הגשמה בתנועת אריאלdvirs

שלום, רציתי לדעת למה בתנועת הנוער של אריאל אין מחלקת הגשמה - מחלקה שתממש את הערכים של התנועה???
מה זה שווה כל העבודה של ה-8 שנים הזאת אם אין משהו שנותן הגשמה של הערכים של התנועה? הבניה של כל אחד ואחד צריכה לבוא מתוך הרעיון שאתה בונה את עצמך עכשיו על מנת לבנות אחרים בהמשך!! אז למה בתנועת אריאל אין מחלקת הגשמה שמגשימה את הערכים הללו??? יישום הערכים זה הדבר הכי חשוב!!

בתור מדריך בבנ"ע אני יודע שיש לי המשכיות בתנועה והתנועה מתווה לי דרך חיים שבה אני מממש את הערכים שעליהם חונכתי וגדלתי כגון של"פ, גרעיני נח"ל וכו'...

למה באריאל אין הגשמה של חזון???

כי אצלינו איןפלספנית
בס"ד
"מחלקת הגשמה", כולנו-רובנו לפחות- בסופו של דבר- "מגשימים" את האידאלים שלנו.

מה שאתם קוראים "מחלקת הגשמה"- אאל"ט, שאצלינו הוא נקרא, למשל "גרעין חב"ב."
יש כאזת מחלקה!!~אהרלה~!נתניה
על איזה 8 שנים אתה מדבר?
אריאל קיימים קצת יותר משמונה שנים...
בטח 28...פלספנית
שמונה שנים שכל אחד אמור להיות בתנועהdvirs
מתחילת היותו חניך ועד סיומו בהדרכה.
ואם אפשר לדעת מה ועשה המחלקה ולמה האנשים מאריאל ששאלתי אותם אם יש כזאת מחלקה אמרו שאין??

ול"פלספנית" - חלק מההגשמה זה העבודה ביחד להגשמה ומסגרת מסוימת שבה אתה פועל עפ"י הערכים הנכונים שעליהם חונכת. ויש גרעיני חב"ב גם בבני עקיבא (עד כיתה י"ב) והם גם פועלים בנוסף להגשמה ולא כחלק ממנה. יישום בחיי המעשה לא חייב להיות חלק אינטגרלי מתנועת נוער?? האם עלינו לפעול רק כאשר אנחנו נוער??
*ולמה המדריכים מאריאלdvirs
צ'מע, אינלי תשובה לענות לך כי אני עוד לא חב"ב.פגזניקית גאה!
אבל אני לא מבינה בכלל ת'שאלה.
למה אתה בא בכלל בקטע של "למה לבני"ע יש ולכם אין?" - כאילו כל מה שבני"ע עושים- גם אנחנו צריכים לעשות??
אולי אני אלך ואשאל למה בני"ע לא... (כל מיני דברים שאריאל כן)..
כאילו מה שבאתי לומר זה- ישלך מה לומר, סבבה, אבל אל תבוא בצורת השוואה כאילו אנחנו חייבים לעשות מה שבני"ע עושים.
אל אל תגיבי!אפוש
ב"ד
אל תעיקי-אם אין לך מה לומר פשוט תשתקי!!!
באריאל בניגוד לבנ"ע!~אהרלה~!נתניה
לא תמיד אתה שומע מה עשתה כל מחלקה...
מי שמעוניין בפרטים על המחלקה ופעולותיה:
מיה רכזת הגשמה: 0523003173
חוצמזה שמדריכם לא תמיד יודעים מה הולך בהנא"ר...
8 שנים של חינוך.ישי ויזנר
חב"א, בעיקרון (אם כי זה "מקוצץ" קצת ברוב הסניפים)...
אני לא רוצה להיות בוטה,ישי ויזנר
אבל גם לי יש שאלה- למה צריך כל הזמן להשוות?
מה זה מעניין אותך בבנ"ע יש ופה אין?

אם היית בא ומציע לעשות, אני מבין. אבל אתה לא בא בגישה של לתקן, אלא בגישה של "תראו שאתם פחות טובים ממני" (לפחות ככה זה נשמע).
עם גישה כזאת- אני מצטער, אבל שב בבנ"ע ותעשה שם מה שאתה רוצה.

