תמונה מעצבנתהאריאלניקהנאמן

אני עכשיו חזרתי מהסניף, במונית, בדרך אני רואה מדריך שהדריך אצלנו פעם(עד אתמול) ובגלל שהוא לא הרגיש שהוא תורם לעמ"י בסניף אריאל הוא החליט לעבור לבנ"ע.

עכשיו בדרך אני רואה אותו עם חולצת תנועה של בנ"ע, ועם התיק של אריאל(להבדיל!!!) איך זה עצבן אותי.. אם הוא לא מרגיש שהוא תורם אז שלא יראה שום דבר שמקשר אותו אלינו. הייתי יכול לרדת מהמונית ולהחטיף לו<צ>.(אם הייתי מדבר איתו)

מוכר. לצערי.פגזניקית גאה!
אצלנו בפיסגה יש פוול כאלה.
כל האלה שהיו באריאל בנים ועברו לעזרא ובלי בושה מסתובבים עם התיקים של אריאל.
כמה שזה מעצבן.
כל פעם שאני רואה אנשים כאלההאריאלניקהנאמן
בהתחלה אני כועס אחרי זה אני מרחם עליהם, מסכנים, חבל על דאבדין ולא משתכחין. מה שחשוב אולי לזכור שרוב האנשים האלו, לא ממש רציניים, אנשים שקופצים מתנועה לתנועה לפי מצב הרוח, לא התברכו במידת הרצינות. על כן אפשר קצת להתנחם שגם במקום שהם הולכים לשם הם לא יעזרו.

ב"ה שמה שאני נאלץ לסבול זה צביטה קטנה בלב, ההחלטה הזאת תרדוף אותם עד סוף חייהם(תלוי מי, אצלנו זה בהחלט כך!)
אם זה אנשים שעוברים כל שניה מתנועה לתנועה זה באמתטימון!
מעצבן.. כי זה מראה שהם לא זגורים על עצמם, ולא באמת באמת רוצים לתרום..
אבל אם זה מישו שהיה באריאל, ואז שינה את דרכו והשקפתו שיבושם לו (חחחח) - מה עדיף שהוא יישאר באריאל וינחיל לחניכים שלו, ערכים שהוא לא דוגל בהם? או שינחיל להם ארכים שנוגדים את חזון אריאל??

ולפי דעתי אם זה בנדם כזה, שלא עובר מתנועה לתנועה מתי שבא לו, אלא ששינה השקפה ודרך שילך בכיף עם תיק של אריאל, מה אפכת לכם? זה רק מפרסם תתנועה שלנו עוד יותר!
נכון, אך האנשים שאני דברתי עליהםהאריאלניקהנאמן
הם מהסוג הראשון, גם בפג"ז, אני בקשר עם הקומונר(שיר אתה לא עונה לי!) וגם עם ישי, ולצערי גם אצלנו זה אנשים שלא בגלל השקפתם עברו, אלא בגלל שהם חסרי חוט שדרה. בכל מקרה טוב שהם עברו, כי תנועת אריאל בשונה מתנועות נוער אחרות, לא מחנכת- לאחד בפה, ואחד בלב. הדרך שלנו היא דרך ישרה ואמיתית, רק חבל שיש אנשים שמגיעים למצב כזה. חניכים באריאל הם אנשי עליה.

[ואם אתם רוצים אתם יכולים לבדוק בגירוש לאיזה חיילים דתיים היה קונפליקט אם לגרש או לא(תלמידי הרב אבינר והרב שרלו, שאצלם אין אריאלניקים, כמעט), ולאיזה חיילים היה ברור שמסרבים פקודה, באופן ברור אריאלניקים או אנשים שלומדים בישיבות של הציבור החרד"לי]
אךךך תמונה כואבת..tomerittal
בס"ד

לא התיק, אלא השילוב..

נ.ב. הרב אבינר נחשב בציבור ה"חרד"לי" (לא אוהב ת'ביטוי הזה)
חבר'ה! תיזהרו!קינמון
אתם גולשים פה קצת ללשון הרע...
בהתחשב בכמות הפג"זניקים שיש פה, לא מעט אנשים יודעים על מי אתם מדברים... (וגם אם היה פה 1 זה היה אסור...)
זה לא פעם ראשונה שמדברים פה על אנשים מוכרים, ולא דברים חיוביים...
אוף. ישלי משו לומר-פגזניקית גאה!
אם אתם רואים בנאדם- שלא עבר לצמיתות לתנועה אחרת- אלא רק הלך לאיזה פעולה או שתי פעולות, אל תכלילו עליו מיד.
נגיד לפני שנה וחצי בערך הלכתי לבני"ע לאיזה פעולה- 2. לראות איך זה שם ומזה.. (לא לאכול אותי ולא אהבתי בכלל!! והחלטתי לחזור.
אבל כשחזרתי אז היו כל מיני תגובות של "אוו.. מה את עושה פה? בני"ע לא מוצא חן בענייך??" או "הנה הבוגדת" וכל מיני כאלה. וזה קשה לקבל תגובות כאלה.
טוב. עד כאן הסיפור קורע הלב שלי.<צ>
ובתכלס, מה שרציתי להגיד זה- שרק מי שאתם יודעים שעבר לצמיתות- תוכלו לומר עליו דברים כאלה. אל תכלילו סתם אנשים.
לילה טוב!!
אביה יא בוגדת!תפוזה 1
בס"ד

