פעולת פתיחה (הבטחתי - קיימתי)אפוש
עבר עריכה על ידי Admin בתאריך כ"ג אב תשע"א 10:34

(עריכה: החלפת כותרת, עבור מנועי חיפוש)

בס"ד

אז הינה הפעולתפתיחה שלי (שדרך אגב הייתה מעולההה ממש...-היא התחילה ב-5.30 והתפזרה ב-11)...

בהתחלה-

*סיבבתי אותם מסביב לסניף-ע"י "מיני" חפש ת'פתקים,שבסוף היה את המנגינה של השיר הסניפי-והם היו צריכות להגיע אל מי שכתבה אותו הביתה (אני..)(כבייכול כדי לקחת פתק נוסף..) ואז אמרתי להם שאני המדריכה שלהן,בכל שלב נתתי להם חלק מפאזל...

עכשיו לפעולה ממש:

*את המשחק עם הקרח -ובפנים שמתי קליק (שנשבור את הקרח יהיה בינינו קליק/יהיה לנו מתוק..)+חלק מפאזל.

*את המשחק "פלונטר",עם הצבעים שצריל לשים ידיים ורגליים על צבעים...+צופר של רגל (שנתחיל ברגל ימין)+עוד חלק של פאזל.

*אחרי זה היה משחק של קערה עם במבה וכל אחת שהקערה הייתה אצלה,הייתה צריכה לספר פאדיחה/דבר שאף אחד לא יודע עליה והראשונה שאומרת שהיא מתחברת לסיפור מקבלת את הקערה מספר את הסיפור שלה שהתחבר ועוד אחד...וכן הלאה..כל זה תוך כדי שמי שהקערה אצלה היא אוכלת במבה-נ"ב לשים לב שכל החניכות מדברות-חשוב! +צופר של קשר- (אפשר תמיד לפנות אליי וכו...עם מספרי טלפון של המדריך) + עוד חלק של פאזל.

*אחרי זה שיחקנו אמת - חובה-פאדיחה (זה משחק ל חובה סתם אם הם רוצים..)+פאזל

*היה אוכל מושקע-זה מ'זה חשוב להם !!!

*היה קינוח עם משמעות!-כל ילדה קיבלה חתיכת תפוח ונעצה אותו בשיפוד-לאחר מיכן כל אחת ציפתה את התפוח בשוקולד ואמרה מה הציפיות שלה מהשבט מהמדריכות מהסניף ומעצמה -למשך התקופה הקרובה...

* ואז סוף הפאזל והרקבתו אני כתבתי על הפאזל "כשנעמוד בציפיות יהיה לנו מתוק אוהבות וכו.."... 

אחרי זה הם סתם נמרחו איתנו והכל...אבל היה פשוט מעולה!!!

נתתי להם עוד צופר בסוף אבל הוא היה מושקע ורציני מאוד! אז מי שרוצה מוזמן במסר"ש...

ואו! אחד הטובים שראיתי!!!!~אהרלה~!נתניה
מטורף!!
יישר כח!!
ממש מושקע ויפה!
כנ"ל.. =)חרות:)
איזה תותחית!! זה נשמע ממש מעולה.
וואו יפה ומושקע!!1רוני!!
ואוו ואואו!! בהשקעה!! איזה גיל הם??פגזניקית גאה!
אחד היפים!!
נשמע שנהנת!
בהצלחה לך בהמשך התקופה..
מעפילותאפוש
בס"ד
עולות ל-ח'...
שכחתי לכתוב שחשוב להסביר להן -שמעכשיו אפשר לפתוח דף חדש,ולעשות דברים טובים וגדולים יותר...וכו...
תודה
מעפילים ומעלות?פגזניקית גאה!
או רק מעפילים שהחלטת לקרוא להם מעפילות כי הם בנות.
פשוט חברות שלי הם סניף קטן- אזס אצלהם מעלות ומעליפילם נקראים מעפילות..
לא! הן רק מעפילים-פשוט בנות...אפוש
כן ככה זה בבנ"ע... |מכחכח בגרונו|שבונץ'
מעפילים (לבנים) מעפילות (לבנות)
התבלבלת נשמה, היא באריאל.פגזניקית גאה!
כן אהרלה*$*עמנואל*$*
אולי גם אתה תעשה לנו פעם אחת פעולה (כזאת)...
אבל הוא לא בפתיחה..פגזניקית גאה!
להזכירך, הוא כבר מדריך שלך!!
לומשנה*$*עמנואל*$*
העיקר שיעשה פעולה ולא משנה לי איזה...
כאילו שאתה כן תעשה לשבט שלך משו כזה...420mal
ואפרת-אחלה פועלה ממש מושקע!!רק תכתבי את הצ'ופר שבסוף אם את יכולה כדי שאם עמנואל יעשה לי דווקא ויעשה את הפעולה הזו שיהיה לו גם ת'צ'ופר שבסוף [תעשי משהו בכוונה לא קשור, הוא בכ"מ לא ישים לב...=]]
ככה אתה מלכלך עליי?*$*עמנואל*$*
אני תמיד נותן לאחותי להכין והיא בטוח תשים לב...
אגב, אין לך מה לדאוג אני לא אכין לך ת'פעולה- עליך אני לא אשקיע מאמץ (מאמץ = לפנות לאחותי ולהגיד לה להכין ת'פעולה)...
מלאכי? עמנועל? להפריד אותכם??לשבת בינכם?!~אהרלה~!נתניה
פשוט אולי תנסה לדבר עם כל אחד בנפרד-פגזניקית גאה!
ולהבין מ-ה לע-ז-א-ז-ל- ע-ו-ב-ר- ע-ל-י-ה-ם!!
חבר'ה לקחתם קשה מידי-אפוש
בס"ד
פגזניקית נשמה-תני לילדים לריב...מ'אכפת לך? חח...
מנסיוני כמדריכת בנים בקייטנה - הם הולכים מכות ורבים ואחרי שתי דקות (אבל אשכרה שתי דקות) הם החברים הכי טובים...;)
אבל הוא התחיל!!!*$*עמנואל*$*
ע- מ- נ- ו- א- ל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מימי=]
אני-*************************************

אני אגיב אח"כ. אני הולכת לבריכה

חכה חכה אני לא גמרתי איתך!!!
חחחח האחות מאיימת!!פגזניקית גאה!
קדימה מרים!! טפלי בהם!! |מעודד| <צ>
איזה מזל !!!*$*עמנואל*$*
הצלחתי לברוח מאחותי... היא יצאה לבריכה ויש לי עוד כמה שניות לחיות... אוי לא! אני שומע את הכלב נובח... מישו מגיע... אני מקווה שזה לא היא!!!
רק אל תזמין משטרה!! <צ>פגזניקית גאה!
זה היה בצחוק...*$*עמנואל*$*
היא באמת הגיעה 'בל אנ'לא מפחד ממנה!!!
ומה עוד לא יודעים עלי???מימי=]
זה היה הצ'ופר של הפעולה:אפוש
בס"ד
נו לא נשאיר אתכם במתח ;)...
(לא אני כתבתי הכל-זה שיבצור עם עוד כמה קטעים שמצאתי..)

"להתחיל מחדש לשכוח הכל

לחשוב על מחר ולא רק על אתמול

לחשוב על הטוב ולא על הרע

לחשוב על מה שיהיה ולא על מה שהיה

כשעולים על דרך חדשה

לא תמיד יודעים לאן היא תוביל

ולפעמים אין שום ברירה ,

מוכרחים ללכת על השביל.

וגם אם הדרך קצת קשה ומושכת

יש לזכור תמיד למה יצאנו

ולמה בכלל התחלנו ללכת."

זה היה על שקף ומאחוריו היה מין קרטון קשיח קרם שעליו מודבקים :שמש עץ ואדמה...(כרקע לשקף עם המילים)..

מרים-*$*עמנואל*$*
את יכולה להכין לי במקרה שאהרלה יבקש ממני להכין פעולה?
השקעת בפעולה כמו שאני השקעתי ביותר משנה בהדרכההדרדק
מה היה קורה אילו הייתי משקיע יותר?
היו ימים..
חח...בנות אתה יודע...;)אפוש
מפתיע ביותר!!!*$*עמנואל*$*
השבת הכנתי לבד ת'פעולה!!!
אחותי לא עזרה לי בגרוש ואפילו הקשיבו לי(רק בגלל שזה היה על אוכל...)!
פשש.. |מצדיע|חרות:)
עשית פעולה על אוכל?? |מתעניין|פגזניקית גאה!
מה היה??
כשלנו עשו פעולה על אוכל זה היה שאסור להתחזר וזה.. ואפחד לא הקשיב. =]
מעניין אותי.. מה עשית??
משו מוכר... שקית עוגיות שבסוף היא מגלה שהיא הייתה*$*עמנואל*$*
החזירה ולא הוא...

אגב, נראלי שהמדריך שלי-לא אהרלה!!! הוא אף פעם לא עשה פעולות..- עשה לי ת'פעולה הזאת פעם...
עשו אתזה לכוולם!! זה מוכר. =]פגזניקית גאה!
תודה על העידוד! ממש מעלה לי ת'מורל...*$*עמנואל*$*
צטערת. לא התכוונתי. כאילו-פגזניקית גאה!
אמרתי שאני מכירה. לא בקטע הזה.
אבל אחלה פעולה. מזה משנה אם זה מוכר??
וד"א- איזה שבט אתה מדריך??
את השבט שלי!!!*$*עמנואל*$*
פשוט לאהרלה אין כח להדריך אותנו אז הוא נותן אתזה לי(ולמלאכי)!!!
אוף עמנואל פשוט תשתוק.*$*עמנואל*$*
הבנו את הפואנטה. די.
ושוב שכחתי להתנתק.. כך שזה^ ממני.מימי=]
רואה איזה בלאגן את עושה פה? פשוט אל 'תחברי וזהו!!!*$*עמנואל*$*
אגב, סחתיין על החתימה החדשה...
עימנואל! אתה אמור להיות שמח על הזכות הזאת!!!!~אהרלה~!נתניה
אוווווו...מימי=]
חח הכי מצחיק שאהרלה מסביר לו שזה כיף..פגזניקית גאה!
חח מזכיר לי את חברה שלי היא מדריכה של זרעים.. אז כל פעם שמישי נופלת/מקבלת מכה/ פותחת ראש או משו כזה.. / אוכלת אותה נמלה/ היא בעצמה אוכלת חול של מחנה.. אז חברה שלי (המדריכה שלה) עושה לה כזה: "מה?? הכיי שווה לאכול חול, הכי שווה לקבל מכות, הכי שווה לא לנשום, בשביל זה אנחנו מ-א-ג-נ-י-ב-י-ם!!"
וכל החניכות מקשיבות לה..
אז תמיד אנחנו צוחקות עליה.. "הכי שווה למות!! בשביל זה אנחנו מ-א-ג-נ-י-ב-י-ם!!"

חחח אותו דבר אהרלה "עימנואל! אתה אמור להיות שמח על הזכות הזאת!!!"
במילים אחרות- " זה מאגניב להעביר פעולה כשלמדריך שלך אין כח!!!"

סתםם.. זה שיא השווה וגמאני מרבה לעשות אתזה!!
תהנו!!
ברור...*$*עמנואל*$*
אני ממש שמח!
חח שנתיים אתה מתמרמר ועכשיו אתה שמייח??פגזניקית גאה!
ואחרי זה יגידו שלאהרלה יש פיצולים..
אתה לא נשמע כ"כ מאושר...!~אהרלה~!נתניה
פגזניקית-*$*עמנואל*$*
תתייחסי למה שאהרלה אמר...
איחולי..מימי=]
הפעולה עם העוגיות בשדה התעופה..

כל העולם מכיר אותה...

חחח...אחלה פירגון יש ביניכם פה...אפוש
חח..ללא ספק..!~אהרלה~!נתניה
הוא התחיל מימי=]
אבל זה באמת מוכר...ישי ויזנר
עשיתי אותה 3 פעמים, כל פעם לקבוצה אחרת (אם כי בפעם השלישית זה כבר היה רק מתודה אחת בתוך הפעולה..).
(פעמיים מתוכם היו בכלל לפני שנכנסתי להדרכה... )
ל-אפושאנונימי (פותח)
הפעולה נשמעת יפה ומושקעת אבל אני לא ממש מכירה את כל המשחקים-
איך הולכים המשחקים עם הקרח והצבעים?
(מקווה שלא הרקבת את הפזל ב-ק')לא משנה...
בכל מקרה סחתיין על ההשקעה.
לא כותבים עם ק' |פאדיחות|?!?אפוש
בס"ד
איזה מהמשחקים לא הבנת?
עם הקרח זה:
מקפיאים דלי עם קרח שבאמצע יש סוכריות/שוקולד/קליק..כל אחת מחזיקה את הגוש קרח ביד ואומרת :מה השם שלה,כמה ילדים במשפחה מה היא אוהבת לעשות וכו...
ואז אומרים להם שכשנשבור ת'קרח יהיה לנו מתוק/ יהיה ביננו קליל..(תלוי מה את שמה בפנים...)

המשחק עם הצבעים זה פלונטר..
אויי מסובך להסביר...זה לוח גדול עם שורות של עיגולים צבעוניים...ויש שתי קוביות:1.של כל הצבעים שיש על הלוח,2.רגל ימין,רגל שמאל,יד ימין יד שמאל ,שני ידיים ,שניי רגליים...וכו..
כל אחת זורקת ת'קוביה ומה שיוצא לה היא צריכה לעשות למשל יד ימין על כחול והיא נראת ככה וז חברה שלה עושה הקיצר עושים סבבים ואז כולם מסתבכות עם כולם עד שנופלים... ואז הבאתי ת'צופר של "נתחיל ברגל ימין"

אוחח באמת מסובך להסביר..
אם יש עוד שאלות אני במסר"ש...
בהצלחה =)
אפרת
בס"ד
איזה מהמשחקים לא הבנת?
עם הקרח זה:
מקפיאים דלי עם קרח שבאמצע יש סוכריות/שוקולד/קליק..כל אחת מחזיקה את הגוש קרח ביד ואומרת :מה השם שלה,כמה ילדים במשפחה מה היא אוהבת לעשות וכו...
ואז אומרים להם שכשנשבור ת'קרח יהיה לנו מתוק/ יהיה ביננו קליל..(תלוי מה את שמה בפנים...)

אויי מסובך להסביר...זה לוח גדול עם שורות של עיגולים צבעוניים...ויש שתי קוביות:1.של כל הצבעים שיש על הלוח,2.רגל ימין,רגל שמאל,יד ימין יד שמאל ,שני ידיים ,שניי רגליים...וכו..
כל אחת זורקת ת'קוביה ומה שיוצא לה היא צריכה לעשות למשל יד ימין על כחול והיא נראת ככה וז חברה שלה עושה הקיצר עושים סבבים ואז כולם מסתבכות עם כולם עד שנופלים... ואז הבאתי ת'צופר של "נתחיל ברגל ימין"

אוחח באמת מסובך להסביר..
בהצלחה =)
אפרת
בס"ד
איזה מהמשחקים לא הבנת?
עם הקרח זה:

אוחח באמת מסובך להסביר..
בהצלחה =)
אפרת
בס"ד
איזה מהמשחקים לא הבנת?
עם הקרח זה:

אוחח באמת מסובך להסביר..
בהצלחה =)
אפרת
בס"ד
איזה מהמשחקים לא הבנת?
עם הקרח זה:

אוחח באמת מסובך להסביר..
בהצלחה =)
אפרת
בס"ד
איזה מהמשחקים לא הבנת?
עם הקרח זה:

אוחח באמת מסובך להסביר..
בהצלחה =)
אפרת
בס"ד
איזה מהמשחקים לא הבנת?
עם הקרח זה:

אוחח באמת מסובך להסביר..
בהצלחה =)
אפרת
בס"ד
איזה מהמשחקים לא הבנת?
עם הקרח זה:

אוחח באמת מסובך להסביר..
בהצלחה =)
אפרת
בס"ד
איזה מהמשחקים לא הבנת?
עם הקרח זה:

אוחח באמת מסובך להסביר..
בהצלחה =)
אפרת
אפרת,נראה לי היא הבינה גם בפעם הראשונה..רחובותית!!=)
חחחאפוש
אם כבר הקפיצו, אני מעתיק לשירשור פעולות..420mal
מה באמת עם השירשור פעולות?פגזניקית גאה!
ישלי הבטחה לשירשור הזה..
הבעיה שאנלא בבית, וזה קשה להעתיק את כל הפעולות מהמחשב הנייד.. [משה איך אתה שורד עם דבר כזה??]
בכלמקרה- זה יבוא מתיישהו..
בהצלחות לנוו!!
בכיף =) רק אם אפשר תצרף גם ת'צופר סיום...תודהאפושאחרונה
"להתחיל מחדש לשכוח הכל

לחשוב על מחר ולא רק על אתמול

לחשוב על הטוב ולא על הרע

לחשוב על מה שיהיה ולא על מה שהיה

כשעולים על דרך חדשה

לא תמיד יודעים לאן היא תוביל

ולפעמים אין שום ברירה ,

מוכרחים ללכת על השביל.

וגם אם הדרך קצת קשה ומושכת

יש לזכור תמיד למה יצאנו

ולמה בכלל התחלנו ללכת."

זה היה על שקף ומאחוריו היה מין קרטון קשיח קרם שעליו מודבקים :שמש עץ ואדמה...(כרקע לשקף עם המילים)..
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך