אחד שמתעסק עם צפנים תנכייםkobi36
יש מישהו שדיברתי איתו שמתעסק עם צפנים תנכיים וקוראים לו גיל הטלפון שלו הוא 052-8540490
הוא אומר שיהיה רעש אדמה חס ושלום לא עלינו בחודשים אוגוסט ספטמבר ביקשתי ממנו את התאריך המדויק של הצופן כי אני יש לי פחד מרעידות אדמה
אז הוא לא נתן לי את התאריך המדויק .
יש לי שני שאלות בבקשה אליכם :1.מתי זה יקרה ?
2.ואיך מונעים את הרעידה המדוברת
אני מפחד פחד מוות , אני אדם צעיר רווק לא ראיתי עולם עדיין אנא בבקשה ממכם אני מתחננן לפניכם תעזרו לי .
המסנגר שלי הוא :kobi-roz@bezeqint.net
בתודה קובי
אסור להאמין לדברים כאלה זה סתם מפחיד ואין לךחילא דמשכנא
אסמכתא שזה באמת עובד,לא כדאי להאמין לדברים כאלה אף פעם כי זה סתם מבלבל ומסית מעבודת ה' הדרך הכי טובה זה להתפלל לה' שיגאל אותנו ולעשות הכל כדי לקרב את המשיח!!!
באמת לקרב את משיחדוד נחמן
כי הוא יכול לבטל גם גזירות מאד קשות.
והעיקר שרציתי לשאול (בתחילה את חסידת השם וגם כל מי שמעונין לענות)באמת מה הפירוש ל- "לעשות הכל כדי לקרב את המשיח"?
קוביאנונימי (פותח)
קודם כל- רעידת אדמה אמורה להתרחש רק בפעם השלישית שבה גוג(לך תדע מי זה באמת) יגיע לאדמת ישראל, וזה יקרה רק אחרי שהמלחמה האמורה תתחיל (במידה וזה בכלל יקרה). תקרא יחזקאל. "ויהי ביום בוא גוג על אדמת ישראל" וכ'ו.

דבר שני- גם בראש חודש סיוון טענו כמה חכמולוגים שהם הצליחו למצוא צופן והכריזו שבי'ח בחודש תהיה רעידת אדמה.

דבר שלישי- כמו שעניתי לך בערך 6000 פעם בפורום של המייחל- אם תסמוך על השם באמת אז הוא לא יפקיר אותך.

אבל לסמוך על השם לא אומר לשבהת כל היום מול המחשב ולדבר על הפחד שלך. לסמוך עליו זה להבין שאם הוא נתן לנו מצוות לקיים אז הוא יודע על מה הוא מדבר.
ולכן עד שלא תעשה את הכי טוב שאתה יכול- גם אם זה לא הרבה, איך אתה יכול לבקש ממנו שישמור עלייך?
קיבלנו כמה חוקים. 613 ליתר דיוק.
אין מצב שזה סתם. לא נראה לי שלקב"ה משעמם והוא החליט לענות אותנו. תבטח בקב"ה ותבין שאם הוא נתן לנו חוקים, והודיע שבאם נשמור על אותם החוקים לא יאונה לנו כל רע- אז כנראה שזאת האמת.
השם קרוב לכל מי שקורא לו באמת!
ולכן מי שבוטח בקב"ה באמת, אין לו שום סיבה לפחד משום דבר בעולם.

ואני מקווה שהתשובה הזאת הספיקה לך קובי, כי עניתי לך עליה כל כך הרבה פעמים ואני מתחיל לחשוב שאתה סתם שואל שאלות בשביל הכיף. או שיש לך זיכרון של דג ואתה שוכח את התשובה אחרי ארבע שניות. לא יודע מה.
בקיצור- סמוך על הקב"ה והוא לא יפקיר אותך. אפילו יהודי שהוא החוטא הכי גדול בעולםם מקבל מחילה אם הוא חוזר בתשובה באמת. אם תקרא בתנך תגלה שאפילו לאחאב השם סלח ואמר שהוא לא פוגע במי שמתחרט על מעשיו.
אז זה הזמן להפסיק להרהר ולהתחיל לפעול. תחזור בתשובה. כמה שאתה יכול. כל פעם קצת. זה ממש קשה, אבל זה יתן לך שלוות נפש וביטחון.
מניסיון תאמין לי זה שווה את זה.
אז יאללה קובי. אם עוד פעם תשאל מה עושים זה רק יראה לי שאתה לא רציני בכלל.
ת-ח-ז-ו-ר ב-ת-ש-ו-ב-ה!!!
ועוד משהו קטן לקוביאנונימי (פותח)
מה יש לך מצפנים תנכיים ונבואות? עזוב אותך ממיסטיקה ונבואות ועתידות.
אני חייב לספר לך מקרה שקרה לי במוצאי שבת בלילה.
הייתי אמור לנסוע לאיזה ישיבה ביום ראשון בבוקר. אבל במוצאי שבת בטעות או לא בטעות נכנסתי לאיזה אתר של קבלה. והיו שם כל מיני דברים מספר הזוהר הקדוש על השי"ת ומהו חומר וזמן וכ'ו וכ'ו. זה היה יותר מדי בשבילי. הרבה יותר ממה שהמוח שלי מסוגל לעקל כרגע. ונפלתי לדיכאון עמוק ויומיים שלמים רק רציתי למות. ביום ראשון אפילו לא הנחתי תפילין בבוקר. ביום שני הנחתי תפילין רק מהפחד, ובחוסר רצון.
ורק היום בבוקר נתתי לעצמי כאפה ואמרתי לעצמי שזה בכלל לא ענייני מהו האלהים ומה תכלית היקום. אני יודע שתורת ישראל היא אמת וזה כל מה שצריך לעניין אותי. ועכשיו אני בחזרה בדרך הישר, וזה קשה לא לשקוע, אבל למדתי לא להיכנס לבית של זרים מבלי שקיבלתי הזמנה.

העיסוק במיסטיקה לאנשים כמונו שרק עכשיו מתחילים עם הבסיס הוא הרסני. זה יכול להוביל לאבדון, ואחרי שקראתי את הקמצוץ הזה מהזוהר הבנתי בדיוק למה אנשים שנכנסו לזה מבלי ידע קודם התאבדו. ברוך השם אני בן אדם חזק וקיבלתי את הכח להתעורר ולחזור למציאות, אבל אדם יותר חלש ממני היה פשוט מתמוטט.

