מחוז מרכז- חוזרים לפעילות!!!!אנונימי (פותח)

לאחר תקופה קצרה של התאוששות- חוזרים לפעילות ובגדול!!

והפעם- לקראת תשעת הימים נצא לסיור לירושלים כל חב"א של המחוז (כמובן, רק מי ששילמה חברות)

חב"ב מוזמנות להצטרף... הרא"ה, דביר וחב"ב- גם לכן יש חלק בהפקת התכנית- פרטים אצל הקומונריות...

20080715105848.doc

נ.ב

חב"בניקיות- החמשו"ש בצפון התבטל מסיבות בטחוניות (למה א"א לטייל בכל חלקי הארץ בכל שעות היממה???) בעז"ה נעתיק את הטיול הליילי לדרום בהמשך החופש. נתראה בשבת בעכו!

|מוחה על הלא פיריות שבעניין|פלספנית
בס"ד
מותר לשאול למה אתם מחו מרכז ואנחנו לא? אה? מה יותר מרכז ממנו?
אנחנו לא נקראות מרכז?תפוזה 1
בס"ד

תמיד הייתי בטוחה.. כי תכל'ס אנחנו כן במרכז..
זה הקטע, שאנחנו במרכז-פלספנית
בס"ד

אבל לא ב"מחוז מרכז", שזה אומר- ראשל"צ, פאת"ח ורחובות. כאילו מה, הסניפים האלה מטר ממנו!

אבי'ה, זה ההכרת הטוב ליישוב שגידל אותך? לא להכניס אותו לקטגוריה "מרכז"? (אנ'לא טועה, את הקומונרית של ראשל"צ, נכון?)
חח..כן היא הקומונקית של ראשון..רחובות קוקוקו!
וגם יבנה נכנסים למחוז..
ואפילו גונזו לאוזני שמועות שנתניה..אבל לא בטוחה
מ-ח-ו-ז מ-ר-כ-ז!!!
ומה איתנו?פלספנית
בס"ד
הלו?!?!?! שעלבים כאילו? מה יותר מרכז מזה?!

זה לא פייר. |מוחה בתוקף|
קוקוקו, מה דעתך להפעיל עלינו פרוטקציה ושניכנס גם?
איך בדיוק?תפוזה 1
בס"ד

מוריה מי זה "ניכנס"? את והפיצול?
הסניף!פלספנית
בס"ד
ניכנס למחוז!
נתניה זה מחוז ש"ש?!~אהרלה~!נתניה
ואנחנו לא מרכז?פגזניקית גאה!
ירושלים מרכזו של עולם.. אבל לא, פג"ז?? בחיים לא.
נתחיל בשאלה למה בכלל הוקם המחוז..אנונימי (פותח)
למה בכלל הוקם המחוז? =)פלספנית
אז ככה:אנונימי (פותח)
עד לשנה זו התנועה לא נתנה מענה מספק לצרכי הסניפים שבערי מרכז הארץ (ראשון, רחובות, פאת"ח, בת-ים) בהם החניכות באות מרקע שונה יחסית לשאר החניכות בתנועה. כידוע בערים אלה אחוז הדתייים לא מזהיר וזה משפיע על כל תחומי החיים.
המחוז הוקם כדי להתייחס ולתת מענה לבעיות העולות דווקא בסניפים אלו. בגלל שסניפי נתניה ויבנה דומים (מבחינת אופי הסניפים) לסניפי המחוז אז שייך לצרף אותם בניגוד לסניף שעלבים.

נ.ב
גם לשעלבים יש עוד תקווה להיכנס למחוז, לצערנו הרב, עם התפתחות העיר מודיעין גם היישוב שלנו מתחיל לקבל צביון עירוני..
ז'תומרת, אחרי כמעט שנה שלא הייתי בטרמפיאדה לכיוון מודיעין הזדעזתי לראות בשעה 11 בלילה בנות בכיתה ח'-ט' יוצאות למודיעין (מתי הן התכוונו לחזור אין לי מושג..) וזה היה עוד לפני שנפתח הקניון החדש!!
אז עכשיו,אנונימי (פותח)
בס"ד
שעלבים יכולות להיכנס? סתם.

סבבה. אז את יודעת מה אני אומרת? דבר 1: לידע הכללי, סתם ככה- לוידעת מה קורה בסניף ראשל"צ, אבל סניף פאת"ח לא פחות טוב מבחינה דתית מסניף שעלבים. נכון, שעלבים יותר גדול- אבל לא פחות גדול.
מה שאמרת עכשיו, זה בערך מה שאומרים כל האלה שהוכלים להדריך חוץ בבנ"ע, "שם יותר נשפיע" וכו'- אבל הסניף אריאל שלהם, קורס מחוסר מדריכים.
אבל לא נתווכח כרגע, (אולי פעם הבאה שנראה אותך...), אבל- אפשר להכניס את שעלבים בתור "הסניף שמחזק את שאר סניפי המחוז", לא? |חש ברמות מטורפות|.
בעצם, נתחיל וייכוחונצ'יק קטנטן כבר עכשיו:
בעצם, את אומרת- כדי להיות במחוז ובכל הפעילויות ה"שוות"- צריך להיות פחות "דוס" בתור סניף? סליחה, זה באמת לא החינוך שגדלתי עליו. נחזור להצעה הראשונה שלי, שאפשר להכניס את שעלבים בתור "הסניף שמחזק את שאר סניפי המחוז". (למרות שזה לא הולך להיות ככה.)

נ"ב- כן, כן, ידוע... |נאנח|
אופס, זאת הייתי אני.פלספנית
הי, לא לזלזל!אנונימי (פותח)
לא אמרתי שהרמה הדתית בסניפים אלו פחות טובה, אלא שההתמודדות שונה מאוד. הרבה יותר קשה להיות דוס בעיר שכל האפשרויות פתוחות לפניה ועוד יותר קשה להדריך חניכות. ברור שלכל סניף יש את הקשיים שלו ולכל סניף יש את השליחות העצומה שלו ויישר כח לכל סניף באשר הוא. אנחנו החלטנו להתאחד כדי לטפל בקשיים שלנו, אם יש עוד סניפים שמרגישים צורך להתאגד כדי להתקדם יחד התנועה ממש תתמוך בזה!
ו- סניף שעלבים, בבקשה תשמרו על הנוער היקר של יישובנו...
אוך,פלספנית
בס"ד
מה אנחנו יכולים ל'שות?!
זה בנ"ע, הם אשמים בכל! |מאשים|
אה, טוב, זה כבר נשמע שונה. |מסכים|
אבל אנחנו יכולים להצטרף למחוז בלי קשר למטרת המחוז, סבבה? |מתחיל להכנע|
הערה קטנה.. ;)מוריונת
שלום וברכה לכולם..תודו שהתגעגעתם לזקני הפורום... ;)
סוגרים שנה שלישית!חחחחח..

נראה לי שהדברים קצת לא הובנו נכון....ולכן אשמח לעזור להסבירם!!
כמו שאביה התחילה לומר המחוז הוקם מסיבות מאוד ברורות ולמטרות מאוד מסוימות.
ב"ה התנועה גדלה ושלשה את כמותה במספר השנים האחרונות וזכתה להקים סניפים במקומות שונים ומגוונים...גם כשישבנו אצל המזכ"ל ודברנו על המחוז אמרנו שב"ה היום מכל סניף אפשר להקים מחוז!כל סניף שונה ומיוחד בפני עצמו וברור שכל כמה סניפים יש להם מאפינים שמיחדים גם אותם..

אז למה להקים מחוז? ולמה דוקא מרכז ולא אחרים?

זה עובד ככה... ב"ה בכל שנות פעילותה של התנועה, התנועה משתדלת לתת מענה למקסימום אוכלוסיות מגוונות ככל האפשר..והדבר תלוי כמובן בציוד בזמן ובכוח אדם שהתנועה מסוגלת להשיג... ב"ה יש הכרה בצרכים ואיתה גם חידושים שונים ומשונים כמו ההתיחסות לשבטים עם צרכים מיוחדים (יש סמנריון מיוחד למדריכים שלהם!!!!!!!שכויח!!!) והקמת מחוז דרום שאמור לתת מענה לאוכלוסיות גוש קטיף תובב"ה ושדרות!
בתוך כל שצף ההתחדשות הזו בתנועה קמו קבוצת קומנריות של סניפי הערים והעלו על השולחן בעיה שקייימת כבר מספר שנים בתנועה והיא השוני של סניפי הערים הגדולות משאר הסניפים.
מה למה וכמה? אם מענין אותכם תכתבו לי ואשמח לפרט.. בשביל כל הצבור אכתוב בקצרה שבגלל אופי האוכלוסיה הקיצוני (יש מעט מאוד דתיים יחסית..ברור שיש ערים כמו פ"ת עם ריכוזי דתיים אבל כל מה שרואים ברחוב ואפילו {גם אם את לא יודעים על כך} מה שפוגשים בסניף ובבית (!!) הוא שונה!!!)

