היה פה לא כ"כ ממזמן שירשור על מה לעשות עם דג זהבון, ומאחר ובדיוק יצא לי להכין באופן מוצלח ביותר שניצל דג זהבון בתנור, חשבתי לשתף פה לטובת כולם
אז דבר ראשון צריך להפטר מעודפי המים שבדג זהבון
לוקחים כל חתיכה של דג, וסוחטים אותה בעדינות בין שתי כפות ידיים שטוחות, כדי להפטר מעודפי המים.
כעת מכינים את מה שצריך לשניצלים
צלחת עם קמח
צלחת עם פירורי לחם (ותבלינים)
קערית עם ביצה (ותבלינים) (באופן אישי לחבילה של קילו דג שתי ביצים הספיקו בקושי)
תבנית גדולה עם נייר אפיה
חותכים את הדג לפי הגודל של השניצלים שרוצים
טובלים כל חתיכה בקמח (מנערים את עודפי הקמח)
בביצה (נותנים לעודפי הביצה לטפטף)
בפירורי לחם, ומהדקים את פירורי הלחם
מסדרים בתבנית בשכבה אחת
מושחים את השניצלים בשמן, בעזרת המברשת של החלות
אופים בתנור שחומם מראש לחום גבוה במשך 15-20 דקות

)
)