אז קובי- עצה טובה בשבילך - אל תהרהר יותר מדי במה שהמוח ממילא לא יכול לעקל, תעזוב אותך מנבואות זעם ומגילוי עתידות ומצפנים אלה או אחרים, ותתמקד בפשט כרגע. כי גם אם ידעת את כל האירועים שאי פעם יקרו, מה זה היה נותן לך בכלל חוץ מהרס עצמי? נבואות ניתנו לנו כדי שנדע להיזהר, לא כדי שנשב ונחכה לסוף שלנו.
באמת, אני אומר לך מכל הלב, אתה נשמה עדינה וזה לא בריא לך. אל תתעסק עם הדברים האלה.
כל אחד בדרכו-אפשר לעשות המון דברים לדוג'חילא דמשכנא
ליישב את ארץ ישראל,ללמוד תורה,לעשות הפצות,לחזור בתשובה ועוד מלא דברים(אלו היו סתם דוגמאות קטנות)
חסידת השם הגיע העת להתיחסות רצינית.דוד נחמן
כוונתי היא כי לקרב את משיח זה נכון אך עד עתה לא התיחסו ברצינות הראויה לכך.
פירוש - כדי לקרב את משיח היה נכון ללמוד בתחילה מה באמת מקרב אותו ולא כל דבר שאנו חושבים או השתרש בדעת העם מקרב את משיח,
לפעמים בגלל שלא למדנו מה נכון אנו פועלים פעולה שאנו בטוחים כי תקרב אותו וזה באמת פועל ההיפך ואנו אפילו לא יודעים שהוא התרחק שטעינו שלמרות כוונתנו הטובה זו לא היתה הכוונה של הקב"ה.
משיח הוא הכפרה הוא הסליחה של עם ישראל בסבלו הוא עוצר את מידת הדין שלא תגיע לעם ישראל והופך אותה לחסד שיגיע לעם ישראל, הוא מורה צדק שבא ללמד אותנו כיצד לעבוד את השם יתברך, ובלי דמיונות ודיעות שגויות כמו שרבו בדורנו זה.
אז שאלתי אותך כי קיוויתי שכשאומרים לקרב את משיח אומרים זאת ברצינות ובכוונה ומוכנים באמת לעשות הכל שכך יקרה ואם מוכנים לעשות הכל], הרי שבתחילה ילמדו מה לעשות וכיצד כדי שזה אכן יקרה ולא חס ושלום נפסיד ההזדמנות בדור הזה.
הגיע העת לרצינות וכוונה ומעשים במסירות נפש הראויה לעם ישראל ולא רק דיבורים בעלמא.
משיח רוצה לבוא אנו צריכים לקרב אותו.
הוא הפחיד אותי בטלפון תתקשרו אליו בבקשהkobi36
ש מישהו שדיברתי איתו שמתעסק עם צפנים תנכיים וקוראים לו גיל הטלפון שלו הוא 052-8540490
הוא אומר שיהיה רעש אדמה חס ושלום לא עלינו בחודשים אוגוסט ספטמבר ביקשתי ממנו את התאריך המדויק של הצופן כי אני יש לי פחד מרעידות אדמה
אז הוא לא נתן לי את התאריך המדויק .
יש לי שני שאלות בבקשה אליכם :1.מתי זה יקרה ?
2.ואיך מונעים את הרעידה המדוברת
אני מפחד פחד מוות , אני אדם צעיר רווק לא ראיתי עולם עדיין אנא בבקשה ממכם אני מתחננן לפניכם תעזרו לי .
המסנגר שלי הוא :kobi-roz@bezeqint.net
בתודה קובי
הבן אדם הפחיד אותי בטלפון בצורה הכי מפחידה שיש
ונתן לי הרצאה שאהוד אולמרט לא יהודי והמשיח שיבוא יהיה חייל ולפני 3000 שנה היו נישואים מעורבים ועוד איים עליי בטלפון אתה חייב לשמור שבת ולחזור בתשובה וככה תינצל
האם תוכלו לבדוק את זה בבקשה ממכם
אני מפחד
קובי תרגע הבנדם כנראה בדינים קשיםדוד נחמן
ואתה פשוט תאמר שאינך מעונין לשמוע. או שהמודעה שלך היא בכוונה, וסיבותיך ....
אשריכם ישראל...אנונימי (פותח)
איך אני ארגע ?kobi36
ומאיפה אני יודע שהוא בדינים קשים
והמודעה שלי לא בכוונה תתקשרו אליו תתדברו איתו
052-8540490 אני חושב קוראים לו גיל והוא מפענח
צפנים תנכיים אני חושב
וואי!!!!! קובי חפרת כברררר...טודרוס!
אל תאג, בעזרת ה' יהיה בסדר...

"ישראל בטח בה' ... ומגינם הוא.. אנחנו מאמינים בני מאמינים ואין לנו על מי השען אלא על אבינו שבשמים"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אל תענו לו יותראנונימי (פותח)
הוא ממשיך לשאול את אותה השאלה שוב ושוב. והוא שאל את זה אלף פעם גם בחדרי חרדים ואלף פעם קיבל תשובה עד שהעיפו אותו, ועכשיו הוא שואל את זה גם פה וגם בכדורינט. וגם שלחתי לו מייל אישי, וגם שם הוא מתעלם מהתשובה וממשיך לשאול מתי. הוא רק רוצה תשומת לב. תעזבו אותו. או שהוא פשוט רוצה תשובה נוחה יותר. שיגידו לו שהכל שטויות וככה הוא לא יצטרך לחזור בתשובה. אני מפציר בכולכם להתעלם ממנו.
זה נקרא "טרול".דובלה
אם זה כך, תתעלמו ממנו.
ככה להתעלם ממני ?kobi36
אתם לא מתביישים יהודים יקרים ?
טרולים זה שדים, מזיקיםדוד נחמן
ואם גיא אומר נכון, אז זה באמת מזיק רציני רק מאד לא מתוחכם... חה...חה
אני נראה לכם טרול ומזיק ?kobi36
אולי תתקשרו אל האדם הזה 0528540490
מה אתם אומרים ?
פשוט לחשוב ולהפנים-החיפושיתאחרונה
שה' יתברך הוא אבא שלנו.

שדואג לנו ורוצה רק לטובתנו=]
הילולת רבנו הקדושאשר ברא
מחפשת מקומות שעושים הילולה לרבנו עם עזרת נשים..
באיזה איזור בארץ?ברגוע
ירושליםאשר ברא
תבדקי על "חוט של חסד"שלג דאשתקד
בעבר היו עושים שמחה גדולה כיאה לחסידי ברסלב. הייתי שם לפני כ20 שנה וזה לא היה בישיבה בשמואל הנביא אלא במקום אחר (והרב ברלנד היה חוגג עם חסידיו במתחם של ישיבת עץ חיים, במרכז העיר). בקיצור כנראה בשל ריבוי המשתתפים הם שוכרים מקומות גדולים שיתאימו לאוכלוסייה
לא רוצה שום קשר לברלנדאשר ברא
התכוונתי לומרשלג דאשתקדאחרונה
שזה בערך מה שעשו הברסלבים. אני מתאר לעצמי שמי שאז הלך לרב ברלנד, היום נמצא אצל הרב הרוש וכדו.
געגועצאצא

וואי אני לא מאמין שאני לא באומן...

יש בי רצון מטורף להיות שם עכשיו

ישר כוח על הזכות להיות בארץ ישראלפשוט אני..
שתזכה שרבנו יזמין אותך אליו בקרוב ממש!אשר בראאחרונה
אומן ראש השנההרשפון הנודד

מי כבר סגר כרטיס ומי עוד עובד על זה?

סבסוד נסיעה לאומן בפעם הראשונהMza
שלום לכולם, בעבר היו כאלה שמסבסדים נסיעה לאומן למי שנוסע בפעם הראשונה)אני נסעתי לפני הרבה שנים עם סבסוד מלא) עכשיו בעלי גם רוצה לנסוע (בפעם הראשונה) ואני מחפשת מי שיסבסד לו.. מכירים מישהו כזה?
מחפשת שיעורים בליקוטי מוהר"ןרק להידבק בצדיק

היי
אני מחפשת סדרת שיעורים בליקוטי מוהרן שמסודרת לפי הסדר של התורות שאפשר לשמוע אותם וללמוד איתם את הס"ק
אם מישהו מכיר רב שיש לו שיעורים אני אשמח לשמוע..
תודה!

ממליץ לקנות דיסק אונקי שיעורים של הרב טייכנרמבקש אמונה

אני קניתי לא מזמן, עולה 180 שקל, ולדעתי, שווה כל שקל!  על כל ליקוטי מוהר"ן מסודר, וגם על חגים.

מסביר הכל ממש יפה וברור ומוריד את הכל למעשה

אני גם חיפשתי שיעורים על הספר מהאינטרנט ולא מצאתי, עד שגיליתי את זה באתר "ברסלב נייעס" 

יש שם שיעורים שלו לשמיעה ישירה אבל לא הכל. את יכולה לשמוע ולשפוט אם זה מתאים לך 

להלן קישור שיש בו גם שיעור וגם פרטים על הדיסק אונקי

תורה ה' תניינא 'תִּקְעוּ אֱמוּנָה': שיעור מפי הגר"ש טייכנר #01 |♪ » ברסלב נייעס

תודה!רק להידבק בצדיק

השיערים הולכים גם לפי הסדר של התורות?

כן. הכל מסודר שם בתיקיותמבקש אמונהאחרונה
אשמח אם אפשר לקשר אותישאלה.אחת

למשאית/ וואן , של נחמנים, עם רמקולים והכל. בשביל חבר.

תודות מראש.

תבוא בזמן רגיל כל ערב למרכזית קשה לפספסכְּקֶדֶםאחרונה
אשמח לשמוע מכם על הסיפור הנלצע

לפני שאשלח אגיד מה שאלתי  ובקשתי.

1 - אשמח לפירוש לסיפור. מה הנמשל?

2- שאלה שתופיע בסוף הסיפור .

וֹד שָׁמַעְתִּי מֵהָאִישׁ הַנַּ"ל שֶׁשָּׁמַע בְּשֵׁם רַבֵּנוּ הַקָּדוֹשׁ שֶׁסִּפֵּר מָשָׁל לְעִנְיַן מַה שֶּׁצְּרִיכִין לְדַבֵּר עִם אֲנָשִׁים בְּיִרְאַת שָׁמַיִם וְזֶהוּ. פַּעַם אַחַת הָיָה גְּבִיר גָּדוֹל שֶׁהָיוּ לוֹ כַּמָּה אֲלָפִים וּרְבָבוֹת. עָשָׂה הֶעָשִׁיר הַנַּ"ל פְּקֻדָּה וְאָמַר כָּל מִי שֶׁצָּרִיךְ לִלְווֹת מָעוֹת יָבוֹא אֶצְלוֹ וְהוּא יַלְוֵהוּ מִסְּתָמָא הָיוּ עַל זֶה בַּעֲלָנִים [קוֹפְצִים] הַרְבֵּה וּבָאוּ אֶצְלוֹ אֲנָשִׁים הַרְבֵּה וְלָווּ אֶצְלוֹ מָעוֹת. וְהַגְּבִיר הַנַּ"ל הָיָה אֶצְלוֹ פִּנְקָס עַל כָּל הַנַּ"ל. פַּעַם אַחַת לָקַח הַפִּנְקָס בְּיָדוֹ וְהִתְחִיל לְעַיֵּן בּוֹ וְרָאָה שֶׁהוֹצִיא הַרְבֵּה מָעוֹת מְאד עַל עֵסֶק הַהַלְוָאוֹת וְאֵין אִישׁ שָׁם עַל לֵב שֶׁיָּבוֹא לְהַחֲזִיר וְלִפְרעַ לוֹ מַה שֶּׁלָּוָה מִמֶּנּוּ. מִסְּתָמָא חָרָה לוֹ עַל זֶה, וְהָיָה לוֹ עַגְמַת נֶפֶשׁ. בְּתוֹךְ הַלּוֹוִים הַנַּ"ל הָיָה אִישׁ אֶחָד שֶׁלָּוָה גַּם כֵּן אֵצֶל הַגְּבִיר וְאִבֵּד וְהִפְסִיד הַמָּעוֹת בְּאֵיזֶה מַשָּׂא וּמַתָּן עַד שֶׁלּא הָיָה לוֹ מִמָּה לִפְרעַ חוֹבוֹ וְהָיוּ לוֹ יִסּוּרִים גְּדוֹלִים מִזֶּה. הַיְנוּ שֶׁהָאִישׁ הַנַּ"ל הָיָה לוֹ יִסּוּרִים גְּדוֹלִים מִזֶּה שֶׁאֵין לוֹ לִפְרעַ חוֹבוֹ. וְהִתְיַשֵּׁב הָאִישׁ הַנַּ"ל בְּדַעְתּוֹ, שֶׁעַל כָּל פָּנִים צָרִיךְ לְהִתְרָאוֹת פָּנִים עִם הַגְּבִיר וּלְסַפֵּר לוֹ כָּל לִבּוֹ, בַּאֲשֶׁר שֶׁהוּא אָנוּס בְּדָבָר וְכוּ'. וּבָא אֵצֶל הַגְּבִיר וְהִתְחִיל לְסַפֵּר לְפָנָיו לִבּוֹ בַּאֲשֶׁר שֶׁאֵיךְ שֶׁקִּבֵּל אֶצְלוֹ מָעוֹת בְּהַלְוָאָה וְהִגִּיעַ זְמַן פֵּרָעוֹן וְאֵין לוֹ מִמָּה לְשַׁלֵּם כִּי הִפְסִיד הַמָּעוֹת וְאֵינוֹ יוֹדֵעַ כְּלָל לָשִׁית עֵצוֹת בְּנַפְשׁוֹ מַה לַּעֲשׂוֹת בָּזֶה. וְעָנָה הַגְּבִיר וְאָמַר לוֹ מָה אִכְפַּת לִי הַמָּעוֹת הַמַּגִּיעַ אֶצְלְךָ כִּי מַה נֶּחְשָׁב אֶצְלִי סַךְ קָטָן כָּזֶה שֶׁאַתָּה חַיָּב לִי כְּשֶׁתְּסַלֵּק אוֹ לְהֶפֶךְ נֶגֶד סַךְ הַכּוֹלֵל מֵהַהַלְוָאוֹת אֲשֶׁר עוֹלֶה לַאֲלָפִים וְלִרְבָבוֹת. עַל כֵּן רְצוֹנִי שֶׁתֵּלֵךְ אֵצֶל כָּל הַלּוֹוִים שֶׁלִּי וְתִתְבַּע אוֹתָם וְתַזְכִּיר אוֹתָם שֶׁהֵם חַיָּבִים לִי כָּל כָּךְ מָעוֹת וְלָמָה אֵין מְסַלְּקִין לִי. וַאֲפִילּוּ אִם לא יִפְרְעוּ וִיסַלְּקוּ אֶת הַכּל רַק כָּל אֶחָד יִתֵּן וִיסַלֵּק מְעַט מֵחוֹבוֹ גַּם כֵּן יַעֲלֶה אֲלָפִים פְּעָמִים כְּמוֹ סַךְ כָּל הַחוֹב וְהַלְוָאָה שֶׁלְּךָ. וְהַנִּמְשָׁל מוּבָן מִמֵּילָא וְהָבֵן

אשמח להבין , מה בכך ש1,000,000 שח למשל הם הרבה יותר מהחוב שלי שהוא על סך 300 שח? סוף סוף את החוב שלי לא שילמתי.. וכמובן מה זה אומר ברוחניות?

שכוייח...

אומןאשר ברא

אף פעם לא הייתי אצל רבנו.

ולפני התשובה הייתי בחוץ לארץ..

קשה לי לחשוב על לצאת מהארץ (בכללי) עכשיו אחרי כבר כמה שנים טובים שנהיה לי חיבור חד משמעי עם ארץ ישראל.

ובכל זאת אומרים לי שאצל רבנו זה משהו אחר.

האם זה ממש משהו אחר יותר מלהיות אצל הרשב"י?

כי לרשב"י לקח 17 שנים להזמין אותי בפעם הראשונה ועוד שנתיים בפעם השנייה.

רעיונות? מחשבות? הגיגים?

תודה!

אולי יעניין אותך