אם אני טועה והכל מכוונות טהורות- אני מצטער, אבל משום מה אני מרגיש שזה לא ככה...
כן, זה מה שאמרתי.. אם זה לא ככה- צטערת..פגזניקית גאה!
מצטער, לא ראיתי...ישי ויזנר
כל מה שאמרתי הוא בשם "פגזניקית גאה!" ("האומר דבר בשם אומרו מביא גאולה לעולם"- רבי אלעזר בשם רבי חנינא (מגילה טו, א))...
מסכים עם ישי ויזנר בשם פגזניקית...*$*עמנואל*$*
לא ניסיתי להשוות כי אני יודע שאי אפשר ולא צריךdvirs
אני פשוט אומר את זה מתוך זה שבשנה האחרונה אני אישית בתור פעיל בבנ"ע, הבנתי שזה בעצם המטרה והבאתי את הדוגמא מבנ"ע בגלל שאני יודע מה הולך שם מבחינת הגשמה, וזה פשוט כבר נראה לי "חסר" אם אין הגשמה בחיי מעשה כי זה העיקר, לא?? כל השנים עד השלב שבו אתה מסיים את תקופת ה"נערות" והופך לבוגר שלא ברשות מסגרת מסוימת, האם לא חשוב שתהיה המשכיות לחינוך הזה? כשיש מסגרת מסוימת של עשייה העשייה הרבה יותר מרובה והרבה יותר מסודרת. ומהסיבה הזאת אני תמה למה לא כל חב"ב של אריאל יודעים על הקיום של מחלקת ההגשמה?

אני באמת לא רוצה לתקוף ומשתדל שזה יהיה רק בירור... יכול להיות שאני תועה וזאת לא הדרך, אבל פשוט זה נראה לי הדבר הכי חשוב, הההגשמה בחיי במעשה!!!
אשמח לתגובות...
אתה צודק*$*עמנואל*$*
אבל בכל-זאת זה שאנחנו לא יודעים על מחלקת ההגשמה- לא אומר שאנחנו לא מגשימים את האידיאלים וכו'.. בחיי היום יום
לרגע לא חשבתי שאין הגשמת אידאלים...dvirs
אבל זה פשוט זה נראה קצת בזבוז שלא מכוונים את כל חברי התנועה למחלקת ההגשמה כי יש אנשים שגם אחרי שהם לומדים מקבלים ומתחנכים על משהו מסויים ברגע שהם יוצאים מהמסגרת הזאת הם לא יודעים לכוון את עצמם להגשמה בחיים, הם מגשימים רק אידאלים מסויימים ופחות יש להם מסגרת שבה הם יכולים לפעול ולהיות מכוונים...

לפעמים בתור חברי תנועת יש נוער (במיוחד נוער אריאל המקפיד על שמירה מקסימלית)
יש מגבלות מסוימות ולכן לא עושים דברים מסויימים אבל לאחר שאתה בונה את עצמך ויותר מוכן לבנות אתה חייב לממש את הכח הזה ואם זהו אידאל של התנועה אז למה לא לחזק אותו ולפרסם אותו?
אנ'לא יודע בדיוק מה מחלקת ההגשמה עושה...*$*עמנואל*$*
אבל אם יש מישו שיצא מהמסגרת (במקרה הזה- אריאל) איך מחלקת ההגשמה יכולה לעזור לו?
אני מתכוון שהוא יצרא מהמסגרת של אריאל,dvirs
ז"א שהוא סיים את תקופתו כמדריך ומרגיש כבר שאין לו מה לעשות וכדומה או שהגיע לשלבים בחיים בהם הוא "חופשי" ממסגרת שמכוונת אותו לאידאלים ושיוצרת לו עשייה למען עם ישראל... המסגרת הזאת תיתן לו לפעול!! יש לדעתי הרבה אנשים שקשה להם יותר ליצור דברים אבל ברגע שהם מרגישים שיש מישהו שמוביל אותם / משהו שמוביל אותם הם פועלים ועושים דברים (אני מעיד על עצמי בזה ואני מכיר גם הרבה אחרים). הרבה פעמים אדם בודד לא יכול לעשות ולפעול בדברים מסוימים (כגון דברים שבהם אדם צריך עוד כח אדם) ואז יש לו 2 אפשרויות: 1) ליצור מסגרת חדשה שבתוכה יהיו האנשים שבראש שלו ושרוצים לעשות את אותם הדברים 2) להצטרף למסגרת קיימת בעלת הדרישות שלו.
לדעתי רוב האנשים יתיאשו או אפילו לא ינסו את האפשרות הראשונה ולכן אם קיימת האפשרות השנייה (שבמקרה הזה זה מסגרת לאחר סיום הפעילות הסדירה בסניף בתור חניך או מדריך) שבה צריך "רק" להצטרף אליה ולפעול דרכה.

