה הייתי עושה? קונה עוד דיוידי? טלויזיה יותר גדולה? אוטו יותר נוצץ? מה יעזור לאדם כל הכסף והרכוש בעולם אם בסוף היום הוא לא יודע מי הוא? תמיד האמנתי שיש כח עליון אבל לא חשבתי על זה יותר מדי ובטח שלא חשבתי שיש משמעות לאם אני יהודי נוצרי או הינדי.
ולפני שנה קרה לי נס, לא חשוב מה, אבל מאז אני לא מאמין שיש בורא לעולם, אלא יודע שיש בורא לעולם- ויותר מכך- שאלהי ישראל הוא האלהים היחיד. ומאז התנדנדתי. כל פעם חזרתי בתשובה לשבוע ואז נסוגתי אחורה לכמה חודשים. לפני חודשיים זה היה הקש האחרון, הכל אבד לי ונשארתי ממש אבוד.
בסופו של דבר נכנעתי להשגחה והבנתי שזכות הבחירה נשללה ממני ברגע שאותו הנס קרה לי, ושהרצונות שלי הם ממש לא רלוונטים.
שלא תטעה- זה ממש לא קל. זאת מלחמה יומיומית, אבל ברגע שאני מודה לקב"ה על כל דבר ככה גם הדברים הרעים שקורים לי נראים לי כמו ברכה. ובדיוק כמו שסיפרתי. הייתי כל כך עצוב שפספסתי את הפגישה, אבל אם לא הייתי מפספס את הפגישה אז אולי הייתי מפספס את חיי. אז איזו זכות יש לי בכלל לא להודות לקב"ה? אחרי כל החטאים שעשיתי בחיי, ותאמין לי שעשיתי הרבה, הוא מראה לי הוכחה. וגם אחרי שהוא מראה לי הוכחה אני עוד מתנדנד, אבל גם אז הוא מציל אותי. השנה ניצלתי ממוות פעמיים בדרך נס. גם היום(ואגב- רק שתדע שאמא שלי לפני שבועיים התחילה להרגיש שמשהו רע הולך לקרות לי, אבל רק אחרי שסיפרתי לה מה קרה היום היא סיפרה לי את זה כי היא לא רצתה להדאיג אותי. היא חשבה שהיא סתם פרנואידית) וגם בחורף האחרון, עוד לפני שחזרתי בתשובה.

אז תגיד לי- נניח שאתה זורק על אבא שלך אבנים, והוא בא אלייך ואומר לך "אני אוהב אותך" ומכניס אותך הביתה, ואז אתה עוד פעם זורק עליו אבנים, אבל הוא שוב אומר לך "אני אוהב אותך" ונותן לך לחזור הביתה, איזה זכות יש לך לא להגיד לו תודה?
ושלא תחשוב שאני צדיק אפילו לשניה. זה לא קל. זה מלחמה כמו שאמרתי. זה נשמע נורא יפה כשזה כתוב יפה ומסודר על דף באינטרנט, אבל לא קל לעזוב הכל. אבל אני קורא בתורה על אברהם שעזב הכל, או על דוד שסבל את המרות של האחים שלו, או על אליהו שהלך 40 יום במדבר בלי אוכל, או על משה שבמשך 40 שנה לא נח לרגע. זה נותן השראה וגורם לי לרצות להיות כמוהם. ובכל פעם שרע לי אני חושב עליהם ואומר "אודך כי עניתני ותהי לי לישועה". אני חוזר על המשפט הזה בערך 100 פעם ביום.
אני לא יושב על איזה מדרגה גבוהה, ואני לא יהודי יותר טוב ממך, ואני בטח ובטח לא צדיק. רק אסיר תודה לזה שהכניס אותי לביתו גם כשזרקתי עליו אבנים. הכל לטובה וכל עם ישראל קדושים.
וכשאתה אומר לי דברים כמו "אני מתחיל להעריץ אותך" זה מביך אותי, ואני מנסה להרוס את מידת הגאווה שלי. וברגע שאתה אומר למישהו כל הכבוד על זה שהוא הודה לשי"ת זה רק הופך את זה למשהו שהוא יוצא דופן. וזה לא יוצא דופן. זה משהו שאמור להיות בשגרה של כולם, רק שלא כולם זכו לניסים כמוני לצערי, ויש לי מזל נדיר שלמרות שגדלתי כחילוני בחושך זכיתי לראות את האור. אבל זה שכולם חילוניים לא הופך את זה לבסדר. זה לא שאני מיוחד. כולם צריכים להודות לקבה כל הזמן, רק לא כולם מספיק ברי מזל בשביל לדעת את זה עדיין.

אני מקווה מאד שלא חפרתי לך קשות.
לילה טוב!
אני מציע לכל הפורומים בעולם כולו לקרוא את התגובה "נ נח זה הכלאחרונה
בואנ'ה אחי היקר חיזקת אותי לגמרי אשמח לשמוע עוד כמה שמושי"ם (שיחות מוסר) כאלה
הילולת רבנו הקדושאשר ברא
מחפשת מקומות שעושים הילולה לרבנו עם עזרת נשים..
באיזה איזור בארץ?ברגוע
ירושליםאשר ברא
תבדקי על "חוט של חסד"שלג דאשתקד
בעבר היו עושים שמחה גדולה כיאה לחסידי ברסלב. הייתי שם לפני כ20 שנה וזה לא היה בישיבה בשמואל הנביא אלא במקום אחר (והרב ברלנד היה חוגג עם חסידיו במתחם של ישיבת עץ חיים, במרכז העיר). בקיצור כנראה בשל ריבוי המשתתפים הם שוכרים מקומות גדולים שיתאימו לאוכלוסייה
לא רוצה שום קשר לברלנדאשר ברא
התכוונתי לומרשלג דאשתקדאחרונה
שזה בערך מה שעשו הברסלבים. אני מתאר לעצמי שמי שאז הלך לרב ברלנד, היום נמצא אצל הרב הרוש וכדו.
געגועצאצא

וואי אני לא מאמין שאני לא באומן...

יש בי רצון מטורף להיות שם עכשיו

ישר כוח על הזכות להיות בארץ ישראלפשוט אני..
שתזכה שרבנו יזמין אותך אליו בקרוב ממש!אשר בראאחרונה
אומן ראש השנההרשפון הנודד

מי כבר סגר כרטיס ומי עוד עובד על זה?

סבסוד נסיעה לאומן בפעם הראשונהMza
שלום לכולם, בעבר היו כאלה שמסבסדים נסיעה לאומן למי שנוסע בפעם הראשונה)אני נסעתי לפני הרבה שנים עם סבסוד מלא) עכשיו בעלי גם רוצה לנסוע (בפעם הראשונה) ואני מחפשת מי שיסבסד לו.. מכירים מישהו כזה?
מחפשת שיעורים בליקוטי מוהר"ןרק להידבק בצדיק

היי
אני מחפשת סדרת שיעורים בליקוטי מוהרן שמסודרת לפי הסדר של התורות שאפשר לשמוע אותם וללמוד איתם את הס"ק
אם מישהו מכיר רב שיש לו שיעורים אני אשמח לשמוע..
תודה!

ממליץ לקנות דיסק אונקי שיעורים של הרב טייכנרמבקש אמונה

אני קניתי לא מזמן, עולה 180 שקל, ולדעתי, שווה כל שקל!  על כל ליקוטי מוהר"ן מסודר, וגם על חגים.

מסביר הכל ממש יפה וברור ומוריד את הכל למעשה

אני גם חיפשתי שיעורים על הספר מהאינטרנט ולא מצאתי, עד שגיליתי את זה באתר "ברסלב נייעס" 

יש שם שיעורים שלו לשמיעה ישירה אבל לא הכל. את יכולה לשמוע ולשפוט אם זה מתאים לך 

להלן קישור שיש בו גם שיעור וגם פרטים על הדיסק אונקי

תורה ה' תניינא 'תִּקְעוּ אֱמוּנָה': שיעור מפי הגר"ש טייכנר #01 |♪ » ברסלב נייעס

תודה!רק להידבק בצדיק

השיערים הולכים גם לפי הסדר של התורות?

כן. הכל מסודר שם בתיקיותמבקש אמונהאחרונה
אשמח אם אפשר לקשר אותישאלה.אחת

למשאית/ וואן , של נחמנים, עם רמקולים והכל. בשביל חבר.

תודות מראש.

תבוא בזמן רגיל כל ערב למרכזית קשה לפספסכְּקֶדֶםאחרונה
אשמח לשמוע מכם על הסיפור הנלצע

לפני שאשלח אגיד מה שאלתי  ובקשתי.

1 - אשמח לפירוש לסיפור. מה הנמשל?

2- שאלה שתופיע בסוף הסיפור .