קחו לדוגמה את העיר ראשון - הידעתם? רק 1 מתוך כל 12 איש הוא דתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יודעים מה זה אומר? שבשביל לקנות מגש פיצה מהדרין בראשל"צ צריך לסוע לנס ציונה!פשוט אין בראשל"צ!!!ראשל"צ!!! היא העיר ה4 בגודלה בארץ!!!!!!!!!!!מבינם מה זה אומר???

עוד דוגמא!קחו לדוג' שבט היפוטתי(=דמיוני) במחוז. בתוך השבט לצורך הענין כ-20 חניכות מתוכן 5 בין החילוני לדתי (אין מן הנמנע שיבואו עם מכנסים או שידליקו אור בשבת והן מכירות מושגים שכל הנוער פה לא מכיר..) בערך עוד 10 הן בבי"ס הדתי בעיר ועוד קבוצה לא מבוטלת לומדות בחינוך חרדי.. (בית יעקב וכד'..ששש...שהבי"ס לא ישמע-הוא יעיף..)עכשיו דמינו בעיני רוחכן מדריכה שרוצה לעהעביר פעולה על שבת לצורך הענין! מאיפה היא תתחיל??????
באיזה מושגים תבחר??

מתוך המצב הזה ומתוך עוד הרבה נקודות שמיחדות את סניפי הערים (לדוג' סניפים עצומים {700-800} של תנועות נוער אחרות במרחק נגיעה מכאן..)עלה הצורך להקים קבוצת סניפים שתתן מענה לצרכים.

ואמרתם- למה של נצטרף?
הפעילות של המחוז היא אומנם מאוד מהנה אבל המטרות שלה הן הרבה מעבר... בעצם המפגש של החניכות/המדריכות/הקומנריות יש המון הפריה הדדית..
המחוז אמור ליצור מצבי מפגש בין כל הנ"ל בימי עיון (תודו שהיה אדיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) במסעות (ווואואואוואואוא!!!) ובטיולים (חכו חכו) בימי לימוד ועוד...
עכשיו כמו שכולכם בטח יודעים מהסניף א"א לצור קבוצה ולהכניס אנשים לא קשורים אליה מדי פעם...זה הורס את הקבוצה. וזה מה שאנחנו מנסות לעשות- לצור מפגשים סדירים של הסניפים ע"מ לצור חיזוקים ובניה הדדית בהתמודדות היומיומית המורכבת ואיתה פרגון עצום לכל העוסקים במלאכת הקודש הבכלל לא פשוטה!!
מורל+כפיים!

יופי!
אז למה לנו אין?
פה מגיע השלב שאני הכי אוהבת!!
כמו שיצא לכם להכיר (ואם לא אשריי שפתחתי בפניכם את הדלת..) 1 הדברים שהתנועה הכי מאמינה בהם הוא הנוער!!!!!
אם הנוער יעשה- יהיה! זה החזון של המזכ"ל. לכן יוסדה המליאה, לכן ט"ש נערך בידי שמינסטים ועוד מיליון דוג'...
רוצים שיהיה כיף???
תעשו! שבו עם הקומנר/ית הקרובים לביתכם שפכו את אשר על לבכן וצאו לדרך!!!

ונסים בסיפור קצר וחביב למען העם והארץ ...
(אם כבר הגעתם עד פה מגיע לכם צופר...חחחח)
איך הכל התחיל? יום 1 באה קומנרית צעירה ופעורה אל חברתה ואמר לה- "צמעי צחוקים' בואי נקים מחוז!
פחחחחחח נקרעו שתיהן!
מחוז?? זה של בנ"ע!
איזה מחוז נקיים? של צפת פ"ת ושדרות???
חחחח...
ומי ירכז תמחוז?
יוסי???? חחחחח...
לא ענתה חברתה- "אנחנו". (וזה המקום למסור רוב תודות לשירה מנדלסון הרכזת התותחית שמלווה את המחוז ימים ולילות בחום המחריד של המחוז!!!!)
טוב.
אם זה היה מצחיק היא היתה צוחקת אבל זה השלב שבו נתעקו בה עיני עגל- אה?
הצחקת את תמר (רכזת קומנוה) כן בטח.
לא נלאה אתכם בהמשך השיחה (בואו רק נזכיר שדובר שם על יומעיןו ודיוניות..מוכר?)
אבל שבועים אח"כ קם המחוז!
וחודש אח"כ היה יומעיון פשוט מהמם למדריכות!
ופחות מחודש אחריו מסע פסח שכל סניף היה מקנא בו!!

