א. אני לא מבין מה הבעיה בלהיות מזרוחניק...
ב. אתה כנראה בכלל לא הבנת מה שאמרתי... מש שאמרתי הוא שכיום תנועת אריאל, ובכלל כל תנועה אחרת, לא יכולה לפעול לבדה מכיוון שיש כיום של כך הרבה סוגי אנשים שונים בעם ואריאל מכוונת לתחום כ"כ מצומצם של העם שבעצם אם היא , או כל תנועה אחרת, יפעלו לבד, עמ"י לעולם לא יתחבר!!!
בני עקיבא היא החלק שמחבר את העם!!! בזכות בני עקיבא אנשים מהציבור הדתי ה"חלש" - נשארים בו ולא עוזבים אותו ואפילו מתחזקים, ואפילו חלק מהציבור החילוני חוזר בתשובה בזכות בני עקיבא!!!
האם זה היה עוזר ששליש מהציבור הדתי יסתגרו בתוך עצמם ויפעלו עפ"י תנועת אריאל וכל השאר היו מתפקרים???
גם אם האידאלים של אריאל הוא האידאלים הכי טובים ונכונים בעולם (וזה בכלל לא בטוח) זה לא אומר שאריאל יכולה וצריכה לתפקד לבד בעולם!!!
אני מצטער אולי להוציא אותך מהבועה שלך אבל אפילו רוב הדתיים פשוט לא יתחברו לאריאל בחיים (ואין בכלל על מה לדבר במקרה של חילונים) ולכן זה בכלל לא אפשרי לחבר ולהתחבר אל העם בלי בני עקיבא!!!
לדעתי אם אתה חושב שבנ"ע היא תנועה כ"כ רעה ואריאל היא תנועה כ"כ מושלמת ובנ"ע זה פשוט רע ושלילי, אז למה שלא תשיג רבנים שתומכים בעמדה שלך???
אני יגיד לך למה! כי אתה פשוט מעדיף להתנתק ולהיות בלי דאגות ולחשוב שאתה נמצא במקום הכי מושלם עלי אדמות ומה אכפת לך ממקומות אחרים!!
חאלס!!! מה שאתה עושה זה פשוט גובל בשנאת ישראל, הניתוק הזה בכוונה והשלילה הכל כך חזקה של בני עקיבא זה כבר מוגזם!!! תלמד קצת מה זה אהבת ישראל וכמה צריך לחבר את העם...
אני יודע ומקווה שלא כל פעילי התנועה באשר הם חושבים ככה... זה פשוט היה ממש מוגזם!!!
מצטער על הבוטות בתגובה הזאת אבל תתעורר! תפקח את העיניים ותבין שאי אפשר לפעול לבד!!!