וֹד שָׁמַעְתִּי מֵהָאִישׁ הַנַּ"ל שֶׁשָּׁמַע בְּשֵׁם רַבֵּנוּ הַקָּדוֹשׁ שֶׁסִּפֵּר מָשָׁל לְעִנְיַן מַה שֶּׁצְּרִיכִין לְדַבֵּר עִם אֲנָשִׁים בְּיִרְאַת שָׁמַיִם וְזֶהוּ. פַּעַם אַחַת הָיָה גְּבִיר גָּדוֹל שֶׁהָיוּ לוֹ כַּמָּה אֲלָפִים וּרְבָבוֹת. עָשָׂה הֶעָשִׁיר הַנַּ"ל פְּקֻדָּה וְאָמַר כָּל מִי שֶׁצָּרִיךְ לִלְווֹת מָעוֹת יָבוֹא אֶצְלוֹ וְהוּא יַלְוֵהוּ מִסְּתָמָא הָיוּ עַל זֶה בַּעֲלָנִים [קוֹפְצִים] הַרְבֵּה וּבָאוּ אֶצְלוֹ אֲנָשִׁים הַרְבֵּה וְלָווּ אֶצְלוֹ מָעוֹת. וְהַגְּבִיר הַנַּ"ל הָיָה אֶצְלוֹ פִּנְקָס עַל כָּל הַנַּ"ל. פַּעַם אַחַת לָקַח הַפִּנְקָס בְּיָדוֹ וְהִתְחִיל לְעַיֵּן בּוֹ וְרָאָה שֶׁהוֹצִיא הַרְבֵּה מָעוֹת מְאד עַל עֵסֶק הַהַלְוָאוֹת וְאֵין אִישׁ שָׁם עַל לֵב שֶׁיָּבוֹא לְהַחֲזִיר וְלִפְרעַ לוֹ מַה שֶּׁלָּוָה מִמֶּנּוּ. מִסְּתָמָא חָרָה לוֹ עַל זֶה, וְהָיָה לוֹ עַגְמַת נֶפֶשׁ. בְּתוֹךְ הַלּוֹוִים הַנַּ"ל הָיָה אִישׁ אֶחָד שֶׁלָּוָה גַּם כֵּן אֵצֶל הַגְּבִיר וְאִבֵּד וְהִפְסִיד הַמָּעוֹת בְּאֵיזֶה מַשָּׂא וּמַתָּן עַד שֶׁלּא הָיָה לוֹ מִמָּה לִפְרעַ חוֹבוֹ וְהָיוּ לוֹ יִסּוּרִים גְּדוֹלִים מִזֶּה. הַיְנוּ שֶׁהָאִישׁ הַנַּ"ל הָיָה לוֹ יִסּוּרִים גְּדוֹלִים מִזֶּה שֶׁאֵין לוֹ לִפְרעַ חוֹבוֹ. וְהִתְיַשֵּׁב הָאִישׁ הַנַּ"ל בְּדַעְתּוֹ, שֶׁעַל כָּל פָּנִים צָרִיךְ לְהִתְרָאוֹת פָּנִים עִם הַגְּבִיר וּלְסַפֵּר לוֹ כָּל לִבּוֹ, בַּאֲשֶׁר שֶׁהוּא אָנוּס בְּדָבָר וְכוּ'. וּבָא אֵצֶל הַגְּבִיר וְהִתְחִיל לְסַפֵּר לְפָנָיו לִבּוֹ בַּאֲשֶׁר שֶׁאֵיךְ שֶׁקִּבֵּל אֶצְלוֹ מָעוֹת בְּהַלְוָאָה וְהִגִּיעַ זְמַן פֵּרָעוֹן וְאֵין לוֹ מִמָּה לְשַׁלֵּם כִּי הִפְסִיד הַמָּעוֹת וְאֵינוֹ יוֹדֵעַ כְּלָל לָשִׁית עֵצוֹת בְּנַפְשׁוֹ מַה לַּעֲשׂוֹת בָּזֶה. וְעָנָה הַגְּבִיר וְאָמַר לוֹ מָה אִכְפַּת לִי הַמָּעוֹת הַמַּגִּיעַ אֶצְלְךָ כִּי מַה נֶּחְשָׁב אֶצְלִי סַךְ קָטָן כָּזֶה שֶׁאַתָּה חַיָּב לִי כְּשֶׁתְּסַלֵּק אוֹ לְהֶפֶךְ נֶגֶד סַךְ הַכּוֹלֵל מֵהַהַלְוָאוֹת אֲשֶׁר עוֹלֶה לַאֲלָפִים וְלִרְבָבוֹת. עַל כֵּן רְצוֹנִי שֶׁתֵּלֵךְ אֵצֶל כָּל הַלּוֹוִים שֶׁלִּי וְתִתְבַּע אוֹתָם וְתַזְכִּיר אוֹתָם שֶׁהֵם חַיָּבִים לִי כָּל כָּךְ מָעוֹת וְלָמָה אֵין מְסַלְּקִין לִי. וַאֲפִילּוּ אִם לא יִפְרְעוּ וִיסַלְּקוּ אֶת הַכּל רַק כָּל אֶחָד יִתֵּן וִיסַלֵּק מְעַט מֵחוֹבוֹ גַּם כֵּן יַעֲלֶה אֲלָפִים פְּעָמִים כְּמוֹ סַךְ כָּל הַחוֹב וְהַלְוָאָה שֶׁלְּךָ. וְהַנִּמְשָׁל מוּבָן מִמֵּילָא וְהָבֵן

אשמח להבין , מה בכך ש1,000,000 שח למשל הם הרבה יותר מהחוב שלי שהוא על סך 300 שח? סוף סוף את החוב שלי לא שילמתי.. וכמובן מה זה אומר ברוחניות?

שכוייח...

אומןאשר ברא

אף פעם לא הייתי אצל רבנו.

ולפני התשובה הייתי בחוץ לארץ..

קשה לי לחשוב על לצאת מהארץ (בכללי) עכשיו אחרי כבר כמה שנים טובים שנהיה לי חיבור חד משמעי עם ארץ ישראל.

ובכל זאת אומרים לי שאצל רבנו זה משהו אחר.

האם זה ממש משהו אחר יותר מלהיות אצל הרשב"י?

כי לרשב"י לקח 17 שנים להזמין אותי בפעם הראשונה ועוד שנתיים בפעם השנייה.

רעיונות? מחשבות? הגיגים?

תודה!

אולי יעניין אותך