שאלה חשובה לי אליכם:
הכנתי בצק לעוגת שמרים בערך בשעה 14:00.
השארתי אותו לתפוח בתנור (המכובה) ויצאתי להביא את בתי מהמעון...
הזמן חלף, השתעשענו ביחד, השכבתי אותה לישון,
ונזכרתי בעוגה רק בשעה 19:00 בערב.
כרגע הבצק נמצא במקרר עד שאחליט מה גורלו...
השאלה שלי היא- האם הבצק החמיץ והתקלקל?
(הוא היה 5 שעות בתנור בערך... למרות שהבית היה ממוזג)
לזרוק את הבצק או לנסות בכל זאת לאפות את העוגה?
תודה רבה ולילה טוב!
בשורות טובות לכל עמ"י הזקוק לרחמי שמיים.
)
)