מה הלכת לבנ"ע?!?
סתם. זה היה דורש.
חח חיכיתי לתגובה כזו. =]פגזניקית גאה!
תכלס, אני שמחה שעברתי.
כי הנה, עובדה שחזרתי.
וזה אומר ומראה עד כמה טוב לי באריאל. ועד כמה אני אוהבת ת'תנועה!!
אני לא אומרת שמלכתחילה זה טוב. אבל בדיעבד- אני לא מתחרטת שזה קרה.
חבל שלא היה מספיק הדרכה וכיוון שאריאל זה התנועה.
מדריכים- חובת ההוכחה עליכם!!
תנשום עמוק ותרגע!*מוריה 2*
אולי לבן אדם הזה לא היה תיק וזה התיק היחיד שהוא מצא?
לדון לכף זכות!
מה כ"כ מרתיח בזה? שהוא יעשה מה שהוא רוצה, זאת זכותו המלאה.

אריאל זה לא הכל בחיים!
זה לא הכל בחיים. זאת דרך חיים.שירה חדשה
בס"ד.

ותחשבי על זה...
מסכימה, אבל-*מוריה 2*
אני בטוחה שגם הוא מאמין שצריך לקיים תרי"ג מצוות. הוא פשוט בחר דרך הגשמה אחרת.
בגלל זה להתעצבן עד כדי כך?
ועוד דבר, תפסיקו לחשוב שאריאל זה הכל! אני עברתי את אותו מסלול כמוך! ואני עדיין חושבת שבנ"ע נחוצה וגם עזרא וגם אריאל בדיוק באותה מידה. כי אם לא התנועות הנ"ל לא היו קיימות!
את יודעת איזה עבודת קודש שלושת התנועות עושות?
את יודעת שבת דודה שלי הצליחה לגרום לחניכות שלה ללמוד בבית ספר דתי, כן והיא מדריכה בבנ"ע.
את יודעת שחברות שלי היו הולכות קילומטרים בשבת כדי להדריך בסניף פיתוח , סניף של עזרא וגם שמה הן הגיעו להשגים מרשימים, גם בסניפים הרגלים וגם בסניפי פיתוח.
את יודעת שבזכות המדריכות שלי אני מה שאני היום?
שלושת התנועות נחוצות ואני חושבת שמספיק לריב על זה כל היום!!!
עוד שניה שלושת השבועות בשבועות אלה היה מצור על ירושלים, בית המקדש השני נחרב על מה???
- על שנאת חינם
- על זה שתלמידי חכמים לא כיבדו מספיק אחד את השני!!!
- על זה שלא הינו מאוחדים!!!
על זה נחרב הבית!!! על זה אנחנו בגלות כבר 2000 שנה וסובלים מצוררים. בדורו של אחאב היו עובדי ע"ז ברמות שאנחנו לעולם לא נבין! ובכל זאת לא נחרב הבית בימיו של אחאב, למה? כי הם לא דיברו לשון הרע! הקב"ה אהב את האחדות הזאת למרות המעשים הקשים.

צאו מהראיה מצומצמת הזאת, תסתכלו על המציאות בעין יפה! תראו איזה עשייה יש, במקום לריב על חניכים, תבינו כל אחד בוחר את הדרך שלו להגשמה וצריך לכבד את זה. כן, זאת גדולה לכבד את הדרך של האחר ולהבין שככה הוא עובד את ה'.