לדעתי אם יחנכו לפעול במסגרות של עשייה אז האנשים שלא תמיד יכולים ליצור מסגרת יצטרפו אליהם ודרך המסגרות האלה יהיה הרבה יותר כח לפעול בעם ישראל!!!

מצטער אם הכברתי במילים אבל אלו דברים שמגיעים מהלב... רק בכוחות משותפים נוכל להביא את הגאולה!!!
פעם נוספת, יש מחלקת הגשמה באריאל.!~אהרלה~!נתניה
והיא דואגת לכוון ולווסת את בוגריה.
כרגע יש בעיה בכלל בחח"ב בנים של התנועה, ולכן אתה, בתור בן, פחות שומע עליה.
אהרלה אתה טועההאריאלניקהנאמן
מחלקת בוגרים אינה מחלקת הגשמה- יש הבדל תהומי בין השניים

לדעתי כפי שכבר כתבתי תנועת אריאל אינה צריכה מחלקת הגשמה, כי אנחנו משפיעים בעיקר על עצמנו אנחנו לא מחפשים 'לתקן' אחרים כמו בנ"ע אנחנו משפיעים על עצמנו ובעקבות כך אחרים מתתקנים בעצמם, כמו שבאמת קרה לתנועת בנ"ע שכל הסניפים 'הנפרדים' כיום קיימים אך ורק בגלל שתנועת אריאל השפיעה על עצמה. ובנ"ע הושפעו תוך כדי.
נכון! צודק!!~אהרלה~!נתניה
רק ציינתי, שיש מי שמכוון את הבוגרים.
אני ממש לא מסכים איתך!!!dvirs
אתה טוען שכל ההפרדה בבנ"ע הגיעה מתנועת אריאל???
ההפרדה בבנ"ע הגיעה מתוך רצון של מחנכים לפעול בדרך הישר בלי קשר לתנועה זו או אחרת!!!
בכל סניף בנ"ע באופן תמידי אנשים עם יד על הדופק בודקים את המצב הקיים וכמה אפשר לשנות את המצב הקיים ולשפר אותו... פשוט בשנים שקדמו לאריאל זה כנראה היה יותר קשה להפריד סניפים (ולכן רק לפני זמן יחסית מועט קמה תנועת אריאל), ולאט לאט ובסייעתא דשמיא סניפי בנ"ע אכן עולים ומשתפרים, כל אחד ומצבו הוא.

לעניין הגישה הכללית, הדרך הזאת הראית לי קצת אגואיסטית, זה נשמע כמו: "אני יטפל בעצמי ואחרים ירגישו מזה טוב" - אמנם קודם באמת צריך להשפיע על עצמך ולתקן את עצמך אבל באיזשהו שלב בחיים כל אחד חייב לפעול בדרך זו או אחרת למען עמ"י בדרך חברתית!!! תחשוב שכל הציבור הדתי היה דואג לשפר רק את עצמו, אז נכון שיכול להיות שאז היה יותר טוב מבחינת הדתיים, אבל ברגע שכולם מתעסקים רק בעצמם פותחים את הקרע עם שאר העם שאינו דתי!!!
מה לעשות שכל גדולי הדור חושבים כמו שמחנכיםהאריאלניקהנאמן
באריאל, וכל גדולי הדור מתנגדים לבנ"ע. על זה נאמר 'לך תחפש ת'חברים ש'ך'
ומה הועלת במשפט הזה?ישי ויזנר
איך המשפט הזה שלך קירב את הגאולה?
מצב רוח קרבי, אה?תפוזה 1
לי?ישי ויזנר
יש משהו בדברייך...
באמת אין לי כ"כ מ"ר...

אבל זה לא נאמר מתוך עצבנות, זה נאמר מתוך כאב...
נראלי שתפוזה התכוונה לאריאלניק..פגזניקית גאה!
דווקא התכוונתי לישי.תפוזה 1
נסה לחשוב איך תיראה המדינה אם תהיה בהdvirs
רק תנועה דתית אחת וזאת תהיה תנועת אריאל "שכל גדולי הדור חושבים כמו שמחנכים בה", אתה חושב שבאמת המדינה תתקדם??? אתה יודע איך אחוזי החזרה בשאלה ירקיעו שחקים??? את יודע איך הקרע בין דתיים למסורתיים וחילוניים יגדל?

מה שאני מנסה להגיד זה שלכל תנועה יש את התפקיד שלה. ל-2 התנועות האלה יש תפקידים שונים בעם, אחת פונה יותר ל"חזקים" ואחת שפונה גם לאלה ש"חזקים" פחות.
מה לעשות שבתנועה שפונה גם ל"חזקים" פחות צריך שיהיה משהו שימשוך אותם ולפעמים בגלל זה רמתה התורנית של התנועה נראית אולי נמוכה אך הרמה התורנית הכללית בעמ"י עולה ועולה בזכות התנועה הזאת עם השנים!

ו"כל גדולי הדור" -
א. זה לא הגדרה הנתונה לשיפוטך וגדולי דור רבים הקימו את בנ"ע וחיזקו אותה אבל כבר היה על זה דיון בפורום בנ"ע...
ב. אני מוכן להתערב איתך שאין גדולי דור שטוענים שצריך לסגור לגמרי את בנ"ע. למה? כי יש לבנ"ע תפקיד חשוב מאוד בעם ישראל!! והיא נחוצה במתכונת שלה כרגע! ובתפקיד שלה היא כן מחנכת לדברי גדולי הדור אבל פחות אנשים מיישמים את זה מכיוון שמראש הם לא ברמה התורנית של אנשים שמגיעים לאריאל (זה חלק מהעניין של הקהל יעד המורחב של בנ"ע לעומת הקהל יעד המצומצם של אריאל) אבל בכל זאת בזמן היותם בתנועה הם מחזקים ומתחזקים! ומה לעשות יש כאלה שנמצאים במצב התחלתי תורני קשה ועל מנת שהם יעלו "מישהו" צריך לעשות את העבודה ולעזור להם.
ג. אני בכלל לא בטוח שגדולי הדור חושבים לחזק רק את עצמם ושהשאר יתוקנו מזה... אם אתה חושב שזאת צורת חשיבת גדולי הדור - לדעתי אתה תועה בגדול.. לפי מה שאתה אומר כל אחד צריך לפעול רק ב-4 אמותיו ולחכות שהעולם יתוקן מעצמו, סלח לי, זה נראה לי השיטה הכי גרועה שיכולה להיות, ואני לא מאמין לזה שאריאל באמת דוגלת בזה... אתה מציב את עצמך לפני עם ישראל???

לכן, אל לך לשפוט את בנ"ע בצורה שבה שפטת אותה. לפי דעתי 2 התנועות (וכמובן גם תנועת עזרא) חשובות לעמ"י ופשוט כל אחת מכוונת לקהל יעד אחר.

בעז"ה לאט לאט עמ"י כולו יתחזק ואז נוכל להיות כאיש אחד בלב אחד!
מסכים מאוד*$*עמנואל*$*
אבל בכל זאת מי שמספיק חזק מהחניכים(!!) שיעבור לאריאל והמדריכים
(החזקים יותר) יעזרו לחניכים שקשה להם ברמה הדתית
אתה בעצם אומרהאריאלניקהנאמן
''נסה לחשוב מה יקרה עם כל עמ"י יקפיד על התורה, נראה לך שזה יצליח" אלו הם דבריך ללא הכיסוי, אכן ידידי אתה מיזרוחניק

לא ולא!!! אתה מבין מה שאתה רוצה להבין!!!dvirs
א. אני לא מבין מה הבעיה בלהיות מזרוחניק...
ב. אתה כנראה בכלל לא הבנת מה שאמרתי... מש שאמרתי הוא שכיום תנועת אריאל, ובכלל כל תנועה אחרת, לא יכולה לפעול לבדה מכיוון שיש כיום של כך הרבה סוגי אנשים שונים בעם ואריאל מכוונת לתחום כ"כ מצומצם של העם שבעצם אם היא , או כל תנועה אחרת, יפעלו לבד, עמ"י לעולם לא יתחבר!!!

בני עקיבא היא החלק שמחבר את העם!!! בזכות בני עקיבא אנשים מהציבור הדתי ה"חלש" - נשארים בו ולא עוזבים אותו ואפילו מתחזקים, ואפילו חלק מהציבור החילוני חוזר בתשובה בזכות בני עקיבא!!!

האם זה היה עוזר ששליש מהציבור הדתי יסתגרו בתוך עצמם ויפעלו עפ"י תנועת אריאל וכל השאר היו מתפקרים???

גם אם האידאלים של אריאל הוא האידאלים הכי טובים ונכונים בעולם (וזה בכלל לא בטוח) זה לא אומר שאריאל יכולה וצריכה לתפקד לבד בעולם!!!
אני מצטער אולי להוציא אותך מהבועה שלך אבל אפילו רוב הדתיים פשוט לא יתחברו לאריאל בחיים (ואין בכלל על מה לדבר במקרה של חילונים) ולכן זה בכלל לא אפשרי לחבר ולהתחבר אל העם בלי בני עקיבא!!!

לדעתי אם אתה חושב שבנ"ע היא תנועה כ"כ רעה ואריאל היא תנועה כ"כ מושלמת ובנ"ע זה פשוט רע ושלילי, אז למה שלא תשיג רבנים שתומכים בעמדה שלך???

אני יגיד לך למה! כי אתה פשוט מעדיף להתנתק ולהיות בלי דאגות ולחשוב שאתה נמצא במקום הכי מושלם עלי אדמות ומה אכפת לך ממקומות אחרים!!

חאלס!!! מה שאתה עושה זה פשוט גובל בשנאת ישראל, הניתוק הזה בכוונה והשלילה הכל כך חזקה של בני עקיבא זה כבר מוגזם!!! תלמד קצת מה זה אהבת ישראל וכמה צריך לחבר את העם...

אני יודע ומקווה שלא כל פעילי התנועה באשר הם חושבים ככה... זה פשוט היה ממש מוגזם!!!

מצטער על הבוטות בתגובה הזאת אבל תתעורר! תפקח את העיניים ותבין שאי אפשר לפעול לבד!!!
התגובה הקודמת מבוססת גם על דבריך פה וגם עלdvirs
מה שכתבת בשרשור הזה: Forum/Forum.aspx/t44655#1
שכחתי שאני לא מדבר עם דביר שנער... לקחהאריאלניקהנאמן
לי הרבה זמן להבין...
כן, דרך אגב אני מכיר אותו קצת...dvirs
עד עכשיו חשבתי שהוא לא פורש מסיבות 'אידיאולוגיות'האריאלניקהנאמן
כנראה שאומנות השקר של הבן אדם חסר חוט שדרה הזה עוברת גבולות
וקידר הסביר לו מספיק פעמיםהאריאלניקהנאמן
אז אל תרשום הודעות שאת יודע שאת התשובה. מה שקידר אמר זו האמת, אתה-שקר, שקר גמור.!
הבחור לא יודע שהוא אף פעם לא היה מדריך באריאל.האריאלניקהנאמן
גם אם הוא לבש חולצת תנועה זה לא הפכו למדריך. לא השקיע כלום בחניכים שלו, אף פעם לא עשה פעולות באמצע שבוע וגם בשבת הוא שאלני אם יש לי פעולה להביא לו, בטח שתרגיש שלא תורם כלום באריאל כי אף פעם לא השקעת כלום באריאל שתרגיש שאתה תורם. אף פעם לא אני ולא הקומונר יצ"ו סמכנו עליך תמיד חשדנו בך, עד שקידר הטעה אותנו לחשוב שאפשר להפקיד חיים של חניכים באריאל בידי אדם מתוסבך כמותך...

שנייה, אתה עדיין חושב שאני דביר שנער???dvirs
קוראים לי דביר שליט ואני מדריך בבנ"ע מודיעין ואין לי קשר לדביר שנער וכבר כמה הודעות שאתה כותב אני לא מבין על מה אתה מדבר!!!
על מה אתה מדבר??? ומי זה בכלל קידר??dvirs
אתה דביר שנער.האריאלניקהנאמן
זה לא שב"טעות" אתה מכיר אותו, וב"טעות" הדברים שכתבת לעיל הן בדיוק הדברים שהוא הטיח בנו, שאנו לא תורמים לעמ"י. ובגלל זה הוא עוזב.
אי אפשר לעבוד עלי.. אהה וגם לא בטעות השם משתמש שלך זהDVIRS(דביר, ש' שנער
ואם בכ"ז אתה לא הוא אז אני מצטערהאריאלניקהנאמן
התכוונתי למיזרוחניק אחר
מה שעשית פה זה לכלוך לתנועת אריאל!!!dvirs
כרגע אמרת כל כך הרבה לשון הרע שאם לא הייתי רואה קודם שאתה מנותק לגמרי מתנועת אריאל ומעם ישראל אז עוד הייתי יכול לחשוב שכל האריאלניקים ככה!!!

אני מכיר ממש קצת את דביר שנער (הייתי איתו בקייטנה ופגשתי אותו קצת מאז), אבל מה שעשית פה זה לשון הרע כזה מוגזם ומגעיל וזה ממש לא בסדר!!!

אני לא יודע למה אתה מתכווין במה שאמרת על דביר שנער אבל לפי מה שכתבת פה אתה זה שלא ראוי להיות מדריך, ואין לי עוד טעם להתווכח איתך על אידאולוגיות של אריאל אם אתה בכלל לא יודע מה הם או לא מיישם אותם!!!
למה אתה מדבר ככה?!?!אנונימי (פותח)
אני לא מבין מה זאת ההתנשאות הזאת שמישהו באמת ובתמים שואל שאלה עניינית על תנועל אריאל ובמקום לענות לו לעניין מתוך נימוקים אמיתיים אתה עונה לו מתוך התנשאות של "אתה מזרוחניק אז שתוק, אין לי מה לדבר איתך"
ועוד אתה מרבה בלשון הרע על "דביר שנער". אני מאוד מקווה שאתה לא באמת מייצג את התנועה, ומקווה שלפחות את חניכים שלך אתה לא מחנך להתנשאות על אנשים אחרים ולהרבות ב"מצות" לשון הרע.
אכן אתם צודקים אני טעיתי.האריאלניקהנאמן
אנא המנהל מחוק את ההודעות האחרונות שלי בשרשור זה
טעית בלי קשר ללה"ר וההתנשאות.פלספנית
בס"ד
טעית מבחינה מאוד עקרונית.

"לדעתי כפי שכבר כתבתי תנועת אריאל אינה צריכה מחלקת הגשמה, כי אנחנו משפיעים בעיקר על עצמנו אנחנו לא מחפשים 'לתקן' אחרים כמו בנ"ע אנחנו משפיעים על עצמנו ובעקבות כך אחרים מתתקנים בעצמם"?!?!?!??!?!?!?!?!?!

אז לא, לא, לא, שוב לא, אמרתי כבר שלא?
אנחנו מחפשים *להתמלא מספיק*, בחב"א, ואז נוכל לתקן גם אחרים.

לשם שינוי אני עם אהר'לה! (אולי!)אנונימי (פותח)
יש מחלקת הגשמה (או במילים של אריאל מחלקת היזמים...) כרגע זה עוד קטן אבל זה יתפתח אי"ה ויהיה אחת המחלקות ה-טובות!!!
נ.ב. לכל מי שטעה מחלקת מיזמים (שאחראית עליה מיה שוקרי) היא לא דואגת לבוגרים... היא מפעילה מבצעת ומארגנת מיזמים בעיקר לחב"ב!!!
לגבי הצורך במחלקת מיזמים: אני אישית לא מבין מה ההבדל בין מחלקת הגשמה/מיזמים לגרעין חב"ב שניהם פועלים באותו מישור למען אותה מטרה עם אותם חברים כדי לסייע לאותו עם (וחלקים דומים בעם)!!!
ודבר אחרון: אני ממש מתפלא עליך רביי אדרי!!! אתה?! רכז חב"ב בדימוס?! איך אתה אומר שאין כל צורך במחלקת הגשמה / מיזמים / גרעין חב"ב?!
איך אתה אומר שאחרים צריכים ללמוד מאיתנו, כי אנחנו מחונכים טוב?!
זה אשכרה גאוותנות! "אני הכי טוב, קדימה חבר 'כזה ראה וקדש'"
נראה לי שיש הרבה מאוד צורך בפעילות חב"ב אבל גם חב"ב וגם הגשמה נראה לי ממש מיותר!!! בצלב"א
מה שצריך להיות הוא*$*עמנואל*$*
שאריאל ובנ"ע יתאחדו בעוד שהמדריכים החזקים יותר ידריכו בבנ"ע ויעבירו לאריאל מי שמספיק התחזק ובאריאל יחנכו אותו לשמירה וכו'..
בקיצר, העם צריך להתאחד וזה צריך להתחיל מביננו לבין עצמנו ואז לעבור לשאר (חילונים, שמאלנים, וכו'... וכו'...)!!!
וואו איזה חזון עמנואל אני ממנה אותך להרצל הבא...420mal
לפעמים זה לא כזה חשוב שהם ייתאחדו..פגזניקית גאה!
אנחנו צריכים לאהוב אותם, אבל מותר לנו לא להסכים עם חלק מהדרך שלהם!!
אבל עדיין לזכור, לאהוב.
נגיד אם יש הרקדות אני בכיף ארקוד עם בניעקביאית.. אינלי בעיה!! היא אחותי!!
אולי אנלא מסכימה עם הדרך שלהם- אבל אני אוהבתותם כמו כל יהודי!!

אני גם לא חושב שצריך לאחד, אני חושב שמה שקורה היוםdvirs
זה חלק מתהליך בירור של עמ"י מהי הדרך הנכונה. עכשיו זה שלב של ניסוי וטעייה.
אבל צריך תמיד להבין שאנחנו עם אחד ומחנה אחד ובתור בני אדם, ובתור יהודים מאמינים אנחנו עם אחד וצריכים להבין ולקבל גם את דעתו של האחר (במיוחד אם ההבדלים הם לא הבדלי שמים וארץ...).
בקטע הזה- מסכימה ממש!!פגזניקית גאה!
בנתיים לא לאחד את כולם..
יום יבוא- ואלי זה יקרה.. (ואולי לא..)
בנתיים אין צורך..
נכון, אבל שוב חשוב להדגיש-פלספנית
בס"ד
אולי לא לאחד, אבל לאהוב, ולקרב.
ולא להתנשא מעל אחרים- הם לא פחות טובים ממך.
כשאמרתי לאחד התכוונתי לאיחוד לבבות, לחברdvirs
לבבות בדרך של הבנה, להבין שאחרי הכל אנחנו עם אחד ויש לנו מטרה כללית משותפת ולפעמים פשוט הדרכים להשגת המטרה שונות...
גמני התכוונתי לזה*$*עמנואל*$*
כי אם לא יבינו אחד ת'שני אז אין מצב שתבוא הגאולה!!!
כן נו מוריה, זה מה שהתכוונתיי..פגזניקית גאה!אחרונה
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך