תשמעו קטע-יצאתי עם בחור בן 25בערך...לפני כן בטלפון הכל נשמע סבבה זורם מתאים וכו'..
ואני ב"ה יש לי אינטואיציות לגבי בחורים ב"ה אני שמה לב לדברים.טוב על ההתחלה הבחור עף על עצמו!
כאילו מילא היה על מה...לא בשביל משהו אבל אני ב"ה נראית טוב אבל אני לא יגיד את זה!
אז הוא לא היה מכוער אבל גם לא חתיך..משום מה הוא חושב שהוא אחד החתיכים!והוא הזכיר את זה כמה פעמים..
זה ממש מצחיק ואפילו קצת עצוב...חבל שזה ככה אני בטוחה שבגלל זה לא כ"כ הולך לו..מי יודע..
ועוד זה לא הסוף..הוא כנראה אוהב לצאת עם יפות ורזות אז כנראה כל מי שהיא כזאתי הוא אומר לה:"וואי איזה מזל יש לך שאת כזאתי.."כאילו מה?!-לך יש מזל שהיא כזאתי!
והוא כנראה חשב שילך בינינו אז כבר בדייט הוא שואל אותי שאלות לעתיד מה נעשה לאיפה נלך ואיך הזוגיות שלנו תיראה..
הוא גם לא כ"כ תרבותי שזה משהו שהפריע לי..קיצור אני לא יפרט את ההתנהגות שלו אולי לחלק מכם זה מקובל אבל לי זה ממש בלתי נסבל ולא תרבותי ופדיחות להסתובב עם אחד כזה כי זה כ"כ לא אני!
ב"ה אני אחת שאומרת מה שהיא רוצה/לא רוצה ..אז בסוף הערב אמרתי לו שזה לא מתאים..
אבל סתם בכללי ב"ה לא יוצא לי לצאת עם מוזרים וגם שלא יצא לי..-אני לא הולכת לשפר לאנשים תמוזרויות שלהם כי זה לא התפקיד שלי-אני לא איזו מחנכת...
אבל סתם אם הייתי יכולה הייתי מעירה לו על זה ואולי זה מה שתוקע אותו וחבל!והכי מוזר שהוא עף על עצמו!!
אני מודעת לזה שלכל אחד יש בעיות/חסרונות שאנחנו לא שמים לב אליהם.
אבל-גם אם אנחנו חושבים שאנחנו בסדר-יפים חכמים וכו'..לא אמורים להראות ולהגיד את זה בפנים כי זה ישר דוחה את הצד השני...
קיצור כל מי שעף על עצמו-זה בסדר וזה מותר וזה קורה לכל אחד..אבל לא להגיד את זה!
בנים/בנות מה דעתכם?!