ולסיום סיומת!
(חחחח..סוף סוף!!!)
אומנם חרוש אך באמת שייך..
לקראת יום הרצל הקרב ובא-
"אם תרצו אין זו אגדה
ואם לא תרצו אגדה זו ואגדה תשאר..."

בצפייה לבנין אריאל
כל הישועות!
חיים ארוכים!
שכחתי  משו חשוב!!!מוריונת
כולם באים לטיול לירושלים!!!
משו שכמוהו לא ראיתם!!!!!

בואו בהמוניכם!!!

ימותו הקנאים... ;)

מחכות לכם ולמשיח ובנין אריאל
קומנריות מחוז מרכז כבוד!!
חח מזל שזו הערה קטנה. פגזניקית גאה!
קראתי הכל. |נכנע| שיהיה...פלספנית
והשגה אחת: =)פלספנית
בס"ד
(סתם ככה, בצחוק, כן?)
בקשר לפיצה- כן, גם בשעלבים עד לפני שנה כדי להשיג פיצה בכלל היית צריכה לנסוע למודיעין. אז מה? (צ)...
מה??פגזניקית גאה!
אצלנו כל חור שני פיצה. אבל א-י-ן על הפיצה של ראובן (-שעושה הנחות לסניף ה-כ-י שווה בפיסגה!! בעולם!!)
הלו?פלספנית
בס"ד
אתם עיר? אנחנו יישוב? !
יש. פיצה סביון.ישי ויזנר
זה גם יותר זול וגם יותר טעים.

אבל אם תשאלו אותי- הפיצה הכי שווה זאת הפיצה בשער בנימין.
רק 20 שקל למגש!
איכססס תגיד לי שאתה צוחק.פגזניקית גאה!
בעע סביון. כמה שנים המגש פיצה שוכב שם??
זה שזה זול- סבבה.
אבל זה לא אכיל.
נספר סיפור שידגים את המציאות:
פעם היינו בבית של חברה שלי שגרה שיא הקרוב לפיצה סביון. עשינו אצלה חזרות לח"א.
וחברה נוספת שלנו (תמי) הייתה בבית של **** (מי שיודע- יודע) ועשתה ביביסיטר על בית ריק.. קיצור הלכתי לבקר אותה- והיא הייתה רעבה משו פחד.
טוב, אין מנוס מפיצה.
והפיצה הכי קרובה- כאמור לעיל- פיצה סביון.
אני הולכת לפיצה.. ריח של בירה נידף שם, וחבורת ערסים מקבלים את פניי בחיוך שתוי.
טוב, אני באה, רואה ת'פיצה ועומדת להקיא. יצאתי להתקשר לתמי ולהסביר לה שעדיף לה שתגווע ברעב. כנראה- שהיא הייתה מאווווד רעבה. בסוף קניתי.
אייכסס בחיים שלי לא אכלתי פיצה כזו יבשה, בלי טעם. דיקט עץ.

תגיד שאתה באמת לא קונה שם.
שוב אני אגיד.. א-י-ן ע-ל ה-פ-י-צ-ה ש-ל ר-א-ו-ב-ן!!
למה נראלך שאין עלפיצה של ראובן?*$*עמנואל*$*
של אמא שלי הרבה יותר טעמה!!!
תצ'אלו את אריאל ומרים אם באלכם(אולי הם יגידו ששל אמא שלהם יותר טעימה...)
ולכן טוב להיות מקומבן...ישי ויזנר
לנו הוא מכין אחלה פיצה.
יש לאבא שלי דרישות מיוחדות (איך לא?)...
אז אנחנו מקומבנים אצל ראובן.. =]פגזניקית גאה!
אבל לנו זה יותר שווה.ישי ויזנר
זה עולה לנו פחות וזה יותר טעים...

חו"מ- להיות מקומבן אצל ראובן זו לא בעיה.
אחרי ישבה"ז אני מקומבן אצלו מכל הכיוונים...
חח אני הכנתי לו שלט.פגזניקית גאה!אחרונה
יומאחד ישבתי אצלו ואכלתי פיצה עם כמה חברות.
ואז הוא כזה: "חבורה של בנות. אין מצב שאין פה מישי עם כתב יפה.."
ברגע אחד 6 עניים ננעצו בי.. אוקיי, לא שהייתה לי יותר מידי ברירה.
איזה באסה שהטיול חב"ב בוטל..פנינה.
עד שיש לחב"ב משו שהוא לא ערב לימוד...
למתי בדיוק מתכוונים להעתיק אותו? כבר לא נשאר שום תאריך פנוי..
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך