- דוד שלי הכין פלפלים קלויים בתנור- משהו סוף הדרך! ופשוט לאללה:
פרס אותם לרצועות עבות- נגיד לחצי ואז לשלישים, טפטף שמן זית, פרס הרבה שום מעל, מלח פלפל... ולתנור עד שנהיה קריספי!
מצוין עם חלה בשבת, אבל גם מתקבל כגיוון ותוספת עם לחם באמצע שבוע.
- אמא שלי הכינה פעם תבשיל פלפלים:
פרסה הרבה פלפלים מכל הצבעים והמינים, יחד עם מקלות גזר, והרבה בצל ושום, טיגנה קצת, הוסיפה מעט מים, ונתנה לזה להתבשל עד התרככות. (כמובן לטבל בתיבול קלאסי)
- ובכל זאת- לגבי תפו"א...
תוכלי לגוון פעם, אם תוסיפי בטטה! תחתכי את התפו"א והבטטה לקוביות קטנות יחסית, תערבבי אותם ביחד, בתיבול שמן זיתמלח פלפל פפריקה, וכן תוסיפי רוזמרין (מתה על העשב הזה!) מוסיף ארומה מיוחדת לסיפור. תאפי טובטוב גם בגריל. (בגלל שהם לא מבושלים יקח זמן רב- אבל זה הכי טוב ככה!)
- איך אתם בקט של פשטידות? יש כאלה ממש פשוטות שמגוונות את הארוחות.
יש לאמא שלי מתכון פשוט ממש לפשטידת כרוב, בערב אבקש ממנה.
וכן יש לי בבית פשטידת קישואי ובצל. את בענין? אם כן- גם אותה אביא בערב.