(עריכה: החלפת כותרת, עבור מנועי חיפוש)
בס"ד
אז הינה הפעולתפתיחה שלי (שדרך אגב הייתה מעולההה ממש...-היא התחילה ב-5.30 והתפזרה ב-11)...
בהתחלה-
*סיבבתי אותם מסביב לסניף-ע"י "מיני" חפש ת'פתקים,שבסוף היה את המנגינה של השיר הסניפי-והם היו צריכות להגיע אל מי שכתבה אותו הביתה (אני..)(כבייכול כדי לקחת פתק נוסף..) ואז אמרתי להם שאני המדריכה שלהן,בכל שלב נתתי להם חלק מפאזל...
עכשיו לפעולה ממש:
*את המשחק עם הקרח -ובפנים שמתי קליק (שנשבור את הקרח יהיה בינינו קליק/יהיה לנו מתוק..)+חלק מפאזל.
*את המשחק "פלונטר",עם הצבעים שצריל לשים ידיים ורגליים על צבעים...+צופר של רגל (שנתחיל ברגל ימין)+עוד חלק של פאזל.
*אחרי זה היה משחק של קערה עם במבה וכל אחת שהקערה הייתה אצלה,הייתה צריכה לספר פאדיחה/דבר שאף אחד לא יודע עליה והראשונה שאומרת שהיא מתחברת לסיפור מקבלת את הקערה מספר את הסיפור שלה שהתחבר ועוד אחד...וכן הלאה..כל זה תוך כדי שמי שהקערה אצלה היא אוכלת במבה-נ"ב לשים לב שכל החניכות מדברות-חשוב! +צופר של קשר- (אפשר תמיד לפנות אליי וכו...עם מספרי טלפון של המדריך) + עוד חלק של פאזל.
*אחרי זה שיחקנו אמת - חובה-פאדיחה (זה משחק ל חובה סתם אם הם רוצים..)+פאזל
*היה אוכל מושקע-זה מ'זה חשוב להם !!!
*היה קינוח עם משמעות!-כל ילדה קיבלה חתיכת תפוח ונעצה אותו בשיפוד-לאחר מיכן כל אחת ציפתה את התפוח בשוקולד ואמרה מה הציפיות שלה מהשבט מהמדריכות מהסניף ומעצמה -למשך התקופה הקרובה...
* ואז סוף הפאזל והרקבתו אני כתבתי על הפאזל "כשנעמוד בציפיות יהיה לנו מתוק אוהבות וכו.."...
אחרי זה הם סתם נמרחו איתנו והכל...אבל היה פשוט מעולה!!!
נתתי להם עוד צופר בסוף אבל הוא היה מושקע ורציני מאוד! אז מי שרוצה מוזמן במסר"ש...