שנזכה לראות את בניין ביהמ"ק ויהפכו ימי האבל לימי שמחה לכל בית ישראל!
בצפיה לבניין בית המקדש(בניין אריאל)
אני לא מבינה אותכם...שוס להיות שלוס
מה הבעיה שמשהו שלא באריאל ילך עם תיק של אריאל?
להפך זה שהוא הולך עם התיק הזה אומר משהו מאד יפה: אוקי אני כבר לא באריאל אבל קיבלתי מזה והיו שם גם דברים טובים ולמרות שעברתי תנועה אני לא מתבייש ללכת עם תיק של אריאל.אני גאה בזה.
איך אני אוהב שזה קורה, ז"א שמוציאים את דברי מהקשרםהאריאלניקהנאמן
פשוט אמרתי שהתמונה הזאת עצבנה אותי וכבר הפכתם אותי למישהו שמלמד לכף חובה ומוציא אנשים מכלל ישראל.
כמו שהתמונה הספציפית הזאת עצבנה אותי כך יש בודאי עוד תמונות רבות(ומוצדקות?) שאולי מעצבנות אתכם. לא באתי נגד לומר משהו כזה או אחר, פשוט המצב הזה עצבן אותי, זהו. לא עשיתי לא חרם ולא נידוי לאף אחד אז אנא! לקרוא את דברי טוב טוב, כי פשוט חבל על הזמן שמתבזבז בלהגיב תגובות שאינן קשורות לנושא.
תקרא את מה שאתה כותב!*מוריה 2*
"אם הוא לא מרגיש שהוא תורם אז שלא יראה שום דבר שמקשר אותו אלינו. הייתי יכול לרדת מהמונית ולהחטיף לו<צ>.(אם הייתי מדבר איתו)"
ציטוט שלך.
אם היית יכול היית עושה נכון?
לא אמרתי שאתה שונא רק אמרתי שמסיפיק עם הפילוגים האלו.
אתה יכול לקרוא שנית את דברי באריכות.
Forum/Forum.aspx/t45617#520692
נא לדייק עוד יותר במה שכתבתיהאריאלניקהנאמן
לא סתם הוספתי <צ> שבשנים קדמוניות בפורום זה היה מסמל 'בצחוק' שזה שווה ל'לא ברצינות'
אוקיי אני לא צריכה לנחש את זה.*מוריה 2*
גם בכל צחוק יש טיפה מן האמת.
תגיד את האמת, לא היית עוקץ אותו על זה?
ודאי שיש טיפה מן האמתהאריאלניקהנאמן
לא, לא הייתי נותן לא כפה. אבל כן הייתי מתעצבן, כמו שבאמת התעצבנתי, מה כבר אסור להתעצבן?

באיזה מובן 'עוקץ' מה זה אומר?
גם אני לא הבנתי. כן, גם אותי זה מעצבן!!פגזניקית גאה!
וואו אדרי תרגע !!!אורי$$
הפכת אותו לאיזה אחד שהתפקר לגמרי (להבדיל) !!!
אצלינו זה בחיים לא יקרה...חברוני!
דוגרי סה"ך הוא לא מצא תיק אחר בבית מה עשית ממנו...420mal
|מנסה ללמד זכות ג ם על מי שלא באריאל|
******רגע!! זה היה תיק חדש או יישן??********!~אהרלה~!נתניה
לא שזה משנה, אבל חדש.האריאלניקהנאמן
מזה משנה?שבונץ'
או שאולי אתה חושבת שאתה מכיר ת'בנאדם? |מנסה להבין|
*אתה חושב....אופסשבונץ'
סתם בשביל הדאחקות...לא רציני..!~אהרלה~!נתניה
אתה קיצוני מדי.מימי=]
אתה יודע מי הקים את הסניף של נתניה בנים??

מוישי, נכון... אבל איתו לא היה אחר מאשר אח שלי... והם ביחד מצאו חברה' שידריכו והקימו סניף, שהיום הוא בין הגדולים בארץ, והכי הכי פופלארי בארץ..!!!
מדהים, נכון??

אז בוא נמשיך... לפני שנתיים וחצי נדמה לי, אח שלי בכבודו ובעצמו- מקים הסניף הפופולארי ביותר, עוזב את הסניף היקר, ועובר להדריך בסניף בנ"ע- שבט נצח...
נכון, הוא לא היה צריך לעשות את זה... אבל אתה יודע מה? היום, כשאני רואה אותו, אני חושבת על זה שאם הוא לא עובר לבנ"ע, הוא לא היה יוצא דתי כמו שהוא היום. וגם ההורים שלי ראו את זה..!
הסניף הזה, אחי תרם הרבה מעצמו כדי להעלות את הרמה הרוחנית שם, ואף הפרידו את השבטים הגדולים.

אותו אח מעולם לא מנע מאיתנו האחים לעשות כמוהו..!! די בזכותו אני נכנסתי להדרכה באריאל..! והאחים שלי נמצאים שם גם בזכותו..! הרי הוא ממקימי הסניף..!
אח שלי עזב משיקולים עצמיים, ולא עשה רע לאף אחד..!

אתה צריך לשפוט אנשים מכל הכיוונים לפני שאתה מחליט..!
אם אני הייתי את הייתי מתבייש באחשלי...*$*עמנואל*$*
סתאאאאם... הוא אחלה גבר בזכותו כל המש' באריאל ובזכותו קיים סניף נתניה
ולמרות שהוא היה בבנ"ע הוא מיודד עם אריאל נתניה ועם הקומונר (מי זה?) שלנו... אז לא להגזים!
וואו וואוהאריאלניקהנאמןאחרונה
המצב סכלל לא דומה. וחץ מזה יכול להיות שעוד כמה שנים אני אראה את הצד הטוב שבזה, ואולי אפילו עכשיו, אך על עצם הדבר אני מעוצבן.
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך