בעז"ה
מה שלומכם? 
באיזשהו מקום אני לא מתביישת לכתוב כאן כי די גדלתי בערוץ הזה (כן, כן..רציני)
ולכן למרות נתק השנים שחלפו תמיד תהיה בי פינה חמימה בלב לכאן
על כן נזיל כולנו דמעת התרגשות (לא מצאתי סמיילי בוכה.. אנשים כאילו לא בוכים פה??)
ואומר לכם דבר מה,
אמנם כתבתי כאן לא מזמן על התקופה הזו שאני עוברת, היציאה לחיים והפרידה מהנערות שעבדתי איתן שנה יפה ומדהימה.. וביקשתי שימחקו את השרשור, כי היה לי קשה עם התגובות, עם הניצלו"שים, ושכחתי לקחת דברים כאלו בחשבון.
אך עכשיו כשאני שוכחת לרגע את הטראומה ההיא (סתם חחח) אני מבקשת מכל הבנות שכאן, שבגילי פחות או יותר בבקשה בבקשה תחשבו אם אתן מכירות בנות שמחפשות שותפה בירושלים, עם עדיפות גדולה ורבה לקרית משה. (ואם לא אתפשר) שכן אני בלחץ מהותי ואמיתי (זה רק היה בשביל ההמחשה) לגבי השנה הקרובה הן מבחינת דירה והן מבחינת עבודה.
לכן, אני פונה אל הלב האדום הפועם בקרבכם. אנא יהודים יקרים! רחמנים בני רחמנים! הקדישו דקה של מחשבה עבור מי שאתם לא כל כך מכירים אבל היא בסה"כ יהודיה פשוטה שרוצה להרגיש שדברים קצת זזים בחיים שלה..
(ואם את ממש אוהבים אותי, אז אתם כל יכולים להתפלל שדברים קצת יותר מהותיים יזוזו בחיים שלי..
ׂׂ )
החברה שהייתה אמורה לגור איתי שנה הבאה הודיעה לי שהיא מתחתנת עוד שבועיים וחצי.. מממ
כן, היא עצמה הופתעה גם כן.
בכל אופן,
חשיבה על חברות-שמחפשות-שותפות, ברכות וסמיילים של חיבוק או חיוך יתקבלו מה זה בברכה!
שוברת
וקיצורו ;- ( ללא הרווח

זה לא דוקטורט אבל אם כבר מעניין אם כך למה הוא מגיב מאנונימיי? או שהוא מגיב מאנונימי רק בקללות חח ואז אני מבין אותו

יש לך זיכרון צילומי לניקים …