אז ספרו, מה אתם מכינים השבוע לכבוד שבת קודש?
מתכונים מיוחדים ו/או תפריטים יתקבלו בברכה
והמתכון המיוחד שלי לשבוע זה - תפו"א ברוטב עגבניות
קוצצים בצל
חותכים תפו"א לקוביות
מטגנים את הבצל עד שיתחיל להזהיב
מוסיפים את התפו"א
מערבבים ומאדים במשך כחצי דקה-דקה
מוסיפים מים עד לגובה של התופ"א, ומלח
מבשלים עד לריכוך של התפו"א
מוסיפים רסק עגבניות, שום, פפריקה, פלפל, פטרוזליה ומעט סוכר
מערבבים וממשיכים לבשל בסיר פתוח, עד שהמים מתאדים והרוטב מסמיך
מומלץ לחמם בכלי פתוח (כלומר, בלי מכסה)
)


